- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #1.861
Hosgeldin canim... bi problem var mi peki sizde ...merhabalar bende 20 aylık evliyim.2 aydır korunmuyoruz geçen ay denedik olmadı bu ay yumurtlama günlerine göre ilişki oldu şuan adetime 10 gün var.hamilemiyim bilmiyorum ama şu iki gündür aşırı derecede uykusuzluk çekiyorum erken yatıyorum gözlerim kapanıyoryinede halsizlik var belirtimidir bilmiyorum bakalım hayırlısı inşallah.
Hosgeldin canim... bi problem var mi peki sizde ...
Yine bir hamile haberi daha hem de kazara olmus... bizde kaza susu mu versek
ayy su kazara oldu diyenlere cok uyuz oluyorum benim ilk ay olsaydi bile isteyeerek diecektim benim cekincek biseyim yok alnim ak hem ne kazarasi be cahilmiyim ben ay zumrem ben cok duyuyrm kazayla olmus lafini cevremde niye cahilmisin ac bi kitap oku diyesim var ahahhaYine bir hamile haberi daha hem de kazara olmus... bizde kaza susu mu versek
Canim git bi baktir hormonlarina adetin 3. Gunu esinde sperm tahlili yaptirsincanım hiç doktora gitmedik biz.gitmak gerekirmi bilmiyorum adetlerim düzenli kist felan da yok diye biliyorum
He ya o nedemek kazaylaayy su kazara oldu diyenlere cok uyuz oluyorum benim ilk ay olsaydi bile isteyeerek diecektim benim cekincek biseyim yok alnim ak hem ne kazarasi be cahilmiyim ben ay zumrem ben cok duyuyrm kazayla olmus lafini cevremde niye cahilmisin ac bi kitap oku diyesim var ahahha
Canim bunu simdi mi yaptin adetin ne zamandi senin
evet canim simdi yaptim dunde yoktu bugunde anladimki bitmis o silik oldugu zaman yymurtlamaymis dun dedim belki sividan olmustur ama bugunde bosluk hatta bugun hic yok cok uzuldum kacirdigima bosuna ugrastim ay bide o ara birlikte olmadim dedim koyulasicak bugun yarin ozamana kadar sperm saglikli olsun dedm ay salak kafam...evet zumrem ole kazara diolar ama bazilari hikaye kimsenin yatak odasini bilemeyiz belki onlarda ayaklarini dikiyolardir:):):):)saka bi yana bizimde bebislerimiz olcak insCanim bunu simdi mi yaptin adetin ne zamandi senin
28martta en son adetimin baslangic tarihi yani tam 18 gun oldu bugun pkoluyum ya bat tahmin edemiyorum cokCanim bunu simdi mi yaptin adetin ne zamandi senin
Belki tutmustur. Kuzum ben cizgi mizgi dinlemedim bu ay tam gaz calistim28martta en son adetimin baslangic tarihi yani tam 18 gun oldu bugun pkoluyum ya bat tahmin edemiyorum cok
Canim bi tarafim umutlu ol diyor bi tarafimda yok canim olmaz diyor hayal kirikligi cok kotuymus hepimiz yasiyoruz heray bunu dua edelim birbirimizeKunral adam eger adetine yakin ovu testi cift cizgi ise buyuk ihtimalle gebe olabilirsin
Ewet cn hayalnkirikligi kotu birsey insalah allahin izniyle bebisine kavusursun cnmCanim bi tarafim umutlu ol diyor bi tarafimda yok canim olmaz diyor hayal kirikligi cok kotuymus hepimiz yasiyoruz heray bunu dua edelim birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?