- 27 Mart 2015
- 171
- 76
- Konu Sahibi Kelebek_10
Kızlar gece 3 gibi uykudan uyandım ve yürürken sağ kasigma bi ağrı girdi yolda yuruyemedim nerdeyse Ayy belirtimi ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bn dün Ecz. Ne varsa onu aldım. Laboquick internetten siparis verdim sanırım bu marka iyiymiskızlar ovulasyon testinde marka önemli mi tavsiye edebileceğiniz bir marka var mı
Ben önce hemen kalkıyordum midem bulanıyor du öyle durunca şimdi yatıyorum bayamerhaba kızlar ilişkiden sonra ne zaman abdest alıyorsunuz ben yarım saat bir saat sonra yıkanıyorum. acaba daha uzun süre mi beklesem. birde ayakları havaya kaldırmak iyi olur dediler ben bu ay deniycem. bir sorumda ovulasyon testi günlük mü yapılıyor? hiç denemedim bu ay onuda denemeyi düşünüyorum.
insallah canim tsk ediyorum senin yumurtlama donemim mi dualarimiz senle ozaman bendeabdest aldm smdi sana dua ederm arkadslar yumurtlama donemi olan arkadslara dua edelim bu ay kim yumurtlama donemiyse yazsin muminin mumine duasi kabul olur helede taanimiyorsan..benim yumurtlamama cookk var daha canim hafi iyi calis bakalm ilk haberi senden alixaz insallah
Benim de bu aralar yumurtlama dönemim ben de bekliyorum dualarınızı:) canım ben de doktora gittim gebelik düşünmeye başladığımda, doktor ultrasonla baktı ve kan verdim hiç bir sorun yok dedi..adetlerim hep 34 35 günde olurdu bunu doktora söyledim bişey demedi hep böyleyse sorun yok gibi bişey dedi..bebek düşündüğümden beri adetlerim 42 ye çıktı neden böyle oluyor anlamıyorum..kist olabilir mi ya da pko diyorum 4 ay önce doktora gittiğimde doktor neden göremedki o zaman kafam çok karışık çokkkk
İyim canim cok yogun bi gun daha gecirdim az kalmis sanada cnm insallah mutlu haber verirsin canim baska neler yapiyonuzMerhaba canlar.nasil gecti bugununuz..iyisinizdir ins.belirtiler ne alemde..:)..bana kaldi 16 gun..sabirrr...
merhaba canımbata 12 gün var. kendimi dinlemekten yoruldum meraktan çatlamak üzereyim bi umutluyum bi umutsuz kafam çok karışıkinşallah güzel haberler vermek nasip olur hepimize bu ayMerhaba canlar.nasil gecti bugununuz..iyisinizdir ins.belirtiler ne alemde..:)..bana kaldi 16 gun..sabirrr...
Aklina getirme cnm aklindan cikar bebisi biliyorum zor ama .... Seninde az kalmis batamerhabamaanımbata 12 gün var. kendimi dinlemekten yoruldum meraktan çatlamak üzereyim bi umutluyum bi umutsuz kafam çok karışıkinşallah güzel haberler vermek nasip olur hepimize bu ay
Ayrica hic umutsuz olma allah buyuktur... Allahim olsun demesi yeter o yuzden cok dua et cnmAklina getirme cnm aklindan cikar bebisi biliyorum zor ama .... Seninde az kalmis bata
hem de nasıl zor ya her dakika aklımda kafayı yedim galiba. kendimce belirtiler uyduruyorum zorla belirti buluyorumAklina getirme cnm aklindan cikar bebisi biliyorum zor ama .... Seninde az kalmis bata
ediyorum hem de hepimize canım inşallah çok beklemeyiz üzülmeyiz hiçbirimizAyrica hic umutsuz olma allah buyuktur... Allahim olsun demesi yeter o yuzden cok dua et cnm
Ne zamandan beri korunmuyorsunuz cnm kendini uzer durursun boyle yapma arkadasimhem de nasıl zor ya her dakika aklımda kafayı yedim galiba. kendimce belirtiler uyduruyorum zorla belirti buluyorum
göğüslerim hiç ağrımaz benim normalde adet belirtisi olarak.şimdide ağrımıyor. ama ağrısın istiyorum gebelik belirtisi diye iyice sıyırdım ben
ilk kez bu ay canım.ama öncesinde 3,5 sene bekledik bi rahatsızlığım için ilaç kullanıyordum.sanırım bu yüzden sabırsızımNe zamandan beri korunmuyorsunuz cnm kendini uzer durursun boyle yapma arkadasim
İnsallah cnm..n bnm haftaya kontrolum var nolcak bakalim bnde kistte var onceden cok takiyordum ama simdi eskisi gibi degl saglikli olsunda eli aya duzgun akli-fikri dendesi yerinde hayili evlet olsunda zamani gelince rabbim bizede nasip edecek biliyorum biz sabredecegiz cnmediyorum hem de hepimize canım inşallah çok beklemeyiz üzülmeyiz hiçbirimiz
Gecmis olsun cnm insallah olur.. Sakincasi yoksa ne tedavisi gordun cnm. Bu ay sirasiyla hamileyiz dersiniz canlarim27melek .!.:ilk kez bu ay canım.ama öncesinde 3,5 sene bekledik bi rahatsızlığım için ilaç kullanıyordum.sanırım bu yüzden sabırsızım