kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

belirtiler bendede oluyo ama sonuc husran oluyo insallah sen hammissindir canim gogus uclarina dokun aciyomu damarlar belli mi en onemli belirti buymus bide rengi koyulasmis mi ovulasyon testi yap bakayim once o ndan anliyolarmis ben 18.gun oldu hala yumurtlayamadim gecen bi silik cizgi cikti 9dk sonra artik oda yok

gunayfin kizlarrr dun giremedim kocisim evdeydi ruya ben yorumlayabiliyorum ama tam anlatirsin ayrintilar onemli:)bide ovulasyon testimde yine cizgi yok 18gun oldu ne zaman yumurtlucamki anlamadim yada ben kacirdim napalim kismet

canım ben ilk gebeliğimde belirtileri 10 gün geçtikten sonra yaşadım. ikincisinde inan bana ilişkiden hemen sonra. o kadar emindim ki ama düşükle sonuölandı. gögüslerim o kadar ağrımıştı ki. ama ikinde gögslerim de hiç bir şey yoktu. hç olmadı acı. değişiyor yani. aynen ben bir ay kasık ağrısı çektim dedim kesin hamileyim ama hüsran. bende çok hüsran yaşıyorum valla. ama ne bilim bu ay içim de bir sevinç var. ama hayal kurmak istemiyorum. ama ya bu kan o değilse ç ozamn yine sıkıntı var demektir.

gunayfin kizlarrr dun giremedim kocisim evdeydi ruya ben yorumlayabiliyorum ama tam anlatirsin ayrintilar onemli:)bide ovulasyon testimde yine cizgi yok 18gun oldu ne zaman yumurtlucamki anlamadim yada ben kacirdim napalim kismet
canım geç yumurtlama sorunun var mı? biz hep eşimle tahminş yumurtlama tarihinde ilişkiye giriyorduk bu yanışmış. tahmini yumurtlama tarihine yakın gün aşırı girmen lazımmış. yani 7 si ise 4nden başlıcaksın ilişkiye. eğer eşinin spermlerinde sorun yoksa ve yapabiliyorsa hergğn özellikle 6 7 8. ama 9nda ümit yok çünkü sprem yaşasada yumurta ölüyor. bir daha ki ay öyle dene. birde ovalasyn testi gebe isen hala yumurtluyormu gösteryormuş

ay insallah canim hayirli haberlerini bekliyoruz heyecan yaptim

ovuladyon testini adetten az kala yapinca kalin iki cizgi gorursen hamile oluyormusin..ben pkoluyum canim ostrojenim dusuk esim hakkinda bise bilmiyoruz henuz biz yeni evli oldugumizda hani ayiptir solemesi iliski oluyo ama ole ayaklarimi kaldirmiyorum abdestte aliyom hemen ovulayon testlerim hep negatif anlamadimki canim belkide kacirdim farkedemedim 3ay olcak diorm vardir rabbimin bildigi bu ay olmazsa bi ay ara vercem ondan sonraki ay dedgini yapcam canim tesekkur ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…