kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

canım bat ne zaman ovulasyonu takip ediyormusun
Bat ne oluyordu ya? Adetin baslangici mi? 19 martta olfum. Hayir takip etmiyorum hic. Allaha emanet oyle gidiyorum :KK70::KK70:

memmun oldumm..:) bende istanbulda yaşıyorum..33 yaşımdayım..7 aydırda ikinci çocuk istiyorum..:)
Ben de cok memnun oldum
Ohh ne guzel Allah bagislasin 1 evladiniz var. Insallah ikincisini de alirsiniz kucaginiza hayirlisiyla. Zaten olur olut sizin insallah:KK68:

Bat ne oluyordu ya? Adetin baslangici mi? 19 martta olfum. Hayir takip etmiyorum hic. Allaha emanet oyle gidiyorum :KK70::KK70:

Ben de cok memnun oldum
Ohh ne guzel Allah bagislasin 1 evladiniz var. Insallah ikincisini de alirsiniz kucaginiza hayirlisiyla. Zaten olur olut sizin insallah:KK68:
canım beklenen adet tarihin anladım inşşlh hamile kalırız hep birlikte paylaşırız burada

Ben de cok memnun oldum

bende 19 martta regli olmuştum canım buarada..19 nisanı bekliyorum işte..aynı andamı haber vericez yoksa..:)

Hee benklenen adet tarihim 17 nisan. Insallah ya hayirlisiyla Kaliriz.
Peki siz kac uasindasiniz ve ne kadardir istiyorsunuz??
canım ben 27 yaşındayım 20 aylık evliyim biz aralıktan buyana istiyoruz benim çikolata kistim var canım çift taraflı soğan kürü falan denedim 2 aydır yine olmadı nasip bakalım benim pek umudum yok

soğan kürü neden yapılıyor hep duyuyorum.bir de nasıl yapılıyor

ben adetimin 7. günü başladım canım..,oglen yemeginden önce aç karnına ve akşam yemeğinden önce aç karnına ılık içiyorsun..15 gün sonunda bırakıyorsun..yapılışıda:eek:rta boy soğanın dörde bölüp 2 bardak suda 5 dk kaynatıyorsun bukadar..ama her seferinde taze içmek zorundasın..inş şifa olur ve vesile olur bebeğe..:)

X