- Konu Sahibi Kelebek_10
istanbulun neresi canım.ev hanımı mısınmemmun oldumm..:) bende istanbulda yaşıyorum..33 yaşımdayım..7 aydırda ikinci çocuk istiyorum..:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
istanbulun neresi canım.ev hanımı mısınmemmun oldumm..:) bende istanbulda yaşıyorum..33 yaşımdayım..7 aydırda ikinci çocuk istiyorum..:)
Bat ne oluyordu ya? Adetin baslangici mi? 19 martta olfum. Hayir takip etmiyorum hic. Allaha emanet oyle gidiyorumcanım bat ne zaman ovulasyonu takip ediyormusun
Ben de cok memnun oldummemmun oldumm..:) bende istanbulda yaşıyorum..33 yaşımdayım..7 aydırda ikinci çocuk istiyorum..:)
canım beklenen adet tarihin anladım inşşlh hamile kalırız hep birlikte paylaşırız buradaBat ne oluyordu ya? Adetin baslangici mi? 19 martta olfum. Hayir takip etmiyorum hic. Allaha emanet oyle gidiyorum
Ben de cok memnun oldum
Ohh ne guzel Allah bagislasin 1 evladiniz var. Insallah ikincisini de alirsiniz kucaginiza hayirlisiyla. Zaten olur olut sizin insallah
esenlerdeyim canım..10 aydır ev hanımıyım öncesinde çalışıyordum..evdeykende bebek istedik inş hepimizin olur...:)istanbulun neresi canım.ev hanımı mısın
canım sen şimdi bugünü ve yarını mı değerlendirceksin çift çizgiyi yakaladın yacanım beklenen adet tarihin anladım inşşlh hamile kalırız hep birlikte paylaşırız burada
Bat ne oluyordu ya? Adetin baslangici mi? 19 martta olfum. Hayir takip etmiyorum hic. Allaha emanet oyle gidiyorum
Ben de cok memnun oldum
Ohh ne guzel Allah bagislasin 1 evladiniz var. Insallah ikincisini de alirsiniz kucaginiza hayirlisiyla. Zaten olur olut sizin insallah
öyle olacak gibi herkesinki aynı zamanlarda inşallahh hayırlı haberler veririrzbende 19 martta regli olmuştum canım buarada..19 nisanı bekliyorum işte..aynı andamı haber vericez yoksa..:)
canım beklenen adet tarihin anladım inşşlh hamile kalırız hep birlikte paylaşırız burada
gozunaydin canimmkızlarr çok şükür bugün çift çizgiyi gördüm Allahım çok korktum yumurtam oluşmayacak diye
canım sen şimdi bugünü ve yarını mı değerlendirceksin çift çizgiyi yakaladın ya
sağol canım çok mutluyum bugün çok şükürgozunaydin canimm
soğan kürü neden yapılıyor hep duyuyorum.bir de nasıl yapılıyorbuarada geçen ay 11 gün gecikmişti adetim çok ümitlenmiştim fakat olmamıştı..bu ayda soğan suyu kürü içiyorum..salı günü biticek oda inş..:)
vayy çok gecikmiş yabuarada geçen ay 11 gün gecikmişti adetim çok ümitlenmiştim fakat olmamıştı..bu ayda soğan suyu kürü içiyorum..salı günü biticek oda inş..:)
canım ben 27 yaşındayım 20 aylık evliyim biz aralıktan buyana istiyoruz benim çikolata kistim var canım çift taraflı soğan kürü falan denedim 2 aydır yine olmadı nasip bakalım benim pek umudum yokHee benklenen adet tarihim 17 nisan. Insallah ya hayirlisiyla Kaliriz.
Peki siz kac uasindasiniz ve ne kadardir istiyorsunuz??
canimm ay senin oglusun mu var Allah bagislasin hadi bakalm kardes gelsin oglusuna:)benim olursa ilk bebegim olcakAminnn umudunu yitirme sakin allahin izni ile olacak..ilk bebeginmi olacak senin..benim 8 yasinda bir oglum var cok sukur.ikinci icin ugrasiyorum 7 aydir..
canım bugünü ve pazartesiyi değerlendirmeyi düşünüyorum nasipse sperm kalitesi açısından 2 günde bir ilişki önemlicanım sen şimdi bugünü ve yarını mı değerlendirceksin çift çizgiyi yakaladın ya
Canim benim benimki de böyleydi dün o zaman ben de yumurtladıktan yaşasın bugün yapamam elinde kalmadı internetten aldım o da gel.edi dahakızlarr çok şükür bugün çift çizgiyi gördüm Allahım çok korktum yumurtam oluşmayacak diye
soğan kürü neden yapılıyor hep duyuyorum.bir de nasıl yapılıyor
ben geçen ay çift çizginin önceki günü ve sonraki 2 günü değerlendirmiştim olmadıcanım bugünü ve pazartesiyi değerlendirmeyi düşünüyorum nasipse sperm kalitesi açısından 2 günde bir ilişki önemli