- 27 Aralık 2014
- 1.495
- 774
- 108
- 36
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #1.821
2015 şubatta mı evlen din kız çok yenisin ayyy ne güzellbrn daha subatta evlendim kuzum esimin yengesi bana hamile misin diye sordu dusunmuyoruz diyemedim bian agzimdan cusss yuh yani cikyi brnde cok utandim ama refleksti:)))
hamile kalmak istemiyormusun canım senyarın tekrarlicam inşallah sonuc değişmez
canım üzülme yumurtlarsın bir kız var forumda adet olacağı gün yumurtlamış ve o ay hamile kalmış sen ovu testlerini yapmay devam etgunayfin kizlarrr dun giremedim kocisim evdeydi ruya ben yorumlayabiliyorum ama tam anlatirsin ayrintilar onemli:)bide ovulasyon testimde yine cizgi yok 18gun oldu ne zaman yumurtlucamki anlamadim yada ben kacirdim napalim kismet
bişey değil canım. ayıp da değil. valla ben şu çocuk derdine düştüğümden beri kocamla yattığım tarihi bile söyler oldum.ovuladyon testini adetten az kala yapinca kalin iki cizgi gorursen hamile oluyormusin..ben pkoluyum canim ostrojenim dusuk esim hakkinda bise bilmiyoruz henuz biz yeni evli oldugumizda hani ayiptir solemesi iliski oluyo ama ole ayaklarimi kaldirmiyorum abdestte aliyom hemen ovulayon testlerim hep negatif anlamadimki canim belkide kacirdim farkedemedim 3ay olcak diorm vardir rabbimin bildigi bu ay olmazsa bi ay ara vercem ondan sonraki ay dedgini yapcam canim tesekkur ediyorum
Soyle bakalim caniiimm ruyamda bu topikten biriyle kendi evlerimizde et kavurduk birbirimize ikram ettikgunayfin kizlarrr dun giremedim kocisim evdeydi ruya ben yorumlayabiliyorum ama tam anlatirsin ayrintilar onemli:)bide ovulasyon testimde yine cizgi yok 18gun oldu ne zaman yumurtlucamki anlamadim yada ben kacirdim napalim kismet
tesekkur ederim bitanem cok sagol2015 şubatta mı evlen din kız çok yenisin ayyy ne güzell
aa gercekten mi ilk heyecanim tamam bugunde yapip yuklucem bakalim tamam ozaman yapmaya devam ozaman kuzumcanım üzülme yumurtlarsın bir kız var forumda adet olacağı gün yumurtlamış ve o ay hamile kalmış sen ovu testlerini yapmay devam et
ayy hadi bakalim heyecanla bekliyoruzcanim ins hayirli haberler verirsin ilac verirse kullanma bencegünaydın kızlra bugün sonuç günüm öğleden sonra gideceğiz doktora bakalım neler diyecek hastaneyi aradım sonuçlarım çıkmış
ybişey değil canım. ayıp da değil. valla ben şu çocuk derdine düştüğümden beri kocamla yattığım tarihi bile söyler oldum.
ger et cigse ikinizinde dedikodusu yapiliyor demektir eger normal kavurup verdiyseniz pusmis etse kismet demek kismet derken para olabilir bebek olabilir baska bise olabilir mutlu bi haber yani gordugun kizin dis gorunusu nasildi hangimiz acbaSoyle bakalim caniiimm ruyamda bu topikten biriyle kendi evlerimizde et kavurduk birbirimize ikram ettik
Hic gormedim kizi ama kavurmasi guzeldi kim bilmiyorumdae
ger et cigse ikinizinde dedikodusu yapiliyor demektir eger normal kavurup verdiyseniz pusmis etse kismet demek kismet derken para olabilir bebek olabilir baska bise olabilir mutlu bi haber yani gordugun kizin dis gorunusu nasildi hangimiz acba
hayitdir insallah canimD
Hic gormedim kizi ama kavurmasi guzeldi kim bilmiyorumda
istemez olurmuyum cok istiyorummmhamile kalmak istemiyormusun canım sen
Ben yanlış anladım sanırım canım k.bakmaistemez olurmuyum cok istiyorummm
neden ki canım ilaç versin diye gidiyorum zaten ben bebek olayına ara veriyorum artık ağrılarım çok aşırı arttı çünkü hayat kalitem çok düştüayy hadi bakalim heyecanla bekliyoruzcanim ins hayirli haberler verirsin ilac verirse kullanma bence
taze gelin seni :)tesekkur ederim bitanem cok sagol
canim belki hamilesindir diye dedim belli olmuyomus bu isler hic beklemedigin anda cikiyomusneden ki canım ilaç versin diye gidiyorum zaten ben bebek olayına ara veriyorum artık ağrılarım çok aşırı arttı çünkü hayat kalitem çok düştü
ben çok güzel kavurma yaparım kesin benimD
Hic gormedim kizi ama kavurmasi guzeldi kim bilmiyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?