• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Cnm senin o doktor çok kısa bakmış bnm baya uzun sürdü ayrıntılı. Ayrıntılı ya Bakan doktor sonuç vermişmiydi
Evet canim gordu ama tekrar istedi bakalim haftaya cuma cektiririm pazartesi de giderim

Kızlar ben adet oldum bugün çok hastaydim. Neyse eşimle yemek yemeğe gittik biyere yemek yapcak halim yoktu.ordan çıktık arkadaşı gördüm ve benim çocuk istediğimi biliyor ayy dedi ben hamileyim hadi ya sen niye duruyorsun yapsana bak ben 2. Hamileyim neyse bişey demedim 5 dk içerisinde 5 kere eşimle bana hadi yapın artık. Ben bu insanciklari anlamıyorum patavatsiz :KK34:

Kızlar ben adet oldum bugün çok hastaydim. Neyse eşimle yemek yemeğe gittik biyere yemek yapcak halim yoktu.ordan çıktık arkadaşı gördüm ve benim çocuk istediğimi biliyor ayy dedi ben hamileyim hadi ya sen niye duruyorsun yapsana bak ben 2. Hamileyim neyse bişey demedim 5 dk içerisinde 5 kere eşimle bana hadi yapın artık. Ben bu insanciklari anlamıyorum patavatsiz :KK34:
Iyiki dedin yoksa bilmiyordum de...yaaa varya bu insanlari anlama cok zor valla benim cocugum oldugu halde koskoca oldu kardessiz olurmu yap bitane daha denildi takmayacaksin oylelerini

Terbiyesiz miş cnm senin çok istediğini bildiği halde boşver kuzum takma kafana. Eşinin yanında demesi daha tuhaf. Rabbim büyük kuzum hiç kafana takma

Iyiki dedin yoksa bilmiyordum de...yaaa varya bu insanlari anlama cok zor valla benim cocugum oldugu halde koskoca oldu kardessiz olurmu yap bitane daha denildi takmayacaksin oylelerini
Şimdi 2. Yapınca ne diycek ler acaba sana 3. Yap bu böyle sürer artik:KK48:

Soraydın anacım hemen burada yapalım mı, uoksa eve kadar bekleyelim mi diye...

Az da o utansın...

Kizlar ben bu sıralar bi depresyona gireyim diyorum... artık annem kızkardeşim dua yazıyorlar sürekli dua da ddiyorlar Allah razı olsun ama zor geliyor Allah affetsin...

Üzülüyorum bazen durduk yere ağlıyorum bu sıralar... :(

Kizlar ben bu sıralar bi depresyona gireyim diyorum... artık annem kızkardeşim dua yazıyorlar sürekli dua da ddiyorlar Allah razı olsun ama zor geliyor Allah affetsin...

Üzülüyorum bazen durduk yere ağlıyorum bu sıralar... :KK43:
Duadan zarar gelmez kuzummmm bak beni düşün 1 cocuktan sonra 3 kayip yaşadım o günleri sana anlatamam ...cok kötü günlerdi esimbdaha yapmayalim cocuk falan dedi ..ama oglum kiz kardes istiyorum kiz kardes istiyorum diye tutturdu heo esimle tahlilleri yaomaya karar verdik .yaptirdik kan pihtilasmam cikti bebeklerim pihti attigi icin beslenemeden gidiyorlarmis hep simdi tekrar geliyor .ama kullandigim ilaclarin haddi hesabi yok.ve hergun igne yaoaiyorum gobekten .bende artik olmayacak dedim ama oldu icini ferah tut tromboli testlerini yaptr .belki odur kalmammana neden esin de mutlaka spermiogram testini yaptirsin ...INSALLAH iyi olacak kuzum. ..

Kuzum dua önemli rabbim büyük tür canım. En basit örneği benim doktorlar bana olmaz derken ve eşimde de problem olduğunu söyleyince o zaman hiç olmaz derken oldu. Rabbim çok büyük seni çok iyi anlıyorum canım ama inan senin meleğinde gelecek. Sen inançlı birisin canım.

Ah canım benim oluyor öyle arada bir. Ben de sanırım depresyondayim bu aralar aynen hiçbişey yokken agliyorum.hakkımızda hayırlısı olsun insallah

Back