- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #5.981
Valla bekliyoruz kuzum dislerim çok curudu bise yiyip icemiyorum çocuk zayıf diyo doktor sen napynCnm sen naptın
GorebiliyomHaberler sende ayaklarini gorebiliyor musun :)
Tabi kuzum vermem miDoğumd yaptin mii haber ver
Evet beni sezaryana alın diorm doktor almiyo bebeğe bise oldu saniyrm hep ck zor son 1aySon 1 ay hic geçmiyor mambiaa oglumdaa cok cekmistim son 1 ayy
Çok geçmiş olsn canmEvet canim ateslendi dün gece onunla da uğraştım bugun da halsiz bakalim ne olacak bide ipekcik gelince
İnşallah canimm senin de muradin tez vakitte olur inşallah dualarimdasinKizlar merak etmeyin... bebişleriniz hayırla sağlikla gelir İNŞALLAH
Hayırlısıyla gelir ne kadar kalsa o kadar iyi bebek icin canim...saglikli gelsinlerde biz bekleriz ne olacakEvet beni sezaryana alın diorm doktor almiyo bebeğe bise oldu saniyrm hep ck zor son 1ay
Sağol canim okul olayi old icin ister istemez aliyoruz mikroplariÇok geçmiş olsn canm
Kıyamam kuzum. Süt çok iç canım . Doğum yapınca haber ver bende iyim canım astımım zorluyor bni. Kalsiyum al dişlerin içinValla bekliyoruz kuzum dislerim çok curudu bise yiyip icemiyorum çocuk zayıf diyo doktor sen napyn
Aynen canım sağlıklı olsunlarda kötü rüya ck görüyorum zatrnHayırlısıyla gelir ne kadar kalsa o kadar iyi bebek icin canim...saglikli gelsinlerde biz bekleriz ne olacak
Dikkat et canım hem sen kapma hem karnindaki prenses hem evdeki prens icinSağol canim okul olayi old icin ister istemez aliyoruz mikroplari
Alıyorum ama hiç ise yaramiyo canım hepsi curudu nasıl oldu anlamdk bi anda doktor dogmdan sonra yaptirirain diyo tabi haber verirm..astım için ilacni kullanabiliyo musn canm bide astimin varya sanrm sezaryan yapmazlar demiKıyamam kuzum. Süt çok iç canım . Doğum yapınca haber ver bende iyim canım astımım zorluyor bni. Kalsiyum al dişlerin için
İlaç kullanıyorum canım. Genel anestezi olmuyor canım ama belden uyuşturma oluyor canım normale nefesim yeter mi bilmiyorum çünkü döşümde hırıltı oluyor. Ve öksürük geliyor canım kafam o kadar karışık ki kuzum çık korkuyorumAlıyorum ama hiç ise yaramiyo canım hepsi curudu nasıl oldu anlamdk bi anda doktor dogmdan sonra yaptirirain diyo tabi haber verirm..astım için ilacni kullanabiliyo musn canm bide astimin varya sanrm sezaryan yapmazlar demi
Kuzum şimdi bizim bi tanıdık vardı onu normal yaptırmış dikişleri için ondan merak ettim Allah şifa versin bitanemİlaç kullanıyorum canım. Genel anestezi olmuyor canım ama belden uyuşturma oluyor canım normale nefesim yeter mi bilmiyorum çünkü döşümde hırıltı oluyor. Ve öksürük geliyor canım kafam o kadar karışık ki kuzum çık korkuyorum
Bedenen ve manevi olarak zayıf olduğun icin bos kalmiyorsun canim tedirginliklerin de var ya dogum konusunda o yüzden. .ins iyi olacak azicik bi zamanin kaldiAynen canım sağlıklı olsunlarda kötü rüya ck görüyorum zatrn
CANIM peki ilaç kullanıyormuymuşKuzum şimdi bizim bi tanıdık vardı onu normal yaptırmış dikişleri için ondan merak ettim Allah şifa versin bitanem
İnşallah canımCok guzel bi anne olursun canimm..ilkler özeldir. .ikincilerde güzel istedigin zman sorularini sorabilirsin ..okula gidiyo teyzesi malum havalr aliyor ister istemez mikriplari .
Canım bu hafta bebeğim kilo su nu az almış zayıf dedi doktor boyu iyi canım şükür senin nasıl kilosu boyuBebegin boyu kilosu nasil gidiyor canim sağlıkli demi
Bende 28 haftada gittiğimde kilosu az demişlerdi yarin kontrol var ..yeni dr.olacak bakalim ne olacakCanım bu hafta bebeğim kilo su nu az almış zayıf dedi doktor boyu iyi canım şükür senin nasıl kilosu boyu
Kilomuz 1650gr boyumuz 44cm senin ne kadardiCanım bu hafta bebeğim kilo su nu az almış zayıf dedi doktor boyu iyi canım şükür senin nasıl kilosu boyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?