kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

1800 gram canım bebeklerimizi n kilosu az bnm doktor böyle az alırsa bebeğini erken alırım dedi
Katiyen erken aldirma canim ama usg de cok sağlıklı sonuc vermiyormus ki bi gruba uyyeyim facede kadina 3200 demisler bebk 2 kilo dogmus birisnne 2.500 demisler coccuk 3.500 dogmus umitbedeelim kilo alsinlar

Katiyen erken aldirma canim ama usg de cok sağlıklı sonuc vermiyormus ki bi gruba uyyeyim facede kadina 3200 demisler bebk 2 kilo dogmus birisnne 2.500 demisler coccuk 3.500 dogmus umitbedeelim kilo alsinlar
İnş canım alırlar kilo bugün öyle çok yedim ki anlatamam moralim bozuldu hemde çok sağlığı iyi demi kuzum

31+5teyim canim bide canim coknsikildi yaa bobregin birinde kist var dedi
Yalnış görmüş olabilir mi canım bnm kinden ekojenik barsak görmüştü halbuki öyle birşey yokmuş iki farklı doktora gözüktüm Rabbim büyük canım. Peki geçermiy miş.

Yok canim ikinci bi dr randevum ozelde haftayavcarsamba ...orayada bi gozukeyim .saglik iyi minyon bi bebek olacakndedi dr. Ne olur dedimbkist olursa tek bobrek olur dedi ..tek bobrekle yasayan cok dedi

Yok canim ikinci bi dr randevum ozelde haftayavcarsamba ...orayada bi gozukeyim .saglik iyi minyon bi bebek olacakndedi dr. Ne olur dedimbkist olursa tek bobrek olur dedi ..tek bobrekle yasayan cok dedi
Canım bnm annem tek böbrek li hiçbirşey olmaz korkma sadece tuz tuketmeyecek fazla ve her ilacı içmeyecek bu kadarr

Gorebiliyombende bebiste pek kilo almadik kuzum bekliyoz Ole suyum az kilosu az doktor az diyo ama disim curuk bende artması için pek bise yaoamiom sen napyn cnm

Ay cnm ben ayni ama bu yorumu oyle eglencesine yazdim ama senden bi tepki gelmeyince uzuldun sandim.. sonra pisman oldum... yorumundan uzulmedigini anliyorum ama yine de yanlis anlama beni sakin ve uzulduysen hakkini helal et canim

Bebise de uzulme benim kardesimde de dis problemi oldu hamileyken dogumdan sonra gitti yaptirdi bebisi de saglikla dogdu takma onlara kafani

Dogru soyluyor canim cogu insan uzun yillar tek bobrekli oldugunu bilmeden yasiyor. Tesadufen ogreniyor hicbir problem olmaksizin... probleme odaklanma guzel olur hersey kuzum Allah in izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…