kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

inşlh canım ya ben çok ümitlenmek istemiyorum sonra çok üzülüyorum kendimi dinlemiyorum kistim var benim umudum az canım inşşlh senin tutar hayırlısıyla evladına kavuşursun

Aminnn umudunu yitirme sakin allahin izni ile olacak..ilk bebeginmi olacak senin..benim 8 yasinda bir oglum var cok sukur.ikinci icin ugrasiyorum 7 aydir..

Aminnn umudunu yitirme sakin allahin izni ile olacak..ilk bebeginmi olacak senin..benim 8 yasinda bir oglum var cok sukur.ikinci icin ugrasiyorum 7 aydir..
evet canım ilk bebeğim olacak inşlh dün misafir geldi minicik 7 aylık bebecik geldi ah nasıl mis kokuyor kucağıma aldım bambaşka duygulara daldım çok mükemmel bir duygu olsa gerek annelik sen yaşamışsın inşlh ikinciye de yaşarsın biZ de yaşarız inşlh

Buay hamilr kalmazsam bende gelecek ay alayim ovu testini..ins hic gerek kalmaz.:)
al canım ovu testi yumurtlama tahmini için çok iyi gerçekten geçen ay 2 gün bu ay 3 gün geç yumurtladım ben yoksa nerden bilecektim tahmini hesaplıyordum hep hiç tutturamıyormuşum demekki

kızlarr çok şükür bugün çift çizgiyi gördüm Allahım çok korktum yumurtam oluşmayacak diye
ayy canımm gözün aydınnn...seninle aynı durumdayız benim de 2 ve 3 nisan yumurtlama günlerimdi dün yaptım çizgi silikti ağlama krizine girdim..zaten geç yumurtluyorum bu ay ya hiç yakalayamıcam ya da daha da geç olacak diye.bugün daha test yapmadım 3 te yapacam.senin dünkü test nasıldı koyuluğu?

evet canım ilk bebeğim olacak inşlh dün misafir geldi minicik 7 aylık bebecik geldi ah nasıl mis kokuyor kucağıma aldım bambaşka duygulara daldım çok mükemmel bir duygu olsa gerek annelik sen yaşamışsın inşlh ikinciye de yaşarsın biZ de yaşarız inşlh
rabbim en kısa zamanda sana ve tüm isteyen arkadaslarıma nasip etsin canım..cok güzel duygular ben bile çok özlüyorum.çok ara verdim çünki..dua etmekten başka çaremiz yok iste napalım...

Bebek konusu bile bu duyguları hissetmeme yetiyor canım.

ayy canımm gözün aydınnn...seninle aynı durumdayız benim de 2 ve 3 nisan yumurtlama günlerimdi dün yaptım çizgi silikti ağlama krizine girdim..zaten geç yumurtluyorum bu ay ya hiç yakalayamıcam ya da daha da geç olacak diye.bugün daha test yapmadım 3 te yapacam.senin dünkü test nasıldı koyuluğu?
silikti canım belli belirsiz dün misafirim geldi işim vardı çok takmadım ilgilenemedim ama bugün tam koyu iki çizgi çok şükür Yaradana

sende üzülme canım benim bir anda koyulaştı bak inşşlh seninde koyulaşır canım

silikti canım belli belirsiz dün misafirim geldi işim vardı çok takmadım ilgilenemedim ama bugün tam koyu iki çizgi çok şükür Yaradana
evet canım çok şükürr..inşallah ben de yakalarım bugün..benim geçen ay 2 gün bu şekilde seninki gibi çift çizgiydi sonra sililkleşti..seninki 1 gün mü 2 gün mü koyuluğu devam ediyor.

evet canım çok şükürr..inşallah ben de yakalarım bugün..benim geçen ay 2 gün bu şekilde seninki gibi çift çizgiydi sonra sililkleşti..seninki 1 gün mü 2 gün mü koyuluğu devam ediyor.
1 gün canım ertesi gün silikleşiyor şimdi bakıyorumda teste tam iki koyuu çizgi ahhh keşke bu gebelik testi olsaydı uçardım havalara :rolleyes:

X