kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Canim ya nasıl bişey mis bu kıstler . Ben ağladım resmen acidan ve yarıda bırakmak zorunda kaldim
bu kistler en kötü yumurtalık kisti cinsi kişinin hayatını olumsuz etkiliyor cinsel hayatta isteksizlik ilişki sırasında ağrı ve kanamaya sebeb oluyor en iyisi ameliyat diyorsun olayım kurtulayım ama oda çare değil hemen tekrarlıyor ürüyorlar çok pis bişey anlıycan inşlh aşılaman tutarda uğraşmazsın daha fazla

Iyiy

Iyiyim canim sen nasilsin yavas yavaş şikayetler azaldı buvay sonu eksik gedik almaya baslayyaim diyorum artik
Bende iyim cnm bugün şeker yüklemesi yaptırdım canım bencede başla artık. Bnde hastane çıkışını alayım diyorum bu ay

Bende iyim cnm bugün şeker yüklemesi yaptırdım canım bencede başla artık. Bnde hastane çıkışını alayım diyorum bu ay
Bende cumaya yaptiracagim INSALLAH evet yaa alayim heyecan başladi valla

Gecen hafta gittimv511 di az galiba dr normal dedi

Canim ben 3 ku debyaptirmadim 4 de dr 4 de ayrintili bakiyor ya onunbdetaylisi gibi kandir falan alacaklar di bende gerek yok dedim bunda ufakta bir risk ciksa bebekte sivi aliyorlar stresi de cabasi ben istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…