• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gerçekten babalarına benzeyen erkeklere mi aşık olurlar ?

Babalarına değil de örnek aldıkları, hayran oldukları erkeklere benzeyen erkeklere aşık olurlar bence. Babası iyi olan babası gibi eş ister elbette.

Bir kismi hakkaten oyle. Ben mesela

Allah korusun. Babam kumarcının tekiydi eşim ona benzese zaten evli olmazdım şimdi :kahve:

Eşim babama hiç benzemez.. ikisinin de kendine göre iyi tarafları var farklı farklı..

Babalarının varsa hayran oldukları yönlerini es seçiminde bunları farkında olmadan ararlar kızlar.. yoksa begenmedikleri baba özelliklerine aşık olacak degiller:)

Öyle derler ama bilemiyorum. İkisinin burcu aynı ne dersiniz :halay:

Babam iyi bir koca olamadi babaligi da eh iste idare ederdi ne iyi ne kötü
Babamda olmasini istemeyecegim ozellikleri esimde aradim. Ikisinin de huy olarak birbiriyle benzerligi yok.

Babamı hiç tanımıyorum sadece fotoğraftan bildiğim bir profil var gözümde .Ben bebekken vefaat etmiş :KK43:ama anlatılanlara bakarsam iyi bir baba ve iyi bir eş olmuş.Eşimle babamı bagdastirdigimda babama benziyor galiba :KK200:

Şöyle düşündüm de bazı yönleri evet benziyor ama kızlar babalarında olumsuz yönü görüyorsa bu olumsuzluğun olmadığı ona güçlü gelen yönü olan birini seviyormuş doğru da olabilir

Eşimle babamın hiç alakası yoktur.
Babam çook iyi bir baba, iyi bir eştir, Allah razı olsun.

Eşim de aynı, ne kocalığına ne babalığına laf söyleyemem, çarpılırım:KK53:

Ama benzemezler.
Ben babama benzeyen bir adamı sevemeyebilirdim, babam çabuk sinirlenir,iyidir hoştur da.
Neyse öyle işte, hurafe bunlar :KK66:

Ya valla inşallah hurafedir diyorum. Mesela bir şey söylüyorum sevgilime, babama da söylemiş oluyorum daha önce, babamın söylediğinin aynısını söylüyor öyle tepki veriyor.

Babam bir şeye kızdığında bağırır çağırır, çok korkarım. Sevgilim de engel olamıyor buna bazen o da bağırıp çağırıyor. Ne bileyim işte

Evet benzer çünkü kızlar babalarına benzeyen adamı bulurlar. Kızlar babasına hayrandır baba iyi huyludur kötü huyludur orası başka ama bilinç altında huyu suyu ona benzeyen adam ilgini çeker.

Benzer yönleri de var apayrı yönleri de
Temelde benziyorlar diyemem. Bunu da düşünerek seçmedim.
Fazla romantik bir genelleme gibi

Muhtemelen iyi yönleri benziyofur daha doğrusu babanın sevdiği özellikleri ararsın adamda. Kötü yönleri benzeyecek diye bişey yok :)

Kesinlikle benziyordu..

Oturuşları ,konuşma şekli, ve hatta bana söyledikleri cümle bile aynıydı.

Babamın kullandığı özel bir cümle var bana,öyle doğaçlama..Aynısını bana birgün pat diye dedii..
Ben 1 saat ağzım açık dolaştım..

Bilinç altı bence..alışık olduğumuz adam tarzını görünce yakınlık duyuyor,içimiz ısınıyor.

Benim eşimin de bazı özellikleri babama çok benziyor.Özellikle çocuklarımıza karşı davranışları.yalnız babam çok daha otoriter bir babaydi rahmetli..eşim ise fazla soft.
Babam..offf çok özledim onu ((

Tesadüf olabilir ama aynı zamanda eğer babanız gözünüzde iyi bir profil yaratmışsa ve onu gerçekten seviyorsanız , sevdiğiniz insanı ona benzetip farkında olmadan sevmiş olabilirsiniz , içinizde babanızdan kalan bir güven varsa ona da hiç sorgulamadan güvenmişsinizdir :) sevdiğimin düşünce yapısından tut , çayı içmesi , huyu suyu haraketleri tıpkı babam .
Çok şükür ki babam iyi bir aile babası ve çok iyi bir baba , eminim nişanlımda öyle biri olucak:KK200:

Valla ne kadar arasam da babam kadar harikasini bulamam heralde...
Benim de kriterim anneme benzememesi.
Ayni burctan bir insanla bile yapamam. Bir erkek iyi kötü bir huyuyla anneme benzesin,anında soğuyor görüsmeyi kesiyorum. Hatta ileride cocuk düsünürken sonbahardan sonraki birkaç ay korunmayı düşünüyorum ki erken falan doğup ikizler olmasin :))

Evet bu ihtimal yuksek çünkü doğduğumuz andan itibaren karsilastigimiz ilk karsi cins figürü iyisiyle kotusuyle babalarimiz.

Kiz çocukları babasına asiktir zaten bende ayni şekilde.

Babam;iyi,saygili,efendi,merhametli,caliskan,sorumluluk sahibi.Sakindir ama miz mizdir.Tek kotu yani budur.
Hayatima giren erkeklerden su zamana kadar babamdan bir parca aramisimdir.
Bulduklarimi da gerçekten çok sevmisimdir şu anda ki sevgilim dahil.

Back