kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

kasıklarımda böyle ağrımı desem çekilme mi desem zonklama mı desem:KK70:tarif edemediğim bir şey var.hem bu kadar erken belirti olur mu ki?galiba benimki kendi kendimi teselli etmek:KK48:

oofff kesin pko var o zaman kan testinden belli oluyo demişlerdi ben de yaptırdım yok diye seviniyodum..
Cnm sen bi rahatla kistin olsaydi doktor gorurdu cnm ultrasyonda da goruluyor bn adetli degildim mesala ogrendigimde sen rahatlat kendini hersey normale donecek cnm

Sen ra
Cnm sen bi rahatla kistin olsaydi doktor gorurdu cnm ultrasyonda da goruluyor bn adetli degildim mesala ogrendigimde sen rahatlat kendini hersey normale donecek cnm
Sen rahatladigin zmn adetin de duenli olur kendini motive et cnm aklini baska birseyle kurcala adet yaklasinca arkadaslarinla vakit gecir bir yerlere git kitap oku cn. Yoksa hasta olursun cnm

Sen ra
Sen rahatladigin zmn adetin de duenli olur kendini motive et cnm aklini baska birseyle kurcala adet yaklasinca arkadaslarinla vakit gecir bir yerlere git kitap oku cn. Yoksa hasta olur
Adetin ne zamandi cnm

evecnmanım aynı.bu belirtiler ne ara başlar acaba? ama hissediyorum ya olmadı sanki
Oyle dusunme cnm adetin gecikince baslar belirtiler cnm.. Aman adetain duzenli ise adetten birkac gun once kan testinde cikar'' belirtiyi biz arayipta buluyaoruz cnm adet gecikmeden belirti olmaz cnm

Oyle dusunme cnm adetin gecikince baslar belirtiler cnm.. Aman adetain duzenli ise adetten birkac gun once kan testinde cikar'' belirtiyi biz arayipta buluyaoruz cnm adet gecikmeden belirti olmaz cnm
doğru söylüyosun.bizimki çok istediğimizden teselli ediyoruz işte kendimizi belirti diye:KK48: düzenli çok şükür arada bir 1-2 gün farklılaşabiliyor

X