- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- Konu Sahibi Kelebek_10
Yaptırdi onda sorun yok canım.eşinde yaptırdı mı c nm test belki eşindedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptırdi onda sorun yok canım.eşinde yaptırdı mı c nm test belki eşindedir
Soğan Kuru bir ay yaptım canım baskada bişey denemedim. Sen hsg çekildim mi.hormonlatina baktırdın mı.anladım canım senin kistin benimkilerden daha küçükmüş inşşlh erir soğan kürü falan denedin mi hayıt tohum içiyorum ben oda kistler üzerinde çok etkiliymiş
bu ilaç vurulunca adet gördün mü canım kaç aydır deniyordunuz eşinde yaptırdı mı testmerhaba arkadaşlar bende yalvarıyorum rabbime bebiş için bendede çift taraflı çik kisti vardı biri 4.5 cm biri neredeyse 6 cm bana 3 aylık lucrin depot vurdular şu an çok şükür sadece tek tarafta ve minnacık görülmüyor bile ... hsg çektirdim herşey yolunda ama bebiş yok işte çok üzülüyorummmmmmmmm
Hsg özelde çektirdim biraz pahalı ama ya 450. Devlette anestezi vermiyorlar dayanamam diye.canım bnmde kistim var 5 cm di 3,2 ye düştü ilac içiyorum visanne ilacını hsg özelde mi çektirdin canım
yok canım bu 3 ay menopoza sokuyor 3 ay hiç adet görmedim.. malesef eşimdede sorun var sperm azlığı ve morfoloji sorunubu ilaç vurulunca adet gördün mü canım kaç aydır deniyordunuz eşinde yaptırdı mı test
Bu nasıl bir ilaç mis küçültüyor bize niye vermiyorlarmerhaba arkadaşlar bende yalvarıyorum rabbime bebiş için bendede çift taraflı çik kisti vardı biri 4.5 cm biri neredeyse 6 cm bana 3 aylık lucrin depot vurdular şu an çok şükür sadece tek tarafta ve minnacık görülmüyor bile ... hsg çektirdim herşey yolunda ama bebiş yok işte çok üzülüyorummmmmmmmm
bence iyi yapmışsın anestesi ile olması canımHsg özelde çektirdim biraz pahalı ama ya 450. Devlette anestezi vermiyorlar dayanamam diye.
Doktor 6 ay dene 6 ay kayboldu dedi bana sonra görüşürüz deditüplerinde açıkmış demekki zamanı var canım umudunu yitirme cnm doktorun ne diyor peki
canım sen benden mişin bnmde öyle hem bn hemde eşimyok canım bu 3 ay menopoza sokuyor 3 ay hiç adet görmedim.. malesef eşimdede sorun var sperm azlığı ve morfoloji sorunu
bende visanne ilacıiçiyorum 3 aydır adet görmüyorum küçüldü 3 cm kadar haftaya tekrar gidecem doktoracanım sen benden mişin bnmde öyle hem bn hemde eşim
kaç dktora gitim cnm bn hiç biri vermedi son gittiğim doktor verdi ve 3 cme düştü visanne ilacı ile doktoru iyi seçmek gerekiyorBu nasıl bir ilaç mis küçültüyor bize niye vermiyorlar
3 -4 doktora gittim vermedi. Kafam karıştı madem küçülüyor niye vermiyorlarkaç dktora gitim cnm bn hiç biri vermedi son gittiğim doktor verdi ve 3 cme düştü visanne ilacı ile doktoru iyi seçmek gerekiyor
canım her doktor vermiyor beni iki sene oyaladılar her gittiğimde hüngür hüngür ağlıyordum bunu tek bi doktor verdi ve sonuç aldıkBu nasıl bir ilaç mis küçültüyor bize niye vermiyorlar
sana belli etmiyordur belki cnm erkekler hep böyle cnmSelam kızlar 30 yaşındayım 2 yıllık evliyim 1 yıldır istiyorum olmadı.cikolata kistim var. Hayırlı zamanda hayirlisini versin. Eskiden çok takiyorum kafaya ama artık okuluna bıraktım çünkü öküz kocaman umrunda bile degil
canım ilk 5 dk içinde çıkan ikinci silik çizgi hamilelik olabilir eğer zaman geçince olmuşsa gebelik yok demek benimde öyle olmuştu yarım saat sonra ikinci çizgi çıkmıştı buraya yüklemiştim herkes hamilesi demişti ama ne yazıkki değildim pek ümitlenme sonra üzülme canım
sorma canım bi doktor hatta dalga geçti benimle heh tam birbirinizi bılmuşsunuz sizden normal çocuk olmaz dedi bağır çağır çıktım ordancanım sen benden mişin bnmde öyle hem bn hemde eşim
Yok ya tam öküz oldu benimki çocuk konusunu ertelesemmi diye düşünüyorum bazen. Ana kuzusu benimkisi. Hsg den sonra çok kötü oldum Ateşlendim NAPIM ben diyor. Allah sabır versin bana hsg den çıktım eve geldim kanamam var yatıyorum yemek isit bana diyor vicdan yoksunu. Çok sınırlıdır şuanda ona onbir içimi doktumsana belli etmiyordur belki cnm erkekler hep böyle cnm