- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #1.781
Melek hadi bakalım inşaallah hamissindir canım ...hayırlısı canım.bu ay olmazsa ben de soğan kürünü düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Melek hadi bakalım inşaallah hamissindir canım ...hayırlısı canım.bu ay olmazsa ben de soğan kürünü düşünüyorum
inşallah canım ya.dua et adet olmasııınnMelek hadi bakalım inşaallah hamissindir canım ...
Insaallah olmayız kırmızılar bizden uzak dursun Allah im katından tertemiz bir soy armağan et bizlereinşallah canım ya.dua et adet olmasııınn
amin amiiiinnnInsaallah olmayız kırmızılar bizden uzak dursun Allah im katından tertemiz bir soy armağan et bizlere
yasmn adetliyken basladım zaten[QUila, post: 40480033, member: 665300"]5 gün old. İlacin ismi ne cnm adetliyken baslasaymistin keske
canım yerleşme kanaması olamaz ilişkiden yaklaşık 9 10 gün sonra gibi yerleşme gerçekleşir adet sökülüyor olabilir inşlh değildir ama kendini üzmeçarşamba günü canım
Insaallah hersey güzel olur. Bu Anneler gününe hepimiz anne olarak Gürsel ne güzel olur Allah im insaallahçok heyecanlıyım yarın doktordan tahlillerin sonuçlarını öğrenceğiz Allahım inşlh hakkımda hayırlı eyle
Gebelik mi canin gebelikse sabah ilk idrarinla yapmalisinkızlar az once test yaptım ama negatif cıktı acaba yanlıs zamanda mı yaptım yemek yedim bol içecek içtim ondan negatif cıkmıs olabilirmi? tekrarlasam mı
sabah ilk idrarınla tekrarla canım adetin geçtimikızlar az once test yaptım ama negatif cıktı acaba yanlıs zamanda mı yaptım yemek yedim bol içecek içtim ondan negatif cıkmıs olabilirmi? tekrarlasam mı
Denedik. Bantlari sabah yataktan topluyodum. Baska bi ise yaramiyo... doktor ameliyat dedi ona burnunda et mi var but mu var neyse alacaklar... yoksa bn bir gece katil olacamay canım ya zor olur gerçekten.burun bantları var deneseydiniz bi
Ay bnmde bi haftadan fazla var adete bnde de hassasiyet basladi...Walla ben öyle belirti falan bişi bilmem ki herzaman ki hallerim memislerim çok acıyor adet olmadan öncede böyle olur ama
Allah lazer de vermis cok sukur ameliyatla kocamin burnunda yasayan ayiyi alcaklar inşAllahOoo o da zor yahu ... Allah sabır versin kuzum o zaman
Amin canim nerede yaptin tup bebek tedavini?Merhaba kizlar Allah nasip ederse bende bu ay hamile kalmak istiyorum insallah. 2 yil demememizden sonra tup bebek tedavisinin yarisinda kendiligimden hamile (bende pko esimde morfoloji bozuklugu var)kaldim ama nasip degilmis. Bos gebelik oldu ve 19 ocakta alindi. Su an 2. Reglim kurtajdan sonra hic bir yapisiklik falan yok cok sukur doktorum deneyin dedi. Hatta ona kalsa hemen yumurta takibi yapcak. Ama ben bu surecte doktorlardan hastnelerden cok bunaldim. Bu ayi dogal kurlerle degerlendiricem. Hersey nasip. Ben reglinin 16. Gunu gibi yumurtluyorum buda 25 nisana falan denk geliyor. Daha coook var.insallah Rabbim isteyen herkesin gonlune gore versin.
Canim bi dur heyecan yapma bnde de adetten once oluyor beyaz akimtiyla kahverengimsi birsey geliyor bazen ertesi gun bazen iki gun sonra kanama oluyor... hayallerinin yikilmasini istemem cnm...testte negatif çıkmıştıya kızlar. az önce lavaboya girdim.akıntıyla karışık kahvemsi leke geldi peçeteyle silince.yerleşme olabilir mi? eğer yerleşmeyse o yüzden mi çıkmamıştır testte? ayyy çok heyecan yaptım kızlar nerdesiniz yaaa
Hadi hayirlisi dualarimiz seninle cnm...çok heyecanlıyım yarın doktordan tahlillerin sonuçlarını öğrenceğiz Allahım inşlh hakkımda hayırlı eyle
evet yarın 5 gunum gecmiş oluyo sonradan siliklesti cizgisabah ilk idrarınla tekrarla canım adetin geçtimi