- 27 Aralık 2014
- 1.495
- 774
- 108
- 36
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #5.681
bu kistler en kötü yumurtalık kisti cinsi kişinin hayatını olumsuz etkiliyor cinsel hayatta isteksizlik ilişki sırasında ağrı ve kanamaya sebeb oluyor en iyisi ameliyat diyorsun olayım kurtulayım ama oda çare değil hemen tekrarlıyor ürüyorlar çok pis bişey anlıycan inşlh aşılaman tutarda uğraşmazsın daha fazlaCanim ya nasıl bişey mis bu kıstler . Ben ağladım resmen acidan ve yarıda bırakmak zorunda kaldim
Hayırlısıyla gelsin melegin INSALLAH canimNe bilim canım pek değişeceğini sanmıyorum ama
Iyiyiz canim sen nasilsin nasilsinizzzKizlar merhaba nasilsiniz ?
Nasil olayim yaw kosturmaca.. aksiyon sizde neler yapiyorsunuz?Iyiyiz canim sen nasilsin nasilsinizzz
Iyiyim canim sen nasilsin yavas yavaş şikayetler azaldı buvay sonu eksik gedik almaya baslayyaim diyorum artikZlm kızlar nasılsınız
Bende iyim cnm bugün şeker yüklemesi yaptırdım canım bencede başla artık. Bnde hastane çıkışını alayım diyorum bu ayIyiy
Iyiyim canim sen nasilsin yavas yavaş şikayetler azaldı buvay sonu eksik gedik almaya baslayyaim diyorum artik
Bende cumaya yaptiracagim INSALLAH evet yaa alayim heyecan başladi vallaBende iyim cnm bugün şeker yüklemesi yaptırdım canım bencede başla artık. Bnde hastane çıkışını alayım diyorum bu ay
Kilosu ne kadarmis bebisinBende iyim cnm bugün şeker yüklemesi yaptırdım canım bencede başla artık. Bnde hastane çıkışını alayım diyorum bu ay
Cnm bnm biraz yüksek çıktı sınır 140 mış bnm ki 148 çıktıBende cumaya yaptiracagim INSALLAH evet yaa alayim heyecan başladi valla
800 gr cnm senin kiKilosu ne kadarmis bebisin
Yok cnm az değil Bnmde öyleydiGecen hafta gittimv511 di az galiba dr normal dedi
Korkmabheyecandan da olabilir misCnm bnm biraz yüksek çıktı sınır 140 mış bnm ki 148 çıktı
Cuma günü tekrar gidecegim sekerbicin bide 4 tarama yaotirmayacagim icin omuiligine daha cok bakacakmisYok cnm az değil Bnmde öyleydi
Dörtlü tarama mı cnm o ne oluyorCuma günü tekrar gidecegim sekerbicin bide 4 tarama yaotirmayacagim icin omuiligine daha cok bakacakmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?