kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

iki kez uykuda nöbet geçirdim epilepsi dediler ilaç kullandım canım oyüzden hep erteledik

hem de nasıl zor ya her dakika aklımda kafayı yedim galiba. kendimce belirtiler uyduruyorum zorla belirti buluyorum:KK70:
göğüslerim hiç ağrımaz benim normalde adet belirtisi olarak.şimdide ağrımıyor. ama ağrısın istiyorum gebelik belirtisi diye iyice sıyırdım ben:KK70:

Aynen bende sen gibiyim canim..sen benden oncesin ins haberlerini yaz buradan.bugunumde yogungundu arkadaslar misifirimdi.cok iyi geldi.bebek olayini biraz dusunmedim onlarin yaninda..

İnsallah cnm..n bnm haftaya kontrolum var nolcak bakalim bnde kistte var onceden cok takiyordum ama simdi eskisi gibi degl saglikli olsunda eli aya duzgun akli-fikri dendesi yerinde hayili evlet olsunda zamani gelince rabbim bizede nasip edecek biliyorum biz sabredecegiz cnm

Canim ins sende mayis ayinda haberini verirsin.umudumuzu yitirmeyelim asla..

Hayirli haberler ver ins canim..regli gunun ne zaman buay..?
benim umudum yok pek:KK43:az önce yine ağlama krizindeydim..düşünmeyim düşünmeyim diye kendimi zorluyorum 2 hafta 3 hafta hiçç aklıma getirmiyorum olursa olur olmazsa olmaz diyorum ama öyle bir an oluyorki mesela bugün birden ağlama krizi :KK43:
Önceki mesajımda da anlattığm gibi adetlerim 42 ye çıktı..geçen ay ovulasyon testinde 26. gün çift çizgiyi gördüm ve 42. gün adet oldum...bu ay 26. gündeyim hala çift çizgi yok bu ay da 45 . gün falan adet olcam heralde ya da 50 yi bulur bu gidişle..50 günn dile kolay beklemek

benim umudum yok pek:KK43:az önce yine ağlama krizindeydim..düşünmeyim düşünmeyim diye kendimi zorluyorum 2 hafta 3 hafta hiçç aklıma getirmiyorum olursa olur olmazsa olmaz diyorum ama öyle bir an oluyorki mesela bugün birden ağlama krizi :KK43:
Önceki mesajımda da anlattığm gibi adetlerim 42 ye çıktı..geçen ay ovulasyon testinde 26. gün çift çizgiyi gördüm ve 42. gün adet oldum...bu ay 26. gündeyim hala çift çizgi yok bu ay da 45 . gün falan adet olcam heralde ya da 50 yi bulur bu gidişle..50 günn dile kolay beklemek
çok haklısın canım beklemek çoooook zor.ama sen yine de umutsuz olma.stres çok etkiliyor diyorlar biliyorum elinde değil ama başka uğraşlar bul bir süre

kafamı dağıtıyorum ama adet sürem çokk uzun kist falan yok dedi doktor..benim üstüme 2. adetlerini görüyorlar ben 1. bekliyorum

belli olurdu.peki ultrasonu karından mı yaptı? bir de kan testinde adet gününde miydin canım?

korunmayı bırakınca vücutta değişiklik olabilir canım.yalnız sen o kan testini yenile bence çünkü pco için adetin 2. veya 3. gününde olman gerek canım. yoksa doğru sonuç vermez

X