- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
-
- Konu Sahibi Kelebek_10
Densiz doktor. Gıcık Allah im Hidayet versin böyle insanlarasorma canım bi doktor hatta dalga geçti benimle heh tam birbirinizi bılmuşsunuz sizden normal çocuk olmaz dedi bağır çağır çıktım ordan
böyle doktorluk mu olur..... eşinin sayısı kaç cnm peki hiç belli olmaz valla bu işler geçen okudum burda eşinin sayısı 6000 miş asla olmaz demişler ve kendiliğinden hamile kalmışsorma canım bi doktor hatta dalga geçti benimle heh tam birbirinizi bılmuşsunuz sizden normal çocuk olmaz dedi bağır çağır çıktım ordan
allah sabır versin sana canım eşinede vicdan versinYok ya tam öküz oldu benimki çocuk konusunu ertelesemmi diye düşünüyorum bazen. Ana kuzusu benimkisi. Hsg den sonra çok kötü oldum Ateşlendim NAPIM ben diyor. Allah sabır versin bana hsg den çıktım eve geldim kanamam var yatıyorum yemek isit bana diyor vicdan yoksunu. Çok sınırlıdır şuanda ona onbir içimi doktum
39 milyon canım ama hızlılar çok az çok üzülüyorum oda kızıyor hep ağlıyorsun olur yapma böyle falan diye ama nerdeyse 3 sene oldu yaniböyle doktorluk mu olur..... eşinin sayısı kaç cnm peki hiç belli olmaz valla bu işler geçen okudum burda eşinin sayısı 6000 miş asla olmaz demişler ve kendiliğinden hamile kalmış
Zaten öyle diyorum eşime vicdan versin bi de namaz da kılar. Ama Allah ın emaneti ne sahip çıkmaz. Bilmiyorum suan kafam çok karışıkallah sabır versin sana canım eşinede vicdan versin
Bu nasıl bir ilaç mis küçültüyor bize niye vermiyorlar
Arkadaşıma doktorlar normsl yolla hamile kalman yüzde bir demişler tüp yaptırdı lar. Sonra nasıl olsa olmax diye korunmasına 2. Si oldu39 milyon canım ama hızlılar çok az çok üzülüyorum oda kızıyor hep ağlıyorsun olur yapma böyle falan diye ama nerdeyse 3 sene oldu yani
Bilemedim ben söylemek mi ki ama doktorum 6 ay kaybol dedi. Adamı sorularimla çileden çıkarttı ondan sanirimAynen banada hix boyle bisey demediler laparoskopi oldm hemen ben simdi yine cikti( ama birinden duymustum boyle bi ilac menopoza sokuyo sonra duzeliyo ve hamile kaliyosn demislerdi ama kist ici deildi.canm doktora falan desekmi yoksa oyle bisey uygun olsa soktorlar soylermiydi
camım benimkininde hızında hareketliliğinde ilaç içiyor şimdiArkadaşıma doktorlar normsl yolla hamile kalman yüzde bir demişler tüp yaptırdı lar. Sonra nasıl olsa olmax diye korunmasına 2. Si oldu
hoşgeldin cnmK Kelebek_10 geldim tatlım :)
ahh canım ya üzülme inan her erkek böyle çok nadir duygusal olanlar bizimkiler çok duyarsız benim eşimde çok sinirli inanki yalnız değilsin hiç umursamaz benimle ilgili durumlarıYok ya tam öküz oldu benimki çocuk konusunu ertelesemmi diye düşünüyorum bazen. Ana kuzusu benimkisi. Hsg den sonra çok kötü oldum Ateşlendim NAPIM ben diyor. Allah sabır versin bana hsg den çıktım eve geldim kanamam var yatıyorum yemek isit bana diyor vicdan yoksunu. Çok sınırlıdır şuanda ona onbir içimi doktum
cnm bnmkide aynı hızında ve hareketliliğinde şimdi ilaç kullanıyor39 milyon canım ama hızlılar çok az çok üzülüyorum oda kızıyor hep ağlıyorsun olur yapma böyle falan diye ama nerdeyse 3 sene oldu yani
hoşgeldin canımm bilgilerimizi birbirimizle paylaşalım dertlerimizi azaltalımhoşgeldin cnm
HB tatlım birazdan muhabetini ze katilicm şarj bırakmadı kk bende :)hoşgeldin cnm
zaten sorun orda eşim tüp bebekle uğraşmak istemiyorArkadaşıma doktorlar normsl yolla hamile kalman yüzde bir demişler tüp yaptırdı lar. Sonra nasıl olsa olmax diye korunmasına 2. Si oldu
Geliyorum tatlım birazdan baktım biraz sana dertlisin sanırım gelicem hemen dinlcm seni :)hoşgeldin canımm bilgilerimizi birbirimizle paylaşalım dertlerimizi azaltalım
çocuk mu istemiyor bn anlamadım cnm nie gitmiyor kizaten sorun orda eşim tüp bebekle uğraşmak istemiyorbi kez hamilelik vücut buna alıyormuş ve hamile kalabiliyormuşsun ama benim rabbime yalvarmaktan başka çarem yok
Allah merhamet versin. Bu son yaptıklarından sonra çok soğudum ondanahh canım ya üzülme inan her erkek böyle çok nadir duygusal olanlar bizimkiler çok duyarsız benim eşimde çok sinirli inanki yalnız değilsin hiç umursamaz benimle ilgili durumları