- Konu Sahibi Kelebek_10
Bnm ne zmn adet gorecegim bile belli degil cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah teker teker dökülürüz hamileyiz diye ya bu adete 10 gün kala falan göğüsleri ağrıyıp belirtisi olanlara şaşırıyorum onlarında mı psikolojik?hep onlar arattırıyo bana kendimde belirtiBelli mi o
lur ilk heyecanla sen ilk once veriyormusunuz hamileyiz diye' en erken tarih sizinkisi
O zaman kkan testinde cikar cnm ama sedece sunu soyleyim adet yaklasinca akinti kesiliyor ya hamile oldugunda akinti kesilmiyormus oyle diyorlar ama ne kadar dogru bilememdoğru söylüyosun.bizimki çok istediğimizden teselli ediyoruz işte kendimizi belirti diye düzenli çok şükür arada bir 1-2 gün farklılaşabiliyor
düzensiz mi oluyor canım deneme yaptınız mı bu ayBnm ne zmn adet gorecegim bile belli degil cnm
canım bende de normalde akıntı kesilmiyor adetten hemen önce artıyor sonra azalıyor ve adet oluyorum ama bu ay kupkuruyum nerdeyseO zaman kkan testinde cikar cnm ama sedece sunu soyleyim adet yaklasinca akinti kesiliyor ya hamile oldugunda akinti kesilmiyormus oyle diyorlar ama ne kadar dogru bilemem
Normalde bnm hep duzenli olBnmcnm bnde kist var cnm onu eritmek icin visanne ilaci iciyorum o ilacta adet gordurmuyor o yuzden cnm... Bnm cevremdeki hamile olanlar adetim gecikince belirtiler basladi diyor, gogus agrisinadet olacagimiz sirada agriyor cnmdüzensiz mi oluyor canım deneme yaptınız mı bu ay
Anladim cnm c-ok az kaldi cnm ama birkac gun once bazilarinda idrar testinde bile bikiyormus bnm arkadasim adetten dort gun once kan sonucu ile ogrendicanım bende de normalde akıntı kesilmiyor adetten hemen önce artıyor sonra azalıyor ve adet oluyorum ama bu ay kupkuruyum nerdeyse
hıı anladım canım inşallah erimiştir tamamen de bir an önce adet olup başlarsın çalışmalara dua etcem sana. işin tuhafı ben adet olacağım zamanda ağrımıyor göğsüm yani ne yumurtlamada ne de başka zaman göğsüm hiç ağrımazNormalde bnm hep duzenli olBnmcnm bnde kist var cnm onu eritmek icin visanne ilaci iciyorum o ilacta adet gordurmuyor o yuzden cnm... Bnm cevremdeki hamile olanlar adetim gecikince belirtiler basladi diyor, gogus agrisinadet olacagimiz sirada agriyor cnm
günüm geçene kadar beklemeyi düşünüyorum ben kan testi yaptırıp negatifi görürsem çok daha fazla üzülürümAnladim cnm c-ok az kaldi cnm ama birkac gun once bazilarinda idrar testinde bile bikiyormus bnm arkadasim adetten dort gun once kan sonucu ile ogrendi
En guzeli cnm.. Sayili gun hemen gecergünüm geçene kadar beklemeyi düşünüyorum ben kan testi yaptırıp negatifi görürsem çok daha fazla üzülürüm
inşallah iyi sonuçlarını haber verirsin bize ve mayısta da hamile haberini canımİnsallah cnm artik ilaci birakcam haftaya kontrolum var
En guzeli cnm.. Sayili gun hemen gecer
inşallah canım hepimizin iyi gecelerBn cikiyorum cnm hayirli geceler hersey gonlunce olur insallah
canım daha belirtim yok ayrıca belirti olması için yumurtlayıp sonra ilişki olup yumurtanın döllenip rahme yerleşmesi gibi aşamalar gerek bizim daha yumurtlama günlerimiz sen kendini dinleme çok fazla bencecanım nasılsın senle günlerimiz aynıydı belirtilerin var mı?
karar verdim dinlemicem kendimi ama ben bu ay erken yumurtladım.çünkü anlıyorum yumurtlama günlerimi akıntıdan vs falancanım daha belirtim yok ayrıca belirti olması için yumurtlayıp sonra ilişki olup yumurtanın döllenip rahme yerleşmesi gibi aşamalar gerek bizim daha yumurtlama günlerimiz sen kendini dinleme çok fazla bence
hmm olabilir canım nekadar erken tarih söyleyebilirmisin bebek yumurta döllendikten 9 10 gün sonra rahme yerleşiyor oldumu okdarkarar verdim dinlemicem kendimi ama ben bu ay erken yumurtladım.çünkü anlıyorum yumurtlama günlerimi akıntıdan vs falan
yok canım 9-10 gün olmadı.28 marthmm olabilir canım nekadar erken tarih söyleyebilirmisin bebek yumurta döllendikten 9 10 gün sonra rahme yerleşiyor oldumu okdar
canım ozaman belirtileri boşver düşünme hiç sonra inanki çok üzülüyor insan sein kaçıncı ayın istemeye başlayalı yazmışsındır muhakkak ancak unutuyorum k.bakma ne oluryok canım 9-10 gün olmadı.28 mart