- 24 Haziran 2014
- 2.581
- 3.534
- 133
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #5.941
Hu huu kizlar nabersiniz
Ben soylemesi ayip bi fincan kahveyle tv karsisinda keyif yapiyom...
Ben soylemesi ayip bi fincan kahveyle tv karsisinda keyif yapiyom...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay nereye gitmis... sende simdi duygular tavan oldugundan sakin kalmaya calis canim... Allah herseyin kolayini verir... bir doktor yok ya koca memleketteDr m gitmis kizlar sinirlerim cok bozukk
Hadi İNŞALLAH canimcim dualarim seninle... güzel hayirli haberlerle bekliorumSelam canım. Salı günü sulu usg çekilecek bakalım inşallah tüpümde sorun yoktur hemen tup bebege geçebilirim ameliyat olmadan dua ederseniz çok sevinirim.
İnşallah canım. Benim yassimin sen hiç soğan kuru denedin miHadi İNŞALLAH canimcim dualarim seninle... güzel hayirli haberlerle bekliorum
igne falan kullaniyorum riskli gebelik yani gecmisi o biliyor ignenin dozu faln nasil olacak inşallah iyi olur birde konuştuğum kisiler korkma karninda kalmaz cikar diyorlar ya yassimin. Cokmu abartıyorumAy nereye gitmis... sende simdi duygular tavan oldugundan sakin kalmaya calis canim... Allah herseyin kolayini verir... bir doktor yok ya koca memlekette
İstanbul'a tayin olmusAy nereye gitmis... sende simdi duygular tavan oldugundan sakin kalmaya calis canim... Allah herseyin kolayini verir... bir doktor yok ya koca memlekette
Doktoru arayip medikal gecmis raporunu iste ve yeni doktorunla telefonda gorusebilir mi diye sor... boylece biraz olsun rahatlamis olrsun canimcimigne falan kullaniyorum riskli gebelik yani gecmisi o biliyor ignenin dozu faln nasil olacak inşallah iyi olur birde konuştuğum kisiler korkma karninda kalmaz cikar diyorlar ya yassimin. Cokmu abartıyorum
Görüşecegim canim bakalim ne diyecekDoktoru arayip medikal gecmis raporunu iste ve yeni doktorunla telefonda gorusebilir mi diye sor... boylece biraz olsun rahatlamis olrsun canimcim
Nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelikKizlarrrr nerelerdesinizzz
Histeroskopi ne canım. Laparoskopi ye karar mı verdin cnmCanım benim yapılamadı çünkü rahimin içine giremedi yapışıklık var sanki dedi emin olmak için histeroskopi yapacak. Laparoskopi de olcam hadi bakım.
Iyiyim canim cok şükür hazırlıklara başladım bitti bile bi yikanmasi kaldi alacaklarim tamam sen nasilsin sen hallettin miNasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik
RABBIM in imtihanı bze canim neler duyuyoruz..baksana onceden annelerimiz ilk gecede kalıyorlarmis bizler neler yaşıyoruz. ..hersey degisti galiba. Vücut sistemi iflas artik.gecen habaerleri izledinizmi dr lar artik kizken yumurta dondurun diyorlar 30 yas üstü kısırlık çoğalmış saka gibi..ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUNHisteroskopide alttan kamerayla girip rahımde bi bozukluk varsa duzeltiyorlar böyle birşey sanırım. Laparoskopi olmazsam tup bebek şansım bile yarı yarıya canım malasef.
Ben kotuydum ama suan iyiyim Allah un izniyle ameliyattan sonra bende hamis olurum.umutluyum doktoruma isindim çok ilgili . Pozitifim şuanda .ay benim bebis olsun çok şımarık olur kesin.RABBIM in imtihanı bze canim neler duyuyoruz..baksana onceden annelerimiz ilk gecede kalıyorlarmis bizler neler yaşıyoruz. ..hersey degisti galiba. Vücut sistemi iflas artik.gecen habaerleri izledinizmi dr lar artik kizken yumurta dondurun diyorlar 30 yas üstü kısırlık çoğalmış saka gibi..ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN