- Konu Sahibi Kelebek_10
- #6.001
1800 gram canım bebeklerimizi n kilosu az bnm doktor böyle az alırsa bebeğini erken alırım dediKilomuz 1650gr boyumuz 44cm senin ne kadardi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1800 gram canım bebeklerimizi n kilosu az bnm doktor böyle az alırsa bebeğini erken alırım dediKilomuz 1650gr boyumuz 44cm senin ne kadardi
33 haftalıkken canım bu kilo senin kaç haftalıktı1800 gram canım bebeklerimizi n kilosu az bnm doktor böyle az alırsa bebeğini erken alırım dedi
Katiyen erken aldirma canim ama usg de cok sağlıklı sonuc vermiyormus ki bi gruba uyyeyim facede kadina 3200 demisler bebk 2 kilo dogmus birisnne 2.500 demisler coccuk 3.500 dogmus umitbedeelim kilo alsinlar1800 gram canım bebeklerimizi n kilosu az bnm doktor böyle az alırsa bebeğini erken alırım dedi
31+5teyim canim bide canim coknsikildi yaa bobregin birinde kist var dedi33 haftalıkken canım bu kilo senin kaç haftalıktı
İnş canım alırlar kilo bugün öyle çok yedim ki anlatamam moralim bozuldu hemde çok sağlığı iyi demi kuzumKatiyen erken aldirma canim ama usg de cok sağlıklı sonuc vermiyormus ki bi gruba uyyeyim facede kadina 3200 demisler bebk 2 kilo dogmus birisnne 2.500 demisler coccuk 3.500 dogmus umitbedeelim kilo alsinlar
Yalnış görmüş olabilir mi canım bnm kinden ekojenik barsak görmüştü halbuki öyle birşey yokmuş iki farklı doktora gözüktüm Rabbim büyük canım. Peki geçermiy miş.31+5teyim canim bide canim coknsikildi yaa bobregin birinde kist var dedi
Canım bnm annem tek böbrek li hiçbirşey olmaz korkma sadece tuz tuketmeyecek fazla ve her ilacı içmeyecek bu kadarrYok canim ikinci bi dr randevum ozelde haftayavcarsamba ...orayada bi gozukeyim .saglik iyi minyon bi bebek olacakndedi dr. Ne olur dedimbkist olursa tek bobrek olur dedi ..tek bobrekle yasayan cok dedi
Rabbim evlatlarımızla sınamasın inşallahYok canim ikinci bi dr randevum ozelde haftayavcarsamba ...orayada bi gozukeyim .saglik iyi minyon bi bebek olacakndedi dr. Ne olur dedimbkist olursa tek bobrek olur dedi ..tek bobrekle yasayan cok dedi
Aminnn canim inşallahRabbim evlatlarımızla sınamasın inşallah
Gorebiliyombende bebiste pek kilo almadik kuzum bekliyoz Ole suyum az kilosu az doktor az diyo ama disim curuk bende artması için pek bise yaoamiom sen napyn cnm
Dogru soyluyor canim cogu insan uzun yillar tek bobrekli oldugunu bilmeden yasiyor. Tesadufen ogreniyor hicbir problem olmaksizin... probleme odaklanma guzel olur hersey kuzum Allah in izniyleYok canim ikinci bi dr randevum ozelde haftayavcarsamba ...orayada bi gozukeyim .saglik iyi minyon bi bebek olacakndedi dr. Ne olur dedimbkist olursa tek bobrek olur dedi ..tek bobrekle yasayan cok dedi
Sagol canimm inşallah dua et sende bizeDogru soyluyor canim cogu insan uzun yillar tek bobrekli oldugunu bilmeden yasiyor. Tesadufen ogreniyor hicbir problem olmaksizin... probleme odaklanma guzel olur hersey kuzum Allah in izniyle
Elbette canim benim Allah neylerse guzel eyler Allah minik melegini saglikla hayirla mutlulukla kucagina almayi nasip etsinSagol canimm inşallah dua et sende bize
İyiz canım sen nasılsın bebeğin nasıl cinayet inekızlar napıyosunuz nasılsınız? uzun süredir giremiyordum.arada bi okuyup çıktım.
iyiyim çok şükür canım cinsiyeti erkek.bebiş de iyi şükür.zaman hemen geçse de hayırlısı ile alsak sağ salim kucağımıza çok merak ediyorumİyiz canım sen nasılsın bebeğin nasıl cinayet ine
Ewet canım. İnsan sabırsızlanıyor. İnşallah sağ salim alırız. İsmi belli miiyiyim çok şükür canım cinsiyeti erkek.bebiş de iyi şükür.zaman hemen geçse de hayırlısı ile alsak sağ salim kucağımıza çok merak ediyorum
inşallah canım.ömer olacak kısmetse.sizin belli miEwet canım. İnsan sabırsızlanıyor. İnşallah sağ salim alırız. İsmi belli mi
Ertuğ canım.inşallah canım.ömer olacak kısmetse.sizin belli mi