• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Ben kotuydum ama suan iyiyim Allah un izniyle ameliyattan sonra bende hamis olurum.umutluyum doktoruma isindim çok ilgili . Pozitifim şuanda .ay benim bebis olsun çok şımarık olur kesin.
Olsun tabiii nazlı gelecek. ..annesine baksana ne kadar bekletti zıpır bi gelsin o poposuna ikitane şaplak atariz

Iyiyim canim cok şükür hazırlıklara başladım bitti bile bi yikanmasi kaldi alacaklarim tamam sen nasilsin sen hallettin mi
Canım sana birşey soracam bebeğim doğunca hemsire ye cıt cıt lı badi tulum şapka eldiven battaniye verecem sence yeterli mi üşür mü bebeğim

Canım sana birşey soracam bebeğim doğunca hemsire ye cıt cıt lı badi tulum şapka eldiven battaniye verecem sence yeterli mi üşür mü bebeğim
Genelde citcitli badiyi gitdirmiyorlar canım ic zibin takim diye satilanlar var ikili onlardan al

Geri sayimm geldikce bi heyecan basladi bendee habire eksik gedik cikiyor yaaasaglikla gelsin de kzim ins paralar feda olsun
Ewet canım bende burdan okudukça eksiklerimin olduğunu fark ettim onları alacağım. Bende çok heyecanlı yım canım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Şubat ni gelseydi hayırlısıile

Ewet canım bende burdan okudukça eksiklerimin olduğunu fark ettim onları alacağım. Bende çok heyecanlı yım canım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Şubat ni gelseydi hayırlısıile
Son 1 ay hic geçmiyor mambiaa oglumdaa cok cekmistim son 1 ayy

Üşüttü mü cnm geçmiş olsun. İpek gelince daha zor olacak senin için Rabbim gücünü verir. Bakalım ben nasil bir anne olacağım
Cok guzel bi anne olursun canimm..ilkler özeldir. .ikincilerde güzel istedigin zman sorularini sorabilirsin ..okula gidiyo teyzesi malum havalr aliyor ister istemez mikriplari .

Back