- 27 Nisan 2015
- 1.100
- 805
- 73
- 39
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #5.961
Olsun tabiii nazlı gelecek. ..annesine baksana ne kadar bekletti zıpır bi gelsin o poposuna ikitane şaplak atarizBen kotuydum ama suan iyiyim Allah un izniyle ameliyattan sonra bende hamis olurum.umutluyum doktoruma isindim çok ilgili . Pozitifim şuanda .ay benim bebis olsun çok şımarık olur kesin.
Yicem onun poposunu yicem sipaOlsun tabiii nazlı gelecek. ..annesine baksana ne kadar bekletti zıpır bi gelsin o poposuna ikitane şaplak atariz
Hayırlısı cnm inşallah hiç bir sorun çıkmaz tez zamanda da hamile kalırsın.Histeroskopide alttan kamerayla girip rahımde bi bozukluk varsa duzeltiyorlar böyle birşey sanırım. Laparoskopi olmazsam tup bebek şansım bile yarı yarıya canım malasef.
İyim canım şükür ama ağrılarım var. Bende bitirdim yıkadım ütüledim 35. Haftamda çantası hazırlayacağım.Iyiyim canim cok şükür hazırlıklara başladım bitti bile bi yikanmasi kaldi alacaklarim tamam sen nasilsin sen hallettin mi
Kuzum inanıyorum sende güzel haber vereceksin bizeBen kotuydum ama suan iyiyim Allah un izniyle ameliyattan sonra bende hamis olurum.umutluyum doktoruma isindim çok ilgili . Pozitifim şuanda .ay benim bebis olsun çok şımarık olur kesin.
Canım sana birşey soracam bebeğim doğunca hemsire ye cıt cıt lı badi tulum şapka eldiven battaniye verecem sence yeterli mi üşür mü bebeğimIyiyim canim cok şükür hazırlıklara başladım bitti bile bi yikanmasi kaldi alacaklarim tamam sen nasilsin sen hallettin mi
Genelde citcitli badiyi gitdirmiyorlar canım ic zibin takim diye satilanlar var ikili onlardan alCanım sana birşey soracam bebeğim doğunca hemsire ye cıt cıt lı badi tulum şapka eldiven battaniye verecem sence yeterli mi üşür mü bebeğim
Cnm sen naptınNapiyosnuz bebiitolarimm
Haberler sende ayaklarini gorebiliyor musun :)Napiyosnuz bebiitolarimm
Doğumd yaptin mii haber verNapiyosnuz bebiitolarimm
Geri sayimm geldikce bi heyecan basladi bendee habire eksik gedik cikiyor yaaasaglikla gelsin de kzim ins paralar feda olsunCnm sen naptın
Ewet canım bende burdan okudukça eksiklerimin olduğunu fark ettim onları alacağım. Bende çok heyecanlı yım canım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Şubat ni gelseydi hayırlısıileGeri sayimm geldikce bi heyecan basladi bendee habire eksik gedik cikiyor yaaasaglikla gelsin de kzim ins paralar feda olsun
Son 1 ay hic geçmiyor mambiaa oglumdaa cok cekmistim son 1 ayyEwet canım bende burdan okudukça eksiklerimin olduğunu fark ettim onları alacağım. Bende çok heyecanlı yım canım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Şubat ni gelseydi hayırlısıile
Ewet canım doğru söylüyorsun. Bakalım ne olacak senin daha zordur canım bir de oğlun vardıSon 1 ay hic geçmiyor mambiaa oglumdaa cok cekmistim son 1 ayy
Evet canim ateslendi dün gece onunla da uğraştım bugun da halsiz bakalim ne olacak bide ipekcik gelinceEwet canım doğru söylüyorsun. Bakalım ne olacak senin daha zordur canım bir de oğlun vardı
Üşüttü mü cnm geçmiş olsun. İpek gelince daha zor olacak senin için Rabbim gücünü verir. Bakalım ben nasil bir anne olacağımEvet canim ateslendi dün gece onunla da uğraştım bugun da halsiz bakalim ne olacak bide ipekcik gelince
Cok guzel bi anne olursun canimm..ilkler özeldir. .ikincilerde güzel istedigin zman sorularini sorabilirsin ..okula gidiyo teyzesi malum havalr aliyor ister istemez mikriplari .Üşüttü mü cnm geçmiş olsun. İpek gelince daha zor olacak senin için Rabbim gücünü verir. Bakalım ben nasil bir anne olacağım
Bebegin boyu kilosu nasil gidiyor canim sağlıkli demiÜşüttü mü cnm geçmiş olsun. İpek gelince daha zor olacak senin için Rabbim gücünü verir. Bakalım ben nasil bir anne olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?