kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

zaten sorun orda eşim tüp bebekle uğraşmak istemiyor :KK61:bi kez hamilelik vücut buna alıyormuş ve hamile kalabiliyormuşsun ama benim rabbime yalvarmaktan başka çarem yok
Doktora beraber gittiniz mi peki doktor söylesin.ne gıcık bu erkekler ya annelik duygusuyla yanıp tutusurken bütün sıkıntıyı kadın çekecek bi Sperm vermiyorlar.

Doktora beraber gittiniz mi peki doktor söylesin.ne gıcık bu erkekler ya annelik duygusuyla yanıp tutusurken bütün sıkıntıyı kadın çekecek bi Sperm vermiyorlar.
aynen canım bütün muayene sancıları tedavi hormon patlamaları bizde sıkıntı çıkarmak onlarda buda sınav işte napalım

hiç takma canım biz kendimize yapıyoruz ondan sonra cnm
Takmiyim diyorum olmuyor. Geçen gün doktora randevu vardı eve uzak dolmusta yok burdan arabayi vermedi bi de kendin git dedi . Taksiyle gittim. Dua ediyorum Allah im yol göstersin bana. Böyle değildi önce

Takmiyim diyorum olmuyor. Geçen gün doktora randevu vardı eve uzak dolmusta yok burdan arabayi vermedi bi de kendin git dedi . Taksiyle gittim. Dua ediyorum Allah im yol göstersin bana. Böyle değildi önce
canım onlar hep özel olmak istiyor sen çocuk istedikçe ondan sıkıldığını artık ilgi göremeyeceğini düşünüyor ondan uyuzlukları

Allah merhamet versin. Bu son yaptıklarından sonra çok soğudum ondan
öyle söyleme ne olursun onlar bizim eşlerimiz onları değiştirmek bizim elimizde ne olursa olsun aynı yastığa baş koyduğumuz sevdiğimiz yeri geldiğinde beraber ağlayıp güldüğümüz insanlar lütfen böyle söyleme eminim seni çok seviyordur ancak bazı insanlar gösteremiyor belli edemiyor sevgisini içinde yaşıyor

inşallah canım ama ben çok takıyorum çok ağlıyorum allahın gücüne gitmesin ama üzülüyorum çok yani
biliyorum kolay değil cnm takmamaya gayret göster cnm inan hep inan allahımda bizi böyle sınıyor demekki bolca dua etmemizi istior o yüzden dua çok önemli cnm

Belki de ama kendinden çok soguttu son 1 haftadır. Insanligini kaybetmiş.
ben seni çok ii anlıyorum canım aynı şeyleri yaşadım daha geçen hafta ama bak kendimize yapıyoruz hiç boşuna üzülme o sana öyle yapsada sen daha sıcak davran düzelicek görüceksin sabır canım sabır

X