• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

mambia canım nette şunu buldum bak
Merhaba hocam rahatsız ediyorum ama ben cuma günü (ayın 3ünde) yirmilik diş ameliyatı oldum. Bu yüzden de geçen haftadan (ayın 3ünden) beri Bioment Bid antibiyotik kullanıyorum ve bu durum bu cumartesiye (11i) kadar devam edecek…toplam 3 kutu antibiyotik kullanmış olcağım ve ben bugün regl oldum. Ayın 11inde bitecek reglim de…Yani ilaç ve reglim aynı gün bitecek.Eşimle artık bebek istiyoruz hemen ilk aydan olmayabileceğinin bilincindeyim fakat eğer olur da bu ay hamile kalırsam bu kullanmış olduğum antibiyotikler bebeğe zarar verir mi? Antibiyotik vücuttan kaç günde atılır?Bebek yapmak için antibiyotik bittikten sonra bi süre beklemeli miyim??

çok teşekkürler

Cevap

Beklemek gerekmez çünkü yeni bir döngüye giriyorsunuz ama içimiz rahat olsun derseniz ilk 15 gün korunabilirsiniz.Gebelik öncesi Folik asit kullanımı için bir jinekoloji uzmanı ile görüşün lütfen

Read more: http://www.saglikekibi.com/deva/jinekoloji-doktoruna-sor/gebelik-2-7h.html#ixzz3XJ17y48w
cok teşekkür ederim cnm bnde bu ilaçlar bitince hemen başlamak istiyorum biliyorsun visanne ilacını kullanarak kistimi küçüktük o buyumeden hamiş olmak istiyorum

insallah atanırsın cnm sende... o zaman aklına gelmez bnm öyle tam gün okul o yuzden aklıma gelmiyor ve çok yoruşuyorum
insallah kuzum ben atanma haberimi veririm sende bebis ins diger ay atama olma ihtimali var diyolar kizlar dualarinizi eksik etmeyin ins isim olurda maddi ozgurlugum olur hemde ugrascak seyler bulurum

insallah kuzum ben atanma haberimi veririm sende bebis ins diger ay atama olma ihtimali var diyolar kizlar dualarinizi eksik etmeyin ins isim olurda maddi ozgurlugum olur hemde ugrascak seyler bulurum
inşallah canım.bencede seçimden evvel kesin olur atama atanacaksın bebişlerimizde olacak hayırlısıyla.

bu aralar felaket tatlı tüketiyorum çikolata kendimi kontrol edemiyorum ya ne yapsam kı kizlar

bir su bardağı sıcak suya tarçın çubuğu at demlensin canım sonra iç.tatlı isteğin falan kalmaz denenmiştir.:KK48:

Deneme IMG-20150414-WA0010.jpeg

süpermiş ya. bu gidişte böyle yemeye gidersem çok kilo alacam
herşeyin çaresini vermiş güzel Allah'ım ya. Kilo için de sabahları aç karnına bir çay kaşığı çörek otunu iyice çiğneyerek yiyosun ama aç karnına tok olursa kilo yapar. bu arada çörek otu yumurtaları da geliştirir.anaaaa maranki ruhum ortaya çıktı bi an:KK70:

Back