kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

koyu çizgiyi görünce 14 gün sonramı regli olmak gerekiyormuş..olmadığı zaman hamişmi oluyormuşuz..?
evet canım ovulasyon testinde koyu çizgiden tam 14 gün sonrası senin adet tarihin oluyor eğer daha da geciktiyse bil ki hamilesin ovulasyondan 9 gün sonrası da yerleşme günü oluyor implantasyon kanaması yani lekelenme olabilir demek

evet canım ovulasyon testinde koyu çizgiden tam 14 gün sonrası senin adet tarihin oluyor eğer daha da geciktiyse bil ki hamilesin ovulasyondan 9 gün sonrası da yerleşme günü oluyor implantasyon kanaması yani lekelenme olabilir demek

çok teşekkürler inanın bilmiyordum..neler ögreniyorum sayenizde..

. Benim de bu aralar yumurtlama dönemim ben de bekliyorum dualarınızı:) canım ben de doktora gittim gebelik düşünmeye başladığımda, doktor ultrasonla baktı ve kan verdim hiç bir sorun yok dedi..adetlerim hep 34 35 günde olurdu bunu doktora söyledim bişey demedi hep böyleyse sorun yok gibi bişey dedi..bebek düşündüğümden beri adetlerim 42 ye çıktı neden böyle oluyor anlamıyorum..kist olabilir mi ya da pko diyorum 4 ay önce doktora gittiğimde doktor neden göremedki o zaman kafam çok karışık çokkkk
canim bence stres yaptigindan her ay acaba bu ay mi diorup adet geciktiren oluyomus ben pkoluyum canim ben zaten anlamiyorum adet gunlerimi ama doktor bana taa onceden dogustan demisti yani olsa gorurdu diye dusunuyorum o yuzden hic stres yapma olur ins doktor sorun gorseydi uygun dille solerdi bide kan hormon gibi sonuclarinda cikardi bence sekerim

daha önce test yaptırmıştım doktor bişey yok demişti ama yakın zamanda hormon testi yaptırmadım..bir de bu gecikmeler korunmayı bıraktıktan sonra arttı..bu ay adet olursam ilk işim hormon testi yaptırmak adetliyken
anladım canım inşşlh birşey yoktur ama bukadar gecikme olmasının bir sebebi olmalı mutlka

canim bence stres yaptigindan her ay acaba bu ay mi diorup adet geciktiren oluyomus ben pkoluyum canim ben zaten anlamiyorum adet gunlerimi ama doktor bana taa onceden dogustan demisti yani olsa gorurdu diye dusunuyorum o yuzden hic stres yapma olur ins doktor sorun gorseydi uygun dille solerdi bide kan hormon gibi sonuclarinda cikardi bence sekerim
benim gecikmeler liseden beri var yani 3o la 35 arasında olurdu..o zamanlar doktor hormon testi istemişti yaptırmıştım ve doktor stresten gecikiyor demişti..5 ay önce doktora gittim gebelik düşünüyorum diye ultrasonda ve kan testinde( hormon değil) değerlerin normal demişti

Ay hos buldum arkadaslar. Once kendimi tanitayim o zaman. 25 yasindayim. 1.5 yillik evliyim. Ilk gunden beri istiyoruz. Bir kere kimyasal gebelik gecirdim gecen ocak ayinda. Bir daha da olmadi boyle isye. Ev hanimiyim.
Istanbulda yaşıyorum bu kadar :-)
canım bat ne zaman ovulasyonu takip ediyormusun

Ay hos buldum arkadaslar. Once kendimi tanitayim o zaman. 25 yasindayim. 1.5 yillik evliyim. Ilk gunden beri istiyoruz. Bir kere kimyasal gebelik gecirdim gecen ocak ayinda. Bir daha da olmadi boyle isye. Ev hanimiyim.
Istanbulda yaşıyorum bu kadar :-)

memmun oldumm..:) bende istanbulda yaşıyorum..33 yaşımdayım..7 aydırda ikinci çocuk istiyorum..:)

X