kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

tüplerinde açıkmış demekki zamanı var canım umudunu yitirme cnm doktorun ne diyor peki

canım bnmde kistim var 5 cm di 3,2 ye düştü ilac içiyorum visanne ilacını hsg özelde mi çektirdin canım

merhaba arkadaşlar bende yalvarıyorum rabbime bebiş için bendede çift taraflı çik kisti vardı biri 4.5 cm biri neredeyse 6 cm bana 3 aylık lucrin depot vurdular şu an çok şükür sadece tek tarafta ve minnacık görülmüyor bile ... hsg çektirdim herşey yolunda ama bebiş yok işte çok üzülüyorummmmmmmmm

bu ilaç vurulunca adet gördün mü canım kaç aydır deniyordunuz eşinde yaptırdı mı test

bu ilaç vurulunca adet gördün mü canım kaç aydır deniyordunuz eşinde yaptırdı mı test
yok canım bu 3 ay menopoza sokuyor 3 ay hiç adet görmedim.. malesef eşimdede sorun var sperm azlığı ve morfoloji sorunu

Bu nasıl bir ilaç mis küçültüyor bize niye vermiyorlar

sana belli etmiyordur belki cnm erkekler hep böyle cnm

Biz cok yakin bir zamanda arkadasima yaptik testte hic cizgi cikmadi tek cizgi bile cikmadi bozuk diye koyduk kenara eczaneye gosterip yenisini almak icin hatta is yeronde yaptik aradan yarim saat 1 saat dalan gecti oylesine bi baktik ki cift cizgi olmus:)) nasil heycanlandik anlatamam sonra hemen kan testi yaptirdik ve pozitif cikti.yani herzmaan hersey olabilir ama cokda umutlanma kahverengi leke geldiyse olmamistr gibi

sana belli etmiyordur belki cnm erkekler hep böyle cnm
Yok ya tam öküz oldu benimki çocuk konusunu ertelesemmi diye düşünüyorum bazen. Ana kuzusu benimkisi. Hsg den sonra çok kötü oldum Ateşlendim NAPIM ben diyor. Allah sabır versin bana hsg den çıktım eve geldim kanamam var yatıyorum yemek isit bana diyor vicdan yoksunu. Çok sınırlıdır şuanda ona onbir içimi doktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…