- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
- Konu Sahibi Kelebek_10
yok canım ne kusuru biz 3,5 sene beklemek zorunda kaldık bir rahatsızlığım için ilaç kullanıyordum şükür geçti.bu ay ilk denememiz.ama öncesinde çok beklediğim için sabırsızım galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım sabırsız olmakta çok haklısın bende aynıyım sana öyle hak veriyorum ki bir kadın için bebeğini kucağına almayı sabırsızlıkla istemekten başka daha güzel bir istek ne olabilir ki inşşlh Rabbim gönüllerimizdekini kucaklarımıza almayı nasip etsnyok canım ne kusuru biz 3,5 sene beklemek zorunda kaldık bir rahatsızlığım için ilaç kullanıyordum şükür geçti.bu ay ilk denememiz.ama öncesinde çok beklediğim için sabırsızım galiba
amin canım inşallah.anladım sabırsız olmakta çok haklısın bende aynıyım sana öyle hak veriyorum ki bir kadın için bebeğini kucağına almayı sabırsızlıkla istemekten başka daha güzel bir istek ne olabilir ki inşşlh Rabbim gönüllerimizdekini kucaklarımıza almayı nasip etsn
Canim naptin ovulasyon testi yaptın mi bugunkızlarr kimse yok sanırım bu akşam ben olmayınca hep burdasınız ben olunca kimse yok işşlh yarın görüşürüz artık
Ne bileyim olmayınca kendi kendime sebepler bulmaya çalışıyorum..yoksa geçen ay çift çizgiyi yakaladım yumurtanın çatlamasında sıkıntı olsa çift çizgi olmazdı değil mi?Cnm sen bi rahatla kistin olsaydi doktor gorurdu cnm ultrasyonda da goruluyor bn adetli degildim mesala ogrendigimde sen rahatlat kendini hersey normale donecek cnm
evet yaptım canım yine silik çıktı ama dün akıntım çoktu bilmiyorum yumurtlama daha da gecikti bu ay anlayamadım neden böyle olduğunuCanim naptin ovulasyon testi yaptın mi bugun
evet canım yumurtan sağlıklı ve çatlamış demek ki çift çizgiyi gördünNe bileyim olmayınca kendi kendime sebepler bulmaya çalışıyorum..yoksa geçen ay çift çizgiyi yakaladım yumurtanın çatlamasında sıkıntı olsa çift çizgi olmazdı değil mi?
sen yaptın mı canım inşlh koyulaşmıştır senin kiCanim naptin ovulasyon testi yaptın mi bugun
Ben yaptım dün koyulasmisti ama diğer çizgi kadar koyu degildisen yaptın mı canım inşlh koyulaşmıştır senin ki
anladım canım koyulaşması iyiye işaret benimki koyulaşmadı şimdi idrarımı tutuyorum biraz az sonra bende yapacağımBen yaptım dün koyulasmisti ama diğer çizgi kadar koyu degildi
canım az önce yaptım testi çok şükür çift çizgiyi gördüm bugün sende yap yükle fotonu bakalımBen yaptım dün koyulasmisti ama diğer çizgi kadar koyu degildi
kızlarr çok şükür bugün çift çizgiyi gördüm Allahım çok korktum yumurtam oluşmayacak diye
ayy çok mutlu oldum canım bu ay çok gecikti 31 mart yada 1 nisan yumurtlama tarihimdi hep silikti testlerim o günlerde çok şükür bugün yumurtam çatladıGunaydin canim.hadi gozun aydin..:)
canım tam yumurtlama günlerindesin ozaman daha belirti için çok erken benceHepinize gunaydin yol arkadaslarim.ins bugun iyisinizdir.belirtileri olanlar varmi acaba cok merak ediyorum.benim gogusler hassaslasti sanki biraz ama normalmi bilmiyorum reglime tam 15 gun var..sizce..?
canım tam yumurtlama günlerindesin ozaman daha belirti için çok erken bence
inşlh canım ya ben çok ümitlenmek istemiyorum sonra çok üzülüyorum kendimi dinlemiyorum kistim var benim umudum az canım inşşlh senin tutar hayırlısıyla evladına kavuşursunOzaman yumurtlamadan dolayi hassaslastilar..:)..bir umut iste arkadasim napalim..ins sendede bendede tutar..:)