- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
-
- Konu Sahibi Kelebek_10
ilaç olarak ne kullanıyor canımcnm bnmkide aynı hızında ve hareketliliğinde şimdi ilaç kullanıyor
istiyor ama tüp bebek olmasını istemiyor canım illa normal yoldançocuk mu istemiyor bn anlamadım cnm nie gitmiyor ki
hiç takma canım biz kendimize yapıyoruz ondan sonra cnmAllah merhamet versin. Bu son yaptıklarından sonra çok soğudum ondan
Doktora beraber gittiniz mi peki doktor söylesin.ne gıcık bu erkekler ya annelik duygusuyla yanıp tutusurken bütün sıkıntıyı kadın çekecek bi Sperm vermiyorlar.zaten sorun orda eşim tüp bebekle uğraşmak istemiyorbi kez hamilelik vücut buna alıyormuş ve hamile kalabiliyormuşsun ama benim rabbime yalvarmaktan başka çarem yok
canım yumurta takibi yaptırsanaistiyor ama tüp bebek olmasını istemiyor canım illa normal yoldan
neofortil cnmilaç olarak ne kullanıyor canım
aynen canım bütün muayene sancıları tedavi hormon patlamaları bizde sıkıntı çıkarmak onlarda buda sınav işte napalımDoktora beraber gittiniz mi peki doktor söylesin.ne gıcık bu erkekler ya annelik duygusuyla yanıp tutusurken bütün sıkıntıyı kadın çekecek bi Sperm vermiyorlar.
yaptırdım kendimde test yapıyorum canım ama sanki umudum tükeniyorr artık hiç olmicak gibi gelmeye başladıcanım yumurta takibi yaptırsana
Takmiyim diyorum olmuyor. Geçen gün doktora randevu vardı eve uzak dolmusta yok burdan arabayi vermedi bi de kendin git dedi . Taksiyle gittim. Dua ediyorum Allah im yol göstersin bana. Böyle değildi öncehiç takma canım biz kendimize yapıyoruz ondan sonra cnm
bn inanıyorum canım normal yolla bebeğimiz olacakaynen canım bütün muayene sancıları tedavi hormon patlamaları bizde sıkıntı çıkarmak onlarda buda sınav işte napalım
canım onlar hep özel olmak istiyor sen çocuk istedikçe ondan sıkıldığını artık ilgi göremeyeceğini düşünüyor ondan uyuzluklarıTakmiyim diyorum olmuyor. Geçen gün doktora randevu vardı eve uzak dolmusta yok burdan arabayi vermedi bi de kendin git dedi . Taksiyle gittim. Dua ediyorum Allah im yol göstersin bana. Böyle değildi önce
umudunu kaybetme cnmyaptırdım kendimde test yapıyorum canım ama sanki umudum tükeniyorr artık hiç olmicak gibi gelmeye başladı
öyle söyleme ne olursun onlar bizim eşlerimiz onları değiştirmek bizim elimizde ne olursa olsun aynı yastığa baş koyduğumuz sevdiğimiz yeri geldiğinde beraber ağlayıp güldüğümüz insanlar lütfen böyle söyleme eminim seni çok seviyordur ancak bazı insanlar gösteremiyor belli edemiyor sevgisini içinde yaşıyorAllah merhamet versin. Bu son yaptıklarından sonra çok soğudum ondan
inşallah canım ama ben çok takıyorum çok ağlıyorum allahın gücüne gitmesin ama üzülüyorum çok yanibn inanıyorum canım normal yolla bebeğimiz olacak
Belki de ama kendinden çok soguttu son 1 haftadır. Insanligini kaybetmiş.canım onlar hep özel olmak istiyor sen çocuk istedikçe ondan sıkıldığını artık ilgi göremeyeceğini düşünüyor ondan uyuzlukları
biliyorum kolay değil cnm takmamaya gayret göster cnm inan hep inan allahımda bizi böyle sınıyor demekki bolca dua etmemizi istior o yüzden dua çok önemli cnminşallah canım ama ben çok takıyorum çok ağlıyorum allahın gücüne gitmesin ama üzülüyorum çok yani
kaç yıllık evlisiniz cnm sizBelki de ama kendinden çok soguttu son 1 haftadır. Insanligini kaybetmiş.
bende inanıyorum ve Rabbime güveniyorum bizimde sağlıklı cennet kokulu bebelerimiz olacak Allahın izniylebn inanıyorum canım normal yolla bebeğimiz olacak
ben seni çok ii anlıyorum canım aynı şeyleri yaşadım daha geçen hafta ama bak kendimize yapıyoruz hiç boşuna üzülme o sana öyle yapsada sen daha sıcak davran düzelicek görüceksin sabır canım sabırBelki de ama kendinden çok soguttu son 1 haftadır. Insanligini kaybetmiş.
aminnn tatlımmmmmmmmmmmbende inanıyorum ve Rabbime güveniyorum bizimde sağlıklı cennet kokulu bebelerimiz olacak Allahın izniyle