- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #4.601
Yinede git istersen cnmYok canım benim doktora gitsem mi bilemedim Allah uyandırdı resmen şükürler olsun
Hayırlı cumalar cnm. . İyim sen nasılsın nr var ne yok kuzumHayirli sabahlar hayirli cumalr rabbim herkesin duasini kabul etsin insallah nasilsiniz dunya guzelleri
Ne zamana çağırdı canım bugün yarin görürsün bence çünkü 2gunde 2ye katlaniyo yok kuzum olmaz dinlenme sen bol bolAllah korumuş cnm geçmiş olsun cnm bnm degerim 1364 olmuş cnm çok öksürüyorum cnm balgam geliyor bu havadan dolayı bebegim e birşey olmaz demi cok korkuyorum cnm bnm adetim en geç dün olması gerekiyordu şimdi ne zaman görebilirim ki
Çok gttim buara canım çok ultrasynda zararliymis kuzum eşim gelsn kotu olrsam giderimYinede git istersen cnm
son 4 gun bemimbki 10 haziran olmazsa hayurlisi artik ama hic bi b3klenti kalmadi da bu aydanHayırlı cumalar cnm. . İyim sen nasılsın nr var ne yok kuzum
Nie oyle diyon cnm ya... Allah büyükson 4 gun bemimbki 10 haziran olmazsa hayurlisi artik ama hic bi b3klenti kalmadi da bu aydan
Haşa ona ne şüphe canim ama hissiyat meselesi yani hangi programi indirdin kendine canim ben takvimim programini uyguluyorumNie oyle diyon cnm ya... Allah büyük
Bnde onu indirdim cnm cnm bn adetim 4 oldu bittikten 2 gün sonra başladım ve gün aşırı canım adetim bir buçuk hafta kala bittiHaşa ona ne şüphe canim ama hissiyat meselesi yani hangi programi indirdin kendine canim ben takvimim programini uyguluyorum
Cnm o hissiyat bende Dr oluyordu hatta bn eşime bir iki aydan sonra aşılama hyaptıralım diyordum rabbim istesin yeterki oluyor cnm inşallah bebisin olur güzel haber verirsinHaşa ona ne şüphe canim ama hissiyat meselesi yani hangi programi indirdin kendine canim ben takvimim programini uyguluyorum
Hayırlısı cnm bnm inşallah bu ay olmuş olurHayırlısı ben buay hic duzenli yasamadik doğrusu hayirlsii ramazanlikta da oek istek olmuyo bende ve esimde o yzuden gelecek ayi da gececez biz
Melekcim sen neredeydin.. bnm doktoruma da cok iyi diyolar istanbulda...inşallah canım sanmıyorum ama.denedim canım biri diyo polikistik görünüm var solda biri diyo hiç bir şey yok.biri diyo prolaktin yüksek offf bunaldım yaa
Cok gecmis olsuncanim... bir sadaka vereydin...Yok canım benim doktora gitsem mi bilemedim Allah uyandırdı resmen şükürler olsun
Sen ne zamandir deniyosun canim?Hayırlısı ben buay hic duzenli yasamadik doğrusu hayirlsii ramazanlikta da oek istek olmuyo bende ve esimde o yzuden gelecek ayi da gececez biz
Selam canım nasılsın ne var ne yokMelekcim sen neredeydin.. bnm doktoruma da cok iyi diyolar istanbulda...
Nolsun yavrum evdeyim. Kahvalti falan yaptik ev toplayip nikaha gidicez... asil sen napiyon... miniğin nasil... ultrasona gitmeyin cok sık... dedigin gibi iyi degil yavrucum... belli araliklarla gidin... bu kadar sabrettin... acik daha sabretSelam canım nasılsın ne var ne yok
Güzel haberler alırız inşallah 10 gün geçsin gidecem cnm bu ay topikten hamile haberi alırız inşallah bütün kızlardanNolsun yavrum evdeyim. Kahvalti falan yaptik ev toplayip nikaha gidicez... asil sen napiyon... miniğin nasil... ultrasona gitmeyin cok sık... dedigin gibi iyi degil yavrucum... belli araliklarla gidin... bu kadar sabrettin... acik daha sabretAllah hayirlisini verir inşAllah... biz de de calismalar devam...
3 ayim canimSen ne zamandir deniyosun canim?
Amin canim... her ay bir guzel haber geliyor... bu ay da olur inşAllah... bat 29 haziran bakalim... kandilde cok dua ettim... Rabbim ellerimizi bos cevirmez elbet...Güzel haberler alırız inşallah 10 gün geçsin gidecem cnm bu ay topikten hamile haberi alırız inşallah bütün kızlardan
E be canim.. zaten normali 6 ay -1 sene.3 ayim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?