- 12 Nisan 2019
- 72
- 34
- 8
- 30
- Konu Sahibi Babygirl3535
-
Daha pazartesi gitcem canım bir hafta geçsin dedidoktor.asiru sıcak basması ve baş dönmem varCanım en son 5 gün geçmişti ne sonuç aldın. İnşallah değer artmıştır
Canım pazartesi gitmiştim bir hafta sonra gel dedi doktorCanım en son 5 gün geçmişti ne sonuç aldın. İnşallah değer artmıştır
Aynen yaa kuzum ben senden çok ümitliyimBenimde oyle oldu gecti simdi hasta olacak gibi sancim var ve camasitimda islaklik var wc ye kosuyorum geldimi acaba diye yok gelmiyorda rahmim agriyor sendede oyle olmusmuydu
Yaa evet yağmur varmış bugün aldım haberini kuzum eylül başı gelicem inşallahCok guzel yagmur var bugun bereket toprak kokuyor ilbayram yaklaşıyor gelirisn belki
Insallah canim gurbetlik zor bende bursadayim ama ailem malatyada sen yine yakinsinYaa evet yağmur varmış bugün aldım haberini kuzum eylül başı gelicem inşallah
Yas kac kızlar bu aradaInsallah canim gurbetlik zor bende bursadayim ama ailem malatyada sen yine yakinsinbende umutluyum ama negatif cikiyo erken test aldim 6 gun once yapilandan ama yinede hissediyorum hayirlisi tabi
Erken testler yanıltabiliyomuş kuzum bence fazla güvenme gününün geçmesini bekle en iyisiInsallah canim gurbetlik zor bende bursadayim ama ailem malatyada sen yine yakinsinbende umutluyum ama negatif cikiyo erken test aldim 6 gun once yapilandan ama yinede hissediyorum hayirlisi tabi
24 evet bazen yaniltabiliyormusErken testler yanıltabiliyomuş kuzum bence fazla güvenme gününün geçmesini bekle en iyisiben 26 yaşındayım kuzum sen
Hadi hayırlısı sonucu yaz mutlaka inşallah iyi haberler bekliyoruz. DCanım pazartesi gitmiştim bir hafta sonra gel dedi doktor
Sanırım 20de olmam gerekiyor canım takibi bıraktım artık takvimi sildimKac gun varki gunune
Cok varmisSanırım 20de olmam gerekiyor canım takibi bıraktım artık takvimi sildimama yine alttan alttan hesaplıyorum
Takibi birakamiyorsun ne kadar takmim kafaya desende olmuyor amaSanırım 20de olmam gerekiyor canım takibi bıraktım artık takvimi sildimama yine alttan alttan he saplıyorum
Test yapmadinmi 2 gun gecmis insallah hamilesindirKızlar adetim 2 gün geçti 1 haftadr göğüslerimde acı var beyaz akıntı var kasıklarımda hiç yaşamadığım bir ağrı var hamilemiyim sizce
Hayır yapmadım güvenmiyorum artık o testlere bir kere yapmıştım ve iki çizgi çıktı kanda çıkmadı bir kaç gün daha bekleyip kan verimeyi düşünüyorum çünkü adetlerin düzensiz mayıs ayında hiç olmadım ama bu durum farklı sanki diğerlerindenSaglik ocagina gitcem ama cuma bugun pazartesi cikarmis kan tahlili galib
Test yapmadinmi 2 gun gecmis insallah hamilesindir
Evet sağlık ocakları bir gün sonra veriyor sonuçları bugünde cuma pazartesi anca ben hiç bir gün bile bekleyemiyorum direk acile gidip veriyorum kanSaglik ocagina gitcem ama cuma bugun pazartesi cikarmis kan tahlili galib
Test yapmadinmi 2 gun gecmis insallah hamilesindir
Insallah hamilesindir bende gidecektim ama gecikmedi benim yarin adet gunum bekliyorum insallah guzel haberleri veririzEvet sağlık ocakları bir gün sonra veriyor sonuçları bugünde cuma pazartesi anca ben hiç bir gün bile bekleyemiyorum direk acile gidip veriyorum kan
İnşallah vardırInsallah hamilesindir bende gidecektim ama gecikmedi benim yarin adet gunum bekliyorum insallah guzel haberleri veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?