kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

ben adetimin 7. günü başladım canım..,oglen yemeginden önce aç karnına ve akşam yemeğinden önce aç karnına ılık içiyorsun..15 gün sonunda bırakıyorsun..yapılışıda:eek:rta boy soğanın dörde bölüp 2 bardak suda 5 dk kaynatıyorsun bukadar..ama her seferinde taze içmek zorundasın..inş şifa olur ve vesile olur bebeğe..:)
inşallah canım..etkisi nedir ki ne yapıyor kist mi temizliyor

bende 19 martta regli olmuştum canım buarada..19 nisanı bekliyorum işte..aynı andamı haber vericez yoksa..:)
ay hadi hayirkisi ya. Insallah. Ayni anda haber verecegiz evet. Bakalim ne olacak..

canım ben 27 yaşındayım 20 aylık evliyim biz aralıktan buyana istiyoruz benim çikolata kistim var canım çift taraflı soğan kürü falan denedim 2 aydır yine olmadı nasip bakalım benim pek umudum yok
benim de sol tarafimda kucuk bir çikolata kistim var 2.5 cmlik. Doktor bunun bir onemi yok demisti.

ay hadi hayirkisi ya. Insallah. Ayni anda haber verecegiz evet. Bakalim ne olacak..

benim de sol tarafimda kucuk bir çikolata kistim var 2.5 cmlik. Doktor bunun bir onemi yok demisti.
canım önemli benim 5 sağda 3 solda var ancak seninkide önemli soğan kürü falan yapıormusun

canım önemli benim 5 sağda 3 solda var ancak seninkide önemli soğan kürü falan yapıormusun

Yaptım ben ama benimki adet olunca gorunmuyor kayboluyor. Adetten sonra ortaya cikiyor. Acaba benim.yumurtalarim kist mi oluyor? Hic anlamadim ki valla. Doktorlar da bi halt soylemiyor..

Yaptım ben ama benimki adet olunca gorunmuyor kayboluyor. Adetten sonra ortaya cikiyor. Acaba benim.yumurtalarim kist mi oluyor? Hic anlamadim ki valla. Doktorlar da bi halt soylemiyor..
canım belki seninki basit yumurtslık kistlerindendir çünkü çikolata kisti her adet döneminde daha da büyür

X