- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #1.041
sagol zumremm insallah insallah senin haberini yakin alcaz ins. canimmm ilklerdeydin sen demi en son ben haber vercm batim nisanin sonuevet canım çalışıyorum.inşallah sen de atanırsın zümrem en kısa zamanda.. ve inşallah bir an önce hamile kalırız.
benimde nisanın sonu rabbimyüzümüzü güldürür inşallahsagol zumremm insallah insallah senin haberini yakin alcaz ins. canimmm ilklerdeydin sen demi en son ben haber vercm batim nisanin sonu
inşallah canım. benim 15 nisan bilmiyorum canım ya sanki yok gibi hissediyorumsagol zumremm insallah insallah senin haberini yakin alcaz ins. canimmm ilklerdeydin sen demi en son ben haber vercm batim nisanin sonu
ben beklemeni öneririm çünki böyle daha çok stres olucaksınBen yarin ya da öbür gün tekrar test yapacagim. Bence yukselmistir. Bu ay gebe olma ihtimalim var . Ay insallah. Yani oyle umut ediyorum
ben beklemeni öneririm çünki böyle daha çok stres olucaksın
Insaallah canım birimiz de hamile kal alım da umut olsunBen yarin ya da öbür gün tekrar test yapacagim. Bence yukselmistir. Bu ay gebe olma ihtimalim var . Ay insallah. Yani oyle umut ediyorum
canım çok kötü bir ağrı sol yumurtalığım özellikle kopacakmış gibi ağrıdı hareket edemedim belim kopacak sandım ağrıdan halen ağrıyorCANim yumurtan catlamistir ondandir benimde ole oluyo
Insaallah canım birimiz de hamile kal alım da umut olsun
eşim istemiyor tuvalette olurmu öyle diyor püffff püffffCanim erkekler biliyor cnm bes dakika bile surmuyor
bende her ay var gibi hisediorum sonuc husran canim ama tanidiklatimdan bi bucuk aya kadar anlamayan cok insan var bende bu ay daha yumurtlamam olmadan umutsuzum ama umutlu olmaliyiz kislerimiz olabilit ama bebislerimizde olmali ins Allahin izniylrinşallah canım. benim 15 nisan bilmiyorum canım ya sanki yok gibi hissediyorum
bu aralar çok taktığımdan sıkıldım hislerim o yüzden olumsuz sanırım.doğru söylüyorsun belli de olmaz bu işler.inşallah olur.dün akşam rüyamda erkek bir bebek gördüm emziriyordum.Allah'ım ya o kadar tatlıydı ki hala gitmiyor gözümün önünden.düşün rüyalarıma giriyor artık o kadar takmışım.bende her ay var gibi hisediorum sonuc husran canim ama tanidiklatimdan bi bucuk aya kadar anlamayan cok insan var bende bu ay daha yumurtlamam olmadan umutsuzum ama umutlu olmaliyiz kislerimiz olabilit ama bebislerimizde olmali ins Allahin izniylr
aaaa ama bu mecburi bir test canım sanki zevk için mieşim istemiyor tuvalette olurmu öyle diyor püffff püffff
benimde ole olmustu kuzum iliski olmustu yumurtlama donemimde sonra bi kalmtim belim kotu sol kasigm kotu kusuyrum hatta esim saka yapmisti bebis daha 2gun oldu bu ne hiz demisti:)neyazikki olmadi canim ama insallah senin olur korkma bugun dayanabiliyosan bugunde degerlendir catliyodur tutuyodur belkicanım çok kötü bir ağrı sol yumurtalığım özellikle kopacakmış gibi ağrıdı hareket edemedim belim kopacak sandım ağrıdan halen ağrıyor
konuşacağız canım bakalımaaaa ama bu mecburi bir test canım sanki zevk için miikna et bence
canım eşim rahatsız ben dayanırdım ama ne yazıkki o çok nazlı ve sinirlibei
benimde ole olmustu kuzum iliski olmustu yumurtlama donemimde sonra bi kalmtim belim kotu sol kasigm kotu kusuyrum hatta esim saka yapmisti bebis daha 2gun oldu bu ne hiz demisti:)neyazikki olmadi canim ama insallah senin olur korkma bugun dayanabiliyosan bugunde degerlendir catliyodur tutuyodur belki
ay ben cok iyi ruya yorumlarim...erkek bebek murat demek emzirmende yakin zamanda muradinin sana gelmesi demek bi de sanirim sorun cekmisim hayirdir ins tam anlat bakyim ruyani:))bu aralar çok taktığımdan sıkıldım hislerim o yüzden olumsuz sanırım.doğru söylüyorsun belli de olmaz bu işler.inşallah olur.dün akşam rüyamda erkek bir bebek gördüm emziriyordum.Allah'ım ya o kadar tatlıydı ki hala gitmiyor gözümün önünden.düşün rüyalarıma giriyor artık o kadar takmışım.
nsallah o gunku tutar dualarim senle cok sicaksin cok iyi fedakar anne olcagina eminim ins ins ALLAHIM yuzumuze bakar topicteki butun kizlarin isteyen herkesin yuzune bakar bildigi halde cevremizdee bulunan hamile misiniz diyen cadolozlarda susar inscanım eşim rahatsız ben dayanırdım ama ne yazıkki o çok nazlı ve sinirli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?