kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Kıyamam kuzum. Süt çok iç canım . Doğum yapınca haber ver bende iyim canım astımım zorluyor bni. Kalsiyum al dişlerin için
Alıyorum ama hiç ise yaramiyo canım hepsi curudu nasıl oldu anlamdk bi anda doktor dogmdan sonra yaptirirain diyo tabi haber verirm..astım için ilacni kullanabiliyo musn canm bide astimin varya sanrm sezaryan yapmazlar demi

Alıyorum ama hiç ise yaramiyo canım hepsi curudu nasıl oldu anlamdk bi anda doktor dogmdan sonra yaptirirain diyo tabi haber verirm..astım için ilacni kullanabiliyo musn canm bide astimin varya sanrm sezaryan yapmazlar demi
İlaç kullanıyorum canım. Genel anestezi olmuyor canım ama belden uyuşturma oluyor canım normale nefesim yeter mi bilmiyorum çünkü döşümde hırıltı oluyor. Ve öksürük geliyor canım kafam o kadar karışık ki kuzum çık korkuyorum

Kuzum şimdi bizim bi tanıdık vardı onu normal yaptırmış dikişleri için ondan merak ettim Allah şifa versin bitanem

Aynen canım sağlıklı olsunlarda kötü rüya ck görüyorum zatrn
Bedenen ve manevi olarak zayıf olduğun icin bos kalmiyorsun canim tedirginliklerin de var ya dogum konusunda o yüzden. .ins iyi olacak azicik bi zamanin kaldi

Canım bu hafta bebeğim kilo su nu az almış zayıf dedi doktor boyu iyi canım şükür senin nasıl kilosu boyu
Bende 28 haftada gittiğimde kilosu az demişlerdi yarin kontrol var ..yeni dr.olacak bakalim ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…