• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Kızlar bugün adet sancısı gibi sancım var göğüslerim acayip hassaslaştı dokununca nasıl acıyor anlatamam adet tarihimi kontrol ettim 28 ekim en son yani üzerinden tam 15 gün geçmiş sanırım bugün yumurtluyorum o yüzden bu hafif ağrı değil mi

Kızlar bugün adet sancısı gibi sancım var göğüslerim acayip hassaslaştı dokununca nasıl acıyor anlatamam adet tarihimi kontrol ettim 28 ekim en son yani üzerinden tam 15 gün geçmiş sanırım bugün yumurtluyorum o yüzden bu hafif ağrı değil mi
Olabilir canım ama o ilaç dğzensizleştiriyor.canım kaç tane kaldı ilacın ne zmn başlayacaksın

Evet canim haralejetlendi bende agirlastim artik biseyler alayim diyorum yoksa hic cikamayacam ...

bebek fikrini atamam ki o imkansız inan ki çünkü 2 ayımız var sadece sonrasında hemen tekrar ilaca başlamam gerek kistler yüzünden

Canım bnm de öyleydi takmadım bn hatta ilacım bitti biz bir ay sonra başladık çünkü başka ilaç kullanıyordum hastalanmış TİM. Bn p dönem çocuklarla iç içeydim. Onlarla çok ilgilendim hiç aklıma gelmedi korunmayı bıraktık hamile kaldığı mı hissettim olduğu gün Eşime bn hamile kaldım dedim inanmadı.adetime nin buçuk hafta kala bende çok yorgunluk İştahım kesildi. Ve uykum çok geliyordu.

Back