• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

bu arada kızlar üzerime acayip bi rahatlık çöktü.niye derseniz bugün bildiğiniz adet oldum.ohh be neydi o belirsizlik öyle.kısmet değilmiş napıyım.

yeni ay yeni umutlar:KK48: bu arada ben de kullanıyorum folik asit. bu ay ovulasyon testi kullancam.bir de bitkisel kür denicem ama henüz karar vermedim hangisini yapacağıma:KK28:

dige
bu arada kızlar zerime acayip bi rahatlık çöktü.niye derseniz bugün bildiğiniz adet oldum.ohh be neydi o belirsizlik öyle.kısmet değilmiş napıyım.
r ay insallah kuzum valla belirsizlik cok kotu bende yumurtlayamadim hala olsun bitsin hasta olaym diyorum dusun streste yapiyo cunku sogan kuru yapcakyin demi bu ay yanlis hatirlamiyosam yada ovulasyon testi mi demistin

dige

r ay insallah kuzum valla belirsizlik cok kotu bende yumurtlayamadim hala olsun bitsin hasta olaym diyorum dusun streste yapiyo cunku sogan kuru yapcakyin demi bu ay yanlis hatirlamiyosam yada ovulasyon testi mi demistin
bir an önce yumurtlaman olur inşallah.belirsizlik mahvediyor.ovulasyon kesin kullanıcam.ek olarak da soğan incir yada bal çörek otu karışımı var onlardan birini denicem bakalım

merhabalar bende 20 aylık evliyim.2 aydır korunmuyoruz geçen ay denedik olmadı bu ay yumurtlama günlerine göre ilişki oldu şuan adetime 10 gün var.hamilemiyim bilmiyorum ama şu iki gündür aşırı derecede uykusuzluk çekiyorum erken yatıyorum gözlerim kapanıyoryinede halsizlik var belirtimidir bilmiyorum bakalım hayırlısı inşallah.

Back