kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Ben hiçbişey kullanmıyorum canım aynı benimki ... nerelerdesin sen bakim kaçak. Visanne kullaniyorsun di mi canim ne kadar küçüldü peki
5 cm olan 3.5 cm oldu 3 cm olan da 2.5 cm oldu bilmiyorum doktor öyle söyledi şimdi ilacın bitmesine 13 gün var tekrar gidip muayene olacağım son durumu öğreneceğim sonrada nasipse çalışmalara başlayacağız

Maşallah canım benim hakkımızda hayırlısı. Ben de kasımda asilama yaptircam inşallah bi aksilik cikmazsa

Slm kizlar nasilsiniz bigun ozel hun hem cuma hem asure gunu. Bol bol dua edi,n

Kızlar bana bi haller oldu geçen ay da böyleydim ben cinsellikten çok soğudum yapamıyorum. Çocuk. İçin bu aralar yapmam gerek ama yok olmuyor

canım kistlerden oluyor bende aynı durumdayım hiç adama yaklaşasım yok ve ilişki sırasında çok ağrım oldu geçen bir an önce bitsin istedim o derece bu kistler hayatımızı mahvediyor

canım kistlerden oluyor bende aynı durumdayım hiç adama yaklaşasım yok ve ilişki sırasında çok ağrım oldu geçen bir an önce bitsin istedim o derece bu kistler hayatımızı mahvediyor
Canim ya nasıl bişey mis bu kıstler . Ben ağladım resmen acidan ve yarıda bırakmak zorunda kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…