- 27 Aralık 2014
- 1.495
- 774
- 108
- 36
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #5.661
kumral ada senin kistlerin ne alemde küçülme var mı benimkiler biraz küçüldü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hiçbişey kullanmıyorum canım aynı benimki ... nerelerdesin sen bakim kaçak. Visanne kullaniyorsun di mi canim ne kadar küçüldü pekikumral ada senin kistlerin ne alemde küçülme var mı benimkiler biraz küçüldü
5 cm olan 3.5 cm oldu 3 cm olan da 2.5 cm oldu bilmiyorum doktor öyle söyledi şimdi ilacın bitmesine 13 gün var tekrar gidip muayene olacağım son durumu öğreneceğim sonrada nasipse çalışmalara başlayacağızBen hiçbişey kullanmıyorum canım aynı benimki ... nerelerdesin sen bakim kaçak. Visanne kullaniyorsun di mi canim ne kadar küçüldü peki
Maşallah canım benim hakkımızda hayırlısı. Ben de kasımda asilama yaptircam inşallah bi aksilik cikmazsa5 cm olan 3.5 cm oldu 3 cm olan da 2.5 cm oldu bilmiyorum doktor öyle söyledi şimdi ilacın bitmesine 13 gün var tekrar gidip muayene olacağım son durumu öğreneceğim sonrada nasipse çalışmalara başlayacağız
İyiyim canım sen nasılsın bakim bebisimiz nasilSlm cnm nasılsın kumral ada
İyiz şükür canım rüyamda seni gördüm hamileymişinİyiyim canım sen nasılsın bakim bebisimiz nasil
İnşallah kabul olur canımmSlm kizlar nasilsiniz bigun ozel hun hem cuma hem asure gunu. Bol bol dua edi,n
Nasilsin canimİnşallah kabul olur canımm
İyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsınNasilsin canim
Iyiyim canim vakit geciriyorum vallaİyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın
Canım seninde ağrıların oluyor mı bnm belim sırtım çok ağrıyor bazende karnım çok sertlleşiyorIyiyim canim vakit geciriyorum valla
ah çok sevindim hadi inşlh hayırlı olur kavuşursun bebişineMaşallah canım benim hakkımızda hayırlısı. Ben de kasımda asilama yaptircam inşallah bi aksilik cikmazsa
Evet canim oluyo belimm ve bacaklarim cok oluyor az kaldii sabirrrrCanım seninde ağrıların oluyor mı bnm belim sırtım çok ağrıyor bazende karnım çok sertlleşiyor
Değişik mekanlar falan denensen canim otel falan 2 gun hafta sonu tatil gibiKızlar bana bi haller oldu geçen ay da böyleydim ben cinsellikten çok soğudum yapamıyorum. Çocuk. İçin bu aralar yapmam gerek ama yok olmuyor
Ne bilim canım pek değişeceğini sanmıyorum amaDeğişik mekanlar falan denensen canim otel falan 2 gun hafta sonu tatil gibi
Canim ya nasıl bişey mis bu kıstler . Ben ağladım resmen acidan ve yarıda bırakmak zorunda kaldimcanım kistlerden oluyor bende aynı durumdayım hiç adama yaklaşasım yok ve ilişki sırasında çok ağrım oldu geçen bir an önce bitsin istedim o derece bu kistler hayatımızı mahvediyor