kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

sorma canım bi doktor hatta dalga geçti benimle heh tam birbirinizi bılmuşsunuz sizden normal çocuk olmaz dedi bağır çağır çıktım ordan
böyle doktorluk mu olur..... eşinin sayısı kaç cnm peki hiç belli olmaz valla bu işler geçen okudum burda eşinin sayısı 6000 miş asla olmaz demişler ve kendiliğinden hamile kalmış

allah sabır versin sana canım eşinede vicdan versin

Kizlar benimde cikolata kistim var ve yumurtam catlamiyor klomen kullandm 2 kere igne vuruldum ignenin 12. Gunu adet tarihimde 3, 4 nisan

böyle doktorluk mu olur..... eşinin sayısı kaç cnm peki hiç belli olmaz valla bu işler geçen okudum burda eşinin sayısı 6000 miş asla olmaz demişler ve kendiliğinden hamile kalmış
39 milyon canım ama hızlılar çok az çok üzülüyorum oda kızıyor hep ağlıyorsun olur yapma böyle falan diye ama nerdeyse 3 sene oldu yani

Bu nasıl bir ilaç mis küçültüyor bize niye vermiyorlar

Aynen banada hix boyle bisey demediler laparoskopi oldm hemen ben simdi yine cikti( ama birinden duymustum boyle bi ilac menopoza sokuyo sonra duzeliyo ve hamile kaliyosn demislerdi ama kist ici deildi.canm doktora falan desekmi yoksa oyle bisey uygun olsa soktorlar soylermiydi

39 milyon canım ama hızlılar çok az çok üzülüyorum oda kızıyor hep ağlıyorsun olur yapma böyle falan diye ama nerdeyse 3 sene oldu yani
Arkadaşıma doktorlar normsl yolla hamile kalman yüzde bir demişler tüp yaptırdı lar. Sonra nasıl olsa olmax diye korunmasına 2. Si oldu

Bilemedim ben söylemek mi ki ama doktorum 6 ay kaybol dedi. Adamı sorularimla çileden çıkarttı ondan sanirim

ahh canım ya üzülme inan her erkek böyle çok nadir duygusal olanlar bizimkiler çok duyarsız benim eşimde çok sinirli inanki yalnız değilsin hiç umursamaz benimle ilgili durumları

Arkadaşıma doktorlar normsl yolla hamile kalman yüzde bir demişler tüp yaptırdı lar. Sonra nasıl olsa olmax diye korunmasına 2. Si oldu
zaten sorun orda eşim tüp bebekle uğraşmak istemiyor bi kez hamilelik vücut buna alıyormuş ve hamile kalabiliyormuşsun ama benim rabbime yalvarmaktan başka çarem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…