• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

kizlar ya ben kacirdim ovulasyon gununu demekki o silik olan ovulasyondu tamda o ara iliskimiz olmamisti ara vermistik sansa bak ya demekki olmayinca olmuyomus bosuna aldim testtenartik hic cizgi yok ordan anlafim ne kadar beklesemde bakin
spermler yaklaşık 72 saat yaşayabiliyor belli olmaz canım

Belki tutmustur. Kuzum ben cizgi mizgi dinlemedim bu ay tam gaz calistim :KK76: bisey sorcam canim benim adete 2 gun var ilk defa bu ay ovulasyon testi kullandim simdi yaptim yine cift cizgi bu nedemek
keske yukleyebilsende baksak kuzum adete yakin ovulasyn testinde cizgiler koyu olunca hamile olunuyomus en erken bole anlasiliyomus bide az once bi kizda okudum tekrar iki bebegndede ayni belirti yasamis sik idrar altina kacirma gibi sende devam ediyo mu ya bence hamilesin ben ole hissediom solemisti dersininsallahhhhhhhhhh

Kizlar kazayla oldu diyorlar ya bn inanmiyorum sahsen bu kadar basitte o kadar kisi sorunu olmadigi halde nie tutturamiyorlar '' hevesli gozukmek ve cok ugrastik demekten cekindikleri icin bn oyle dusunuyorum
n
canimm haklisin ama cok ayip ole solemeleri biz uzuluyoz sonra bizde sorun mu var diye buarada vucut yapisina gore degisiyo diye bikiyorum ama en fazla 3gun oda en fazlabise olduysa git mideni yikat gecmis olsun noldu cannim yada yogurt ye bana ole yaptiriyolardi ilacin etkisi azaliyomus

n
canimm haklisin ama cok ayip ole solemeleri biz uzuluyoz sonra bizde sorun mu var diye buarada vucut yapisina gore degisiyo diye bikiyorum ama en fazla 3gun oda en fazlabise olduysa git mideni yikat gecmis olsun noldu cannim yada yogurt ye bana ole yaptiriyolardi ilacin etkisi azaliyomus
cnm antibiyotik ve bazı ilaçşar kullanıyorum bu hafta bırakmayı düsünüyorum vucutta ne zaman atırlırsa o zaman bebek çalışması yapmayı planlıyorum cnm... ewet cnm ya bazıları uzmek için bilene soran var sununda olmuyormustuda su sebepten insanı delirtirler

cnm antibiyotik ve bazı ilaçşar kullanıyorum bu hafta bırakmayı düsünüyorum vucutta ne zaman atırlırsa o zaman bebek çalışması yapmayı planlıyorum cnm... ewet cnm ya bazıları uzmek için bilene soran var sununda olmuyormustuda su sebepten insanı delirtirler
ilaclarin adini yaz gulum benim doktor arkadasim var bi mesaj atayim bilir belki kadin dogumcu degil ama antibityktkmis..aynen Allah buyuk be kuzum

isallah melegim ben ovulasyon degil diye hemen abdest almistim ayaklarimida kaldirmadim ama Allahtan umut kesilmez tabi insallah melegim
evet cnm üc gün yaşayabiliyor sperm o yuzden adet biter bitmez ve gün aşırı denersek yumurtlama gununu kaçırmayız cnm

isallah melegim ben ovulasyon degil diye hemen abdest almistim ayaklarimida kaldirmadim ama Allahtan umut kesilmez tabi insallah melegim
inşallah canım.kız olacağı varsa ayak dikmek falan bahane herkes dikiyo mu sanki.hem spermler çok hızlı ulaşıyor merak etme.inşallah tutmuştur

o
evet cnm üc gün yaşayabiliyor sperm o yuzden adet biter bitmez ve gün aşırı denersek yumurtlama gununu kaçırmayız cnm
oda programli gibi oluyo ya kuzum esim sinir oluyo bide ben 3aylik evliyim ya diom yapma dur gun asiri olmasi lazim beni dellendirme diyo hihihi bazede hadi diorm ck yorgnm dio aslnda bnde istemyrm

o

oda programli gibi oluyo ya kuzum esim sinir oluyo bide ben 3aylik evliyim ya diom yapma dur gun asiri olmasi lazim beni dellendirme diyo hihihi bazede hadi diorm ck yorgnm dio aslnda bnde istemyrm
he ya aslında ders olarak gördüğümüz içindir belki melek... görev olarak bakıyoruz cnm...

inşallah canım.kız olacağı varsa ayak dikmek falan bahane herkes dikiyo mu sanki.hem spermler çok hızlı ulaşıyor merak etme.inşallah tutmuştur
insaallah melegim benim nasip en azindan hemen hersey belli olsa beklemek cok skici helede evde bos bos duruyorsan

mambia canım nette şunu buldum bak
Merhaba hocam rahatsız ediyorum ama ben cuma günü (ayın 3ünde) yirmilik diş ameliyatı oldum. Bu yüzden de geçen haftadan (ayın 3ünden) beri Bioment Bid antibiyotik kullanıyorum ve bu durum bu cumartesiye (11i) kadar devam edecek…toplam 3 kutu antibiyotik kullanmış olcağım ve ben bugün regl oldum. Ayın 11inde bitecek reglim de…Yani ilaç ve reglim aynı gün bitecek.Eşimle artık bebek istiyoruz hemen ilk aydan olmayabileceğinin bilincindeyim fakat eğer olur da bu ay hamile kalırsam bu kullanmış olduğum antibiyotikler bebeğe zarar verir mi? Antibiyotik vücuttan kaç günde atılır?Bebek yapmak için antibiyotik bittikten sonra bi süre beklemeli miyim??

çok teşekkürler

Cevap

Beklemek gerekmez çünkü yeni bir döngüye giriyorsunuz ama içimiz rahat olsun derseniz ilk 15 gün korunabilirsiniz.Gebelik öncesi Folik asit kullanımı için bir jinekoloji uzmanı ile görüşün lütfen

Read more: http://www.saglikekibi.com/deva/jinekoloji-doktoruna-sor/gebelik-2-7h.html#ixzz3XJ17y48w

Back