- 18 Mart 2015
- 124
- 117
- 18
- 42
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #1.021
merhaba yol arkadaşlarım nasılsınız..neler yaptınız görüşmeyeli..kaldı 14 günüm..:)..buarada belimde agrı var ins bebişten dolayıdır..:).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama daha reglime 11 gun var???
az kalmıs canım..biraz daha sabret günün geçince test yap..öncesinde hiç yapma..kanda gebelik testlerinide bilmiyorum gecen ay ben yaptırmıştım..025 cıkmıştı.ertesi günde adet olmuştum..
Ya idrar testi yaptim sabah çünkü uyuyamafim meraktan. Bakin su cikti. Hicbir anlam veremedim..
Eki Görüntüle 1482838
Sanki ikinci cizgi var ama tam t noktasinin altinda degil..
canım bende anlamadım..testmi hatalı acaba..?
oyle bebegim haklisin Allah yardimcimiz olsun insallahcanım umutsuz olma umutsuzluk inançsız insanların işidir bizim Rabbimiz var elhamdülillah bizi bizden daha iyi bilen gözeten kalbindekileri samimane Ona ilet inşlh karşılıksız kalmayacak eşinle arandakiler düzelir emin ol çünkü insan aynı evin içinde olunca elin değer ayağın değer bir tebessüm kalpleri ısıtıverir Allahın izniyle
sogan icini trmizlemistir canim bekarken benimde ole oluyodu evlendigmden beri icmedim hic16 nisan canım inşaallah hayırlısı olsun. Benim bat gecikmezdi hiç soğan dan sonra değişti biraz
Belki de ..soğan tekrar içmeye başlıcam bakalım bu ayda olmazsa bebissogan icini trmizlemistir canim bekarken benimde ole oluyodu evlendigmden beri icmedim hic
CANim yumurtan catlamistir ondandir benimde ole oluyokızlar kasıklarımın ön tarafında çok şiddetli ağrılarım var 1 saat önce başladı kıvrandırıyor kistlermi yapıyor acaba sürekli gazım var k.bakmayın ve sürekli akıntım var şeffaftı sabah yumurta akı kıvamındaydı şimdi ise beyaz renge döndü neden böyle oluyor kii
CANim yumurtan catlamistir ondandir benimde ole oluyokızlar kasıklarımın ön tarafında çok şiddetli ağrılarım var 1 saat önce başladı kıvrandırıyor kistlermi yapıyor acaba sürekli gazım var k.bakmayın ve sürekli akıntım var şeffaftı sabah yumurta akı kıvamındaydı şimdi ise beyaz renge döndü neden böyle oluyor kii
bende ole diorum canim ama soganda dengemi sasiriyo tamam adeti duzenliyo ama kisleri goturmuyo sonucta o yuzden bem icmiyorumBelki de ..soğan tekrar içmeye başlıcam bakalım bu ayda olmazsa bebis
nsallah canim..benim daha yumurtlama donemime cok var aovulasyn testim gelmedi henuz ole canim baskada evdeyim sklymmerhaba yol arkadaşlarım nasılsınız..neler yaptınız görüşmeyeli..kaldı 14 günüm..:)..buarada belimde agrı var ins bebişten dolayıdır..:).
iyi yapmışsın canım oyalar seniEvet canim yoğun oluyoruz . Geliyorum ister istemez uyuyaksliyorum.aslinda ben kurs vermiyordum sonra çocuk konusunu stres yapmaya başlayınca çalışayım dedim
evet canım çalışıyorum.inşallah sen de atanırsın zümrem en kısa zamanda.ve inşallah bir an önce hamile kalırız.21melek ve kumral ada bende fen calisiyomusunuz ben daha atanamadim atma bekliyorum secimden once ama oda olmucak hem is yok hem bebis ay zumrelerimm benim
canım test hatalı galiba.bence biraz daha bekle sonra yaparsın testiAma daha reglime 11 gun var???
Olur öyle arada canım dua et bol bol.olacak inşaallah hepimizin bebisin hatta yıllar sonra belki bu yazdiklarimizi okuyup gulcezkızlar yaaa nedendir bilmem bugün içim çok sıkılıyor .sanki zaman hiç geçmiyor.bazen de çok umutsuzluğa düşüyorum gün içinde.hislerim sürekli olmadı olmadı deyip duruyor.offf çok sıkıldım
inşallah canım.ben fazla taktım kafama galibaOlur öyle arada canım dua et bol bol.olacak inşaallah hepimizin bebisin hatta yıllar sonra belki bu yazdiklarimizi okuyup gulcez
Canim erkekler biliyor cnm bes dakika bile surmuyorcanım ben kan tahlili ile olacak diye biliyordum nasıl olacak diğer türlü eşim spermlerini nasıl verecek çok sıkıntılı işleer ya
Cnm bnm esimde fakultede verdi ama normal odada yapti cnmtuvalette halledecek yani yapacak bişey yok evden hazırlayıp gitseydik uff benim eşim sinirli yaaa nasl olacak bakalım