• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

merhabalar bende 20 aylık evliyim.2 aydır korunmuyoruz geçen ay denedik olmadı bu ay yumurtlama günlerine göre ilişki oldu şuan adetime 10 gün var.hamilemiyim bilmiyorum ama şu iki gündür aşırı derecede uykusuzluk çekiyorum erken yatıyorum gözlerim kapanıyoryinede halsizlik var belirtimidir bilmiyorum bakalım hayırlısı inşallah.
Hosgeldin canim... bi problem var mi peki sizde ...

kizlar ya ben kacirdim ovulasyon gununu demekki o silik olan ovulasyondu tamda o ara iliskimiz olmamisti ara vermistik sansa bak ya demekki olmayinca olmuyomus bosuna aldim testtenartik hic cizgi yok ordan anlafim ne kadar beklesemde bakin

CAM00404.jpg
CAM00404.jpg

Yine bir hamile haberi daha hem de kazara olmus... bizde kaza susu mu versek :KK70:
Yine bir hamile haberi daha hem de kazara olmus... bizde kaza susu mu versek :KK70:
ayy su kazara oldu diyenlere cok uyuz oluyorum benim ilk ay olsaydi bile isteyeerek diecektim benim cekincek biseyim yok alnim ak hem ne kazarasi be cahilmiyim ben ay zumrem ben cok duyuyrm kazayla olmus lafini cevremde niye cahilmisin ac bi kitap oku diyesim var ahahha

ayy su kazara oldu diyenlere cok uyuz oluyorum benim ilk ay olsaydi bile isteyeerek diecektim benim cekincek biseyim yok alnim ak hem ne kazarasi be cahilmiyim ben ay zumrem ben cok duyuyrm kazayla olmus lafini cevremde niye cahilmisin ac bi kitap oku diyesim var ahahha
He ya o nedemek kazayla:KK53: bi arkadasimda artik cocuk istiyorum dedi o ay hamis ben de yok ovulasyon yok yumurtladim ayagimi dikeyim tavana aman kacmasin :KK51:

Canim bunu simdi mi yaptin adetin ne zamandi senin
evet canim simdi yaptim dunde yoktu bugunde anladimki bitmis o silik oldugu zaman yymurtlamaymis dun dedim belki sividan olmustur ama bugunde bosluk hatta bugun hic yok cok uzuldum kacirdigima bosuna ugrastim ay bide o ara birlikte olmadim dedim koyulasicak bugun yarin ozamana kadar sperm saglikli olsun dedm ay salak kafam...evet zumrem ole kazara diolar ama bazilari hikaye kimsenin yatak odasini bilemeyiz belki onlarda ayaklarini dikiyolardir:):):):)saka bi yana bizimde bebislerimiz olcak ins

28martta en son adetimin baslangic tarihi yani tam 18 gun oldu bugun pkoluyum ya bat tahmin edemiyorum cok
Belki tutmustur. Kuzum ben cizgi mizgi dinlemedim bu ay tam gaz calistim :KK76: bisey sorcam canim benim adete 2 gun var ilk defa bu ay ovulasyon testi kullandim simdi yaptim yine cift cizgi bu nedemek

Kizlar kazayla oldu diyorlar ya bn inanmiyorum sahsen bu kadar basitte o kadar kisi sorunu olmadigi halde nie tutturamiyorlar '' hevesli gozukmek ve cok ugrastik demekten cekindikleri icin bn oyle dusunuyorum

Back