kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

yok canım ne kusuru biz 3,5 sene beklemek zorunda kaldık bir rahatsızlığım için ilaç kullanıyordum şükür geçti.bu ay ilk denememiz.ama öncesinde çok beklediğim için sabırsızım galiba

yok canım ne kusuru biz 3,5 sene beklemek zorunda kaldık bir rahatsızlığım için ilaç kullanıyordum şükür geçti.bu ay ilk denememiz.ama öncesinde çok beklediğim için sabırsızım galiba
anladım sabırsız olmakta çok haklısın bende aynıyım sana öyle hak veriyorum ki bir kadın için bebeğini kucağına almayı sabırsızlıkla istemekten başka daha güzel bir istek ne olabilir ki inşşlh Rabbim gönüllerimizdekini kucaklarımıza almayı nasip etsn

anladım sabırsız olmakta çok haklısın bende aynıyım sana öyle hak veriyorum ki bir kadın için bebeğini kucağına almayı sabırsızlıkla istemekten başka daha güzel bir istek ne olabilir ki inşşlh Rabbim gönüllerimizdekini kucaklarımıza almayı nasip etsn
amin canım inşallah.

kızlarr kimse yok sanırım bu akşam ben olmayınca hep burdasınız ben olunca kimse yok işşlh yarın görüşürüz artık

Cnm sen bi rahatla kistin olsaydi doktor gorurdu cnm ultrasyonda da goruluyor bn adetli degildim mesala ogrendigimde sen rahatlat kendini hersey normale donecek cnm
Ne bileyim olmayınca kendi kendime sebepler bulmaya çalışıyorum..yoksa geçen ay çift çizgiyi yakaladım yumurtanın çatlamasında sıkıntı olsa çift çizgi olmazdı değil mi?

kızlarr çok şükür bugün çift çizgiyi gördüm Allahım çok korktum yumurtam oluşmayacak diye

Eklentiler

• DSCN2425.JPG
    DSCN2425.JPG
    57 KB · Görüntüleme: 28
  • DSCN2424.JPG
    DSCN2424.JPG
    42,9 KB · Görüntüleme: 119
Hepinize gunaydin yol arkadaslarim.ins bugun iyisinizdir.belirtileri olanlar varmi acaba cok merak ediyorum.benim gogusler hassaslasti sanki biraz ama normalmi bilmiyorum reglime tam 15 gun var..sizce..?

Ozaman yumurtlamadan dolayi hassaslastilar..:)..bir umut iste arkadasim napalim..ins sendede bendede tutar..:)
inşlh canım ya ben çok ümitlenmek istemiyorum sonra çok üzülüyorum kendimi dinlemiyorum kistim var benim umudum az canım inşşlh senin tutar hayırlısıyla evladına kavuşursun

X