- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
- Konu Sahibi Kelebek_10
inşallah canıminşşlh hayırlı haberleri veririz canım şu an ağrım var ani bir halsizlik oluştu belim ve kasıklarım ağrıyor yumurtluyorum< sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canıminşşlh hayırlı haberleri veririz canım şu an ağrım var ani bir halsizlik oluştu belim ve kasıklarım ağrıyor yumurtluyorum< sanırım
İyiz cnm sen nasilsin.. Allahim dualarini kabul eder insallah
slm kuzucuklar ben geldim:)nasilsiniz bakayim nasil gidiyo..bendeki son havadisleri vereym doktra gttm ama adet duzenlmek icin test fln yapti kislerm icin ilac vermedi ama dediki ostrojen hormonum az ben sana hangi dogum kntrl hapi vermstm bende dedm vermednz ben hic kullanmadm pkoluym die bende vermedm die dusunydm ama ostrjen azalms dedi diger ay hastalgnda gel bidaha test yapalim dedi ims hastalanmam gerek kalmaz bide folidoce die bi ilac verdi daha almadm ovulasyn testide almadim daha sizde haberler nasil hammis olan yumurtlama donemnde olan kimler?bide kizlar bat ne deme. herkes bat tarihi yazms ama anlamadm opuldunuz
Bebek calismasi yapmiyorum cnm allah nasip ederse haftaya baslariz bn ilac kullaniyorum o yuzden cnm bat ne zmn cnmBende iyiyim canim cok tesekkurler..gunleri sayarak geciyor gunler iste.sukur halimize..sen neler yapiyosun.calisiyorsun dimi..
Gorur cnm ultrasyon ile kanda da ca 125 degerlede kesinlesirbaşlığa çok amin :) bi şey sorcam arkadaşlar bu kistleri nasıl öğrendiniz doktor ultrasonda baktığında görebilir mi bu konularda çok bilgisizim
SLm cnm nasilsinBat beklenen adet tarihi
Sat son adet tarihi
Ben yumurtlama dönemindeyim ama bugün yumurtlamadim. Ilk defa test yapıyorum hatta bugün gitti gidiyor dan siparis verdim bi de böyle deneyelim
Gorur cnm ultrasyon ile kanda da ca 125 degerlede kesinlesir[/QUOTE
çocuk düşünüyorum dedim kısa bi süre baktı hemen bi şey demedi yoktur sanırım öyle bi şey teşekkür ederim cvp için
bana mı dediniz bana bi şey demedi doktor bi engel yok dedi kan testi filan yaptırmıştım folio verdi(folikasit iyot B12)Sadece bu kadar mi dedi doktor
insallah canim tsk ediyorum senin yumurtlama donemim mi dualarimiz senle ozaman bendeabdest aldm smdi sana dua ederm arkadslar yumurtlama donemi olan arkadslara dua edelim bu ay kim yumurtlama donemiyse yazsin muminin mumine duasi kabul olur helede taanimiyorsan..benim yumurtlamama cookk var daha canim hafi iyi calis bakalm ilk haberi senden alixaz insallahHosgeldin arkadasim.:).
İns.adet olmazsin bebek haberlerini aliriz senden..benimde yumurtlama gunlerim bakalim tutacakmi.pisikolojik kendimi hamile gibi hissediyorum..:).ve ayrica bat sat ne demek bende bilmiyorum hep merak ettim ama arastirmadim hic.:)..
hadi bakalim insallah canim yumurtlamansa sanada dua ediyoruz ins hayirli haberlerini bekliyorz buarda bat ve sat acikladgn icin tsk edermBat beklenen adet tarihi
Sat son adet tarihi
Ben yumurtlama dönemindeyim ama bugün yumurtlamadim. Ilk defa test yapıyorum hatta bugün gitti gidiyor dan siparis verdim bi de böyle deneyelim
benim kislerimi ultrasynda gordu canim ama diger seyleri kan hormon testi ve alttan muayaneyle kontrol ettibaşlığa çok amin :) bi şey sorcam arkadaşlar bu kistleri nasıl öğrendiniz doktor ultrasonda baktığında görebilir mi bu konularda çok bilgisizim
insallah canim tsk ediyorum senin yumurtlama donemim mi dualarimiz senle ozaman bendeabdest aldm smdi sana dua ederm arkadslar yumurtlama donemi olan arkadslara dua edelim bu ay kim yumurtlama donemiyse yazsin muminin mumine duasi kabul olur helede taanimiyorsan..benim yumurtlamama cookk var daha canim hafi iyi calis bakalm ilk haberi senden alixaz insallah
Iyiyim canım ne olsun 1 hafta raporluydum okula gitmedim kafa dinledim. Hsg sonrası çok usutmusum hastanede kaçtım sifayi daha iyilesemedimSLm cnm nasilsin
Ne demek canim inşaallah bakalım. Eşim için isteksiz diyordum bugün ovulasyon testini benden önce araştırıp aldı maşallah diyeyim Dr nazar degmesinhadi bakalim insallah canim yumurtlamansa sanada dua ediyoruz ins hayirli haberlerini bekliyorz buarda bat ve sat acikladgn icin tsk ederm