- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #5.701
Benden istemedi ler bn ikili üçlü birde ayrıntılı ya girdim o kadar cnmCanim ben 3 ku debyaptirmadim 4 de dr 4 de ayrintili bakiyor ya onunbdetaylisi gibi kandir falan alacaklar di bende gerek yok dedim bunda ufakta bir risk ciksa bebekte sivi aliyorlar stresi de cabasi ben istemedim
Gittilerrrr terk ettilerKızlar nerdesiniz yahu
Ewet canım ya canıö sende popüler 2016 Şubat anneleri ne gelGittilerrrr terk ettiler
Rüyamda senş gördüm hamileymişin. İnşallah olur canımmBurdayim cicimben adeti bekliyorum 4 gün kaldı adet bitiminde tedaviye başlıcam sanırım asilama dua edin bana
Ayy canım benim inşallah hayırlısı olsun... senin nasıl gidiyor Sezeryan mi istiyorsun normal miR
Rüyamda senş gördüm hamileymişin. İnşallah olur canımm
İyi şükür canım bn sezeryan istiyorum normal doğumdan korkuyorum ve nefesim yetmezse diyeAyy canım benim inşallah hayırlısı olsun... senin nasıl gidiyor Sezeryan mi istiyorsun normal mi
Ağrın olması normal canımkızlar dün anestezili hsg çektirdim halen ağrım var karnımın içi taş gibi sol tüpüm biraz tıkalıymış ama sağda problem yokmuş
Gecmis olsun canimkızlar dün anestezili hsg çektirdim halen ağrım var karnımın içi taş gibi sol tüpüm biraz tıkalıymış ama sağda problem yokmuş
Her bunye farklıdır canim aciya hasassiyet meselesi yani RABBIMNSIFALAR VERSIN HAMILE KALMAK ICIN IYI DİYORLAR BELKI BU AY KALIRSINne bileyim forumlara bakıyorum anestezisiz yaptıranlar hiç ağrımız olmadı demişler şaşırdım bende ağrım var benim ani hareketler yapamıyorum mesela fazla ayakta duramıyorum belim ve kalçalarım çok ağrıyor
Canim ağrı oluyor malasef ben de cektirdigim zaman ağrımişti. Geçer 1 haftaya bişey in kalmaz insallahkızlar dün anestezili hsg çektirdim halen ağrım var karnımın içi taş gibi sol tüpüm biraz tıkalıymış ama sağda problem yokmuş
Ben de cektirdim hsg cnm ve muayeneden farksizdi hic agri da olmadi... ama eski teknoloji kullanan bir yerde cektirdiysen ondan olabilirne bileyim forumlara bakıyorum anestezisiz yaptıranlar hiç ağrımız olmadı demişler şaşırdım bende ağrım var benim ani hareketler yapamıyorum mesela fazla ayakta duramıyorum belim ve kalçalarım çok ağrıyor
Cnm nasılsınBen de cektirdim hsg cnm ve muayeneden farksizdi hic agri da olmadi... ama eski teknoloji kullanan bir yerde cektirdiysen ondan olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?