• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Canim ben 3 ku debyaptirmadim 4 de dr 4 de ayrintili bakiyor ya onunbdetaylisi gibi kandir falan alacaklar di bende gerek yok dedim bunda ufakta bir risk ciksa bebekte sivi aliyorlar stresi de cabasi ben istemedim
Benden istemedi ler bn ikili üçlü birde ayrıntılı ya girdim o kadar cnm

Burdayim cicim :KK47: ben adeti bekliyorum 4 gün kaldı adet bitiminde tedaviye başlıcam sanırım asilama dua edin bana :KK200::anneadayı:

kızlar dün anestezili hsg çektirdim halen ağrım var karnımın içi taş gibi sol tüpüm biraz tıkalıymış ama sağda problem yokmuş

Ayy canım benim inşallah hayırlısı olsun... senin nasıl gidiyor Sezeryan mi istiyorsun normal mi
İyi şükür canım bn sezeryan istiyorum normal doğumdan korkuyorum ve nefesim yetmezse diye
İnşallah güzel haber bekliyorum sizlerden yasminden ilk heyecan dan ve senden cnm

ne bileyim forumlara bakıyorum anestezisiz yaptıranlar hiç ağrımız olmadı demişler şaşırdım bende ağrım var benim ani hareketler yapamıyorum mesela fazla ayakta duramıyorum belim ve kalçalarım çok ağrıyor

ne bileyim forumlara bakıyorum anestezisiz yaptıranlar hiç ağrımız olmadı demişler şaşırdım bende ağrım var benim ani hareketler yapamıyorum mesela fazla ayakta duramıyorum belim ve kalçalarım çok ağrıyor
Her bunye farklıdır canim aciya hasassiyet meselesi yani RABBIMNSIFALAR VERSIN HAMILE KALMAK ICIN IYI DİYORLAR BELKI BU AY KALIRSIN

bu ay daha ilaç kullanacağım canım eşimin değerleri çok iyi çıktı bir dahaki aya hormon testi yapılacak be denemeye başlayacağız inşlh

Ben de cektirdim hsg cnm ve muayeneden farksizdi hic agri da olmadi... ama eski teknoloji kullanan bir yerde cektirdiysen ondan olabilir

yok eski teknoloji kullandıklarını düşünmüyorum sakarya da adatıp hastanesi var özel bir hastane adı çok duyulmuş orada çektirdim 500 lira ödedim canım sanmıyorum eski teknoloji olacağını

Back