- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
- 333
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #6.021
güzel isim canımErtuğ canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel isim canımErtuğ canım.
Bn Eymen istedim eşim Ertuğ diye diretti. Canım kilosu filan nasılgüzel isim canım
biz de eymen düşündük başta.sonra çok var diye vazgeçtim 27+3 de 1270 di canım. seninki nasılBn Eymen istedim eşim Ertuğ diye diretti. Canım kilosu filan nasıl
33 de canım 1800 biraz zayıf oğlum. Eşim Eymen ismine taktı nie taktı anlamadımbiz de eymen düşündük başta.sonra çok var diye vazgeçtim 27+3 de 1270 di canım. seninki nasıl
kaç olması gerekiyor ki senin haftanda? sağlıklı olsun da kilo çok önemli değil canım33 de canım 1800 biraz zayıf oğlum. Eşim Eymen ismine taktı nie taktı anlamadım
Bir hafta canım gerikaç olması gerekiyor ki senin haftanda? sağlıklı olsun da kilo çok önemli değil canım
1 hafta çok önemli bişey değil canım toparlar daha kendiniBir hafta canım geri
İnş cnm neler yapıyorsun1 hafta çok önemli bişey değil canım toparlar daha kendini
okula gidip geliyorum canım.yoruluyorum artık hafta sonlarını iple çekiyorum. hafta sonu da hemen bitiyor yahuİnş cnm neler yapıyorsun
Ben bıraktım canım işi :) belki oğlum bir yaşına gelince başlarımokula gidip geliyorum canım.yoruluyorum artık hafta sonlarını iple çekiyorum. hafta sonu da hemen bitiyor yahu
oh ne güzel valla yaaa.ben de 32.haftayı bekliyorum bir an evvel izne çıkmak içinBen bıraktım canım işi :) belki oğlum bir yaşına gelince başlarım
:)) artık ağırlaşıyor uz baya zor oluyor nefes bile yetmiyoroh ne güzel valla yaaa.ben de 32.haftayı bekliyorum bir an evvel izne çıkmak için
aynen öyle.yürürken de zorlanıyorum ben. o bölgede de şişlik var baskıdan dolayı galiba.dayak yemiş gibiyim.uykumu da alamıyorum hiç:)) artık ağırlaşıyor uz baya zor oluyor nefes bile yetmiyor
Aynen canım. Az kaldı sayılı günler :)aynen öyle.yürürken de zorlanıyorum ben. o bölgede de şişlik var baskıdan dolayı galiba.dayak yemiş gibiyim.uykumu da alamıyorum hiç
son aylar da hiç geçmiyorkiAynen canım. Az kaldı sayılı günler :)
Ewet canım ya bn 38 bi gelseydi diyorum kucağıma alsaydım hayırlı sı ile. Rabbim olmayan herkese nasip etsinson aylar da hiç geçmiyorki
amin inşallah canımEwet canım ya bn 38 bi gelseydi diyorum kucağıma alsaydım hayırlı sı ile. Rabbim olmayan herkese nasip etsin
Aminnn arkadasimm inşallahElbette canim benim Allah neylerse guzel eyler Allah minik melegini saglikla hayirla mutlulukla kucagina almayi nasip etsin
Iyiyiz canim mambia ve ben burayi götürüyoruz ALLAHIN IZNIYLE YASSIMIN VE KUMRALADA YI DA DOGURTANA KADAR BURDAYIZkızlar napıyosunuz nasılsınız? uzun süredir giremiyordum.arada bi okuyup çıktım.
Kizlar iyi ki varsiniz ya Allah her hayir dileginizi kabul etsin canlarimIyiyiz canim mambia ve ben burayi götürüyoruz ALLAHIN IZNIYLE YASSIMIN VE KUMRALADA YI DA DOGURTANA KADAR BURDAYIZ