- 16 Mart 2015
- 139
- 86
- 13
- 41
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #1.801
yarın tekrarlicam inşallah sonuc değişmez
İnşallah canım.. seninle yuzumuz gulmeye başlasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın tekrarlicam inşallah sonuc değişmez
hepimiz için hayırlısı olur inşallah :)İnşallah canım.. seninle yuzumuz gulmeye başlasın
YeeeesKızlar folik asit içiyormusunz??
bende canim kesin icerim yemek yerken esim artik eve su almucam duyo:)Evet canim zor kilo almak suyu yemek arasında da içiyorum ben
saka yapiyorum canim biz esimle yuz olarak birbirimize benziyoruz fizik olarak cok farkliyiz hatta bizi kuzen sanan bile olmustuöyle deme garip bir çiftiz diye sizi önce Allah yakıştırmış başka söze ne hacet
Kuzlae gunaydin yeni bir gun herkese mutluluk ve guzel haberler getirsin
Amin canimGunaydin canim..:)
Aminn aminn..ins guzel haberler aliriz hepimizde..rabbim.hastalara sifa versin..bizede evlat versin ins..<3 <3
brn daha subatta evlendim kuzum esimin yengesi bana hamile misin diye sordu dusunmuyoruz diyemedim bian agzimdan cusss yuh yani cikyi brnde cok utandim ama refleksti:)))sırf bu yüzden bir yere gitmek de istemiyorumyine soracaklar diye
hammissindir ins canim hammisolursan bizimle paylasmayi unutmaadetimi beklicem artık dr gitmek için. ama hiç bir belirti yok ki normalde ben çok enfeksiyon kaparım ama bu sefer o kadar rahartım ki anltamam.
kesin paylaşıcam. aslında kasıklarım ağrıyor bazen yanıyor. ve aslında gaz da baya. ama bu belirtirler erken diye düşünüyorum. bilmiyorum artık inşallah gebeliktir. ama hayal kurup sonradan üzülmek istemiyorumhammissindir ins canim hammisolursan bizimle paylasmayi unutma
amin canim hayirli haberlerini bekliyoruzhepimiz için hayırlısı olur inşallah :)
bende iciyorum cnimKızlar folik asit içiyormusunz??
belirtiler bendede oluyo ama sonuc husran oluyo insallah sen hammissindir canim gogus uclarina dokun aciyomu damarlar belli mi en onemli belirti buymus bide rengi koyulasmis mi ovulasyon testi yap bakayim once o ndan anliyolarmis ben 18.gun oldu hala yumurtlayamadim gecen bi silik cizgi cikti 9dk sonra artik oda yokkesin paylaşıcam. aslında kasıklarım ağrıyor bazen yanıyor. ve aslında gaz da baya. ama bu belirtirler erken diye düşünüyorum. bilmiyorum artık inşallah gebeliktir. ama hayal kurup sonradan üzülmek istemiyorum
canım ben ilk gebeliğimde belirtileri 10 gün geçtikten sonra yaşadım. ikincisinde inan bana ilişkiden hemen sonra. o kadar emindim ki ama düşükle sonuölandı. gögüslerim o kadar ağrımıştı ki. ama ikinde gögslerim de hiç bir şey yoktu. hç olmadı acı. değişiyor yani. aynen ben bir ay kasık ağrısı çektim dedim kesin hamileyim ama hüsran. bende çok hüsran yaşıyorum valla. ama ne bilim bu ay içim de bir sevinç var. ama hayal kurmak istemiyorum. ama ya bu kan o değilse ç ozamn yine sıkıntı var demektir.belirtiler bendede oluyo ama sonuc husran oluyo insallah sen hammissindir canim gogus uclarina dokun aciyomu damarlar belli mi en onemli belirti buymus bide rengi koyulasmis mi ovulasyon testi yap bakayim once o ndan anliyolarmis ben 18.gun oldu hala yumurtlayamadim gecen bi silik cizgi cikti 9dk sonra artik oda yok
canım geç yumurtlama sorunun var mı? biz hep eşimle tahminş yumurtlama tarihinde ilişkiye giriyorduk bu yanışmış. tahmini yumurtlama tarihine yakın gün aşırı girmen lazımmış. yani 7 si ise 4nden başlıcaksın ilişkiye. eğer eşinin spermlerinde sorun yoksa ve yapabiliyorsa hergğn özellikle 6 7 8. ama 9nda ümit yok çünkü sprem yaşasada yumurta ölüyor. bir daha ki ay öyle dene. birde ovalasyn testi gebe isen hala yumurtluyormu gösteryormuşgunayfin kizlarrr dun giremedim kocisim evdeydi ruya ben yorumlayabiliyorum ama tam anlatirsin ayrintilar onemli:)bide ovulasyon testimde yine cizgi yok 18gun oldu ne zaman yumurtlucamki anlamadim yada ben kacirdim napalim kismet
ay insallah canim hayirli haberlerini bekliyoruz heyecan yaptimcanım ben ilk gebeliğimde belirtileri 10 gün geçtikten sonra yaşadım. ikincisinde inan bana ilişkiden hemen sonra. o kadar emindim ki ama düşükle sonuölandı. gögüslerim o kadar ağrımıştı ki. ama ikinde gögslerim de hiç bir şey yoktu. hç olmadı acı. değişiyor yani. aynen ben bir ay kasık ağrısı çektim dedim kesin hamileyim ama hüsran. bende çok hüsran yaşıyorum valla. ama ne bilim bu ay içim de bir sevinç var. ama hayal kurmak istemiyorum. ama ya bu kan o değilse ç ozamn yine sıkıntı var demektir.
ovuladyon testini adetten az kala yapinca kalin iki cizgi gorursen hamile oluyormusin..ben pkoluyum canim ostrojenim dusuk esim hakkinda bise bilmiyoruz henuz biz yeni evli oldugumizda hani ayiptir solemesi iliski oluyo ama ole ayaklarimi kaldirmiyorum abdestte aliyom hemen ovulayon testlerim hep negatif anlamadimki canim belkide kacirdim farkedemedim 3ay olcak diorm vardir rabbimin bildigi bu ay olmazsa bi ay ara vercem ondan sonraki ay dedgini yapcam canim tesekkur ediyorumcanım geç yumurtlama sorunun var mı? biz hep eşimle tahminş yumurtlama tarihinde ilişkiye giriyorduk bu yanışmış. tahmini yumurtlama tarihine yakın gün aşırı girmen lazımmış. yani 7 si ise 4nden başlıcaksın ilişkiye. eğer eşinin spermlerinde sorun yoksa ve yapabiliyorsa hergğn özellikle 6 7 8. ama 9nda ümit yok çünkü sprem yaşasada yumurta ölüyor. bir daha ki ay öyle dene. birde ovalasyn testi gebe isen hala yumurtluyormu gösteryormuş