kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

tabi canım benim hoşgeldin.... insallah canım allahım isteyen herkese nasip etsin. ne zamandan beri deniyorsunuz cnm

Merhabalar.:)
Konunuz anasayfada gozukuyor yazayim dedim...8 yasinda bir oglum var ve bende 6-7 aydir ikinci bebek isteyenlerdenim.en son adet gunum 11 gun gecmisti.ama kismet olmadi.ins nisan ayinda hepimizin duasi kabul olur.ben bu ay sogan kuru deniyorum.deneyen ve hamile kalanlardan umit aldim.ins nasip olur.rabbim hepimize nasip etsin..

AMİNNNN. inşallah isteyen herkese nasip eder anneliği :) rabbim

tabi canım benim hoşgeldin.... insallah canım allahım isteyen herkese nasip etsin. ne zamandan beri deniyorsunuz cnm
hosbulduk canim..amin..2ay canim siz valla kuzum herturlu zor 1 ay bile Allah istryen herkese nasip etsin hele biz pkolular gercekten cok zor ne zman hasta olacagimiz bile belli deil

amin canım inşlh bu ay bebeklerimiz bize gelir

anladım canım insallah olur benim bebeğim yok
inşallah olur canım.çok güzel bir duygu ben yıllarca ugrastım ümidi kestiğim anda geldi kızım.allah ızun ömürler versin.

slm kizlar benide araniza alir misiniz bugun regl oldum neyaziiki 34gun sonra esimle hayal kirikligna ugradk testler negatifti ama bi umut iste okadarda calismistik nasip degilmis ben pkoluyum buarada Allah hepimize nasip etsin amin
Kısmet cnım benimde öyle cok oldu her seferinde hayal kırıklığı artık düşünmüyorum hayalde kurmuyorum.
hosbulduk canim..amin..2ay canim siz valla kuzum herturlu zor 1 ay bile Allah istryen herkese nasip etsin hele biz pkolular gercekten cok zor ne zman hasta olacagimiz bile belli deil
bende pkoluyun ve 7 yıl bitiyor evleneli birçok deneme her ay bekleme olmaı olmadı olmadı o yüzden 2 ay hiçbirşey 1 yıl olmazsa sorun takma kafana.

inşallah canim bnmde olur allahın izni ilekızına allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin biz bir yıl denedik olmadı sonra visanne ilacını içmeye başladım cnm

kızlar dün test yaptım bişi çıkmadı ama testi bırakmıştım öle baya sonra sanki ikinci çizgi oluşmuş gibiydi adetim epi topu bi gün geçti ama şimdi açık kahve akıntım gelmiş boşuna ümitlenmeyim mi? Dış gebelik ve kimyasal gebelik geçirdim bir türlü şu kahve akıntılardan kurtulamadım ne zaman görsem moralim bozuluyo. Şimdi gelen akıntı açık renkti baya ne dersiniz?

canım ilk 5 dk içinde çıkan ikinci silik çizgi hamilelik olabilir eğer zaman geçince olmuşsa gebelik yok demek benimde öyle olmuştu yarım saat sonra ikinci çizgi çıkmıştı buraya yüklemiştim herkes hamilesi demişti ama ne yazıkki değildim pek ümitlenme sonra üzülme canım

Selam kızlar 30 yaşındayım 2 yıllık evliyim 1 yıldır istiyorum olmadı.cikolata kistim var. Hayırlı zamanda hayirlisini versin. Eskiden çok takiyorum kafaya ama artık okuluna bıraktım çünkü öküz kocaman umrunda bile degil

canımm hoşgeldin kaç cm çikolata kistin geçen gün sen hsg filmi çektirmiştin değilmi sonuçlar geldimi

nasıl üşüttün canım ya tamamen üzerindekileri çıkartıp tamı çekiliyorsunuz
Orası soğuktu zaten al tarafım çıplakti hsg den sonrada odaya çıkarmislar altın yine çıplak üstümde ince bir bez çok usudum 1 saat beklettiler. Anestezili olduğumdan net hatirlamiyorum bu arada kistim 3 cm canim

anladım canım senin kistin benimkilerden daha küçükmüş inşşlh erir soğan kürü falan denedin mi hayıt tohum içiyorum ben oda kistler üzerinde çok etkiliymiş

eşinde yaptırdı mı c nm test belki eşindedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…