• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

ben kızımı adet günüm gelmeden öğrendim ama şimdi beklerim çünki çok stres oluyor insan kan degeri yükseldimi yükselicekmi azmı yükseldi off

ben beklemeni öneririm çünki böyle daha çok stres olucaksın

Ben neden beklemek istemiyorum biliyornmusunuz cunku ben son 4 5 aydir hamile kaldigimi ve dusurdugumu dusunuyorum. Bu yuzden adet olmadan test yapicam ki onlemini alayim eger bebek varsa.
Cunku idrar testlerim hep pozitif cikiyor.
Sonra adet oluyorum ve cok ama cok agrili sancili ve pihtili oluyor.
Simdi bunu deneyecegim, bakalım hayirlisi insallah..

Insaallah canım birimiz de hamile kal alım da umut olsun

Ya az once gorumcemle konustum bana dedi ki senin hicbir seyin yoksa cocuk yerin ters dönmüş olmasin dedi. Sen bilen bir kadina git dedi.
Böyle yapiyorlarmis kac kisi oyle hamile kalmis. Benim eltimin annesi biliyormus yapmayi. Ona gidicem eger bu ay da hamile degilsem..

inşallah canım. benim 15 nisan bilmiyorum canım ya sanki yok gibi hissediyorum:110:
bende her ay var gibi hisediorum sonuc husran canim ama tanidiklatimdan bi bucuk aya kadar anlamayan cok insan var bende bu ay daha yumurtlamam olmadan umutsuzum ama umutlu olmaliyiz kislerimiz olabilit ama bebislerimizde olmali ins Allahin izniylr

bende her ay var gibi hisediorum sonuc husran canim ama tanidiklatimdan bi bucuk aya kadar anlamayan cok insan var bende bu ay daha yumurtlamam olmadan umutsuzum ama umutlu olmaliyiz kislerimiz olabilit ama bebislerimizde olmali ins Allahin izniylr
bu aralar çok taktığımdan sıkıldım hislerim o yüzden olumsuz sanırım.doğru söylüyorsun belli de olmaz bu işler.inşallah olur.dün akşam rüyamda erkek bir bebek gördüm emziriyordum.Allah'ım ya o kadar tatlıydı ki hala gitmiyor gözümün önünden.düşün rüyalarıma giriyor artık o kadar takmışım.

bei
canım çok kötü bir ağrı sol yumurtalığım özellikle kopacakmış gibi ağrıdı hareket edemedim belim kopacak sandım ağrıdan halen ağrıyor
benimde ole olmustu kuzum iliski olmustu yumurtlama donemimde sonra bi kalmtim belim kotu sol kasigm kotu kusuyrum hatta esim saka yapmisti bebis daha 2gun oldu bu ne hiz demisti:)neyazikki olmadi canim ama insallah senin olur korkma bugun dayanabiliyosan bugunde degerlendir catliyodur tutuyodur belki

bei

benimde ole olmustu kuzum iliski olmustu yumurtlama donemimde sonra bi kalmtim belim kotu sol kasigm kotu kusuyrum hatta esim saka yapmisti bebis daha 2gun oldu bu ne hiz demisti:)neyazikki olmadi canim ama insallah senin olur korkma bugun dayanabiliyosan bugunde degerlendir catliyodur tutuyodur belki
canım eşim rahatsız ben dayanırdım ama ne yazıkki o çok nazlı ve sinirli

bu aralar çok taktığımdan sıkıldım hislerim o yüzden olumsuz sanırım.doğru söylüyorsun belli de olmaz bu işler.inşallah olur.dün akşam rüyamda erkek bir bebek gördüm emziriyordum.Allah'ım ya o kadar tatlıydı ki hala gitmiyor gözümün önünden.düşün rüyalarıma giriyor artık o kadar takmışım.
ay ben cok iyi ruya yorumlarim...erkek bebek murat demek emzirmende yakin zamanda muradinin sana gelmesi demek bi de sanirim sorun cekmisim hayirdir ins tam anlat bakyim ruyani:))

i
canım eşim rahatsız ben dayanırdım ama ne yazıkki o çok nazlı ve sinirli
nsallah o gunku tutar dualarim senle cok sicaksin cok iyi fedakar anne olcagina eminim ins ins ALLAHIM yuzumuze bakar topicteki butun kizlarin isteyen herkesin yuzune bakar bildigi halde cevremizdee bulunan hamile misiniz diyen cadolozlarda susar ins

Back