- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
- 333
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #1.841
evet canim ole sagol ama insanlar bana hamile misin die soruyolar ya sok oluyorum insanlar gercekten bi garip evlenmeden esimle tek bise yasamadik opusmedik bile uzun sure gorusmemize ragmen yani yeni evliyiz garip sorulartaze gelin seni :)
r ay insallah kuzum valla belirsizlik cok kotu bende yumurtlayamadim hala olsun bitsin hasta olaym diyorum dusun streste yapiyo cunku sogan kuru yapcakyin demi bu ay yanlis hatirlamiyosam yada ovulasyon testi mi demistinbu arada kızlar zerime acayip bi rahatlık çöktü.niye derseniz bugün bildiğiniz adet oldum.ohh be neydi o belirsizlik öyle.kısmet değilmiş napıyım.
ben çok güzel kavurma yaparım kesin benimşaka bir yana napıyosunuz canlarım?
Gelecek aya insaallah onumuzdeki maclara bakalimbu arada kızlar üzerime acayip bi rahatlık çöktü.niye derseniz bugün bildiğiniz adet oldum.ohh be neydi o belirsizlik öyle.kısmet değilmiş napıyım.
bir an önce yumurtlaman olur inşallah.belirsizlik mahvediyor.ovulasyon kesin kullanıcam.ek olarak da soğan incir yada bal çörek otu karışımı var onlardan birini denicem bakalımdige
r ay insallah kuzum valla belirsizlik cok kotu bende yumurtlayamadim hala olsun bitsin hasta olaym diyorum dusun streste yapiyo cunku sogan kuru yapcakyin demi bu ay yanlis hatirlamiyosam yada ovulasyon testi mi demistin
aynen öyle canımGelecek aya insaallah onumuzdeki maclara bakalim
tam emin oldum kesin benimBilmem walla guzeldi eti iyi pismis seviyordu hadi hayirlisi oksun bakalim
mi hastalandin canim amin ins gelecek ayaGelecek aya insaallah onumuzdeki maclara bakalim
Yok daha 2 gun var benimkine hayirlisi olsunsende
mi hastalandin canim amin ins gelecek aya
Sogan kuru yap kiz ben 1 kere yaptim bu ay olmazsa bi daha denym diyorum.tam emin oldum kesin benim
olabilir.onu da sabah akşam yapmak gerekiyor galiba.sabah yapamamki akşam yapsak olmaz mı kiSogan kuru yap kiz ben 1 kere yaptim bu ay olmazsa bi daha denym diyorum.
bence olcak senin ondan sordum ivime ole doguyo hayirlisi olsun tabi zumremYok daha 2 gun var benimkine hayirlisi olsun
Insaallah canim hepimizin olsun dua edelimbence olcak senin ondan sordum ivime ole doguyo hayirlisi olsun tabi zumrem
Ben de sabah yapamadim oglen aksam yaptim canimolabilir.onu da sabah akşam yapmak gerekiyor galiba.sabah yapamamki akşam yapsak olmaz mı ki
ne zaman başlamak gerekiyodu canım adetin 7.günü müBen de sabah yapamadim oglen aksam yaptim canim
Adet bitti 2. Gun mu ne baslamistim 15 gun yaptim ilk basta tadi cok kotu geliyor sonra alisiyorsun canimne zaman başlamak gerekiyodu canım adetin 7.günü mü
tamam canım sağol deneyimAdet bitti 2. Gun mu ne baslamistim 15 gun yaptim ilk basta tadi cok kotu geliyor sonra alisiyorsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?