kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Ne zamana çağırdı canım bugün yarin görürsün bence çünkü 2gunde 2ye katlaniyo yok kuzum olmaz dinlenme sen bol bol

Haşa ona ne şüphe canim ama hissiyat meselesi yani hangi programi indirdin kendine canim ben takvimim programini uyguluyorum
Bnde onu indirdim cnm cnm bn adetim 4 oldu bittikten 2 gün sonra başladım ve gün aşırı canım adetim bir buçuk hafta kala bitti

Haşa ona ne şüphe canim ama hissiyat meselesi yani hangi programi indirdin kendine canim ben takvimim programini uyguluyorum
Cnm o hissiyat bende Dr oluyordu hatta bn eşime bir iki aydan sonra aşılama hyaptıralım diyordum rabbim istesin yeterki oluyor cnm inşallah bebisin olur güzel haber verirsin

Hayırlısı ben buay hic duzenli yasamadik doğrusu hayirlsii ramazanlikta da oek istek olmuyo bende ve esimde o yzuden gelecek ayi da gececez biz

inşallah canım sanmıyorum ama.denedim canım biri diyo polikistik görünüm var solda biri diyo hiç bir şey yok.biri diyo prolaktin yüksek offf bunaldım yaa
Melekcim sen neredeydin.. bnm doktoruma da cok iyi diyolar istanbulda...

Selam canım nasılsın ne var ne yok
Nolsun yavrum evdeyim. Kahvalti falan yaptik ev toplayip nikaha gidicez... asil sen napiyon... miniğin nasil... ultrasona gitmeyin cok sık... dedigin gibi iyi degil yavrucum... belli araliklarla gidin... bu kadar sabrettin... acik daha sabret Allah hayirlisini verir inşAllah... biz de de calismalar devam...

Güzel haberler alırız inşallah 10 gün geçsin gidecem cnm bu ay topikten hamile haberi alırız inşallah bütün kızlardan

Güzel haberler alırız inşallah 10 gün geçsin gidecem cnm bu ay topikten hamile haberi alırız inşallah bütün kızlardan
Amin canim... her ay bir guzel haber geliyor... bu ay da olur inşAllah... bat 29 haziran bakalim... kandilde cok dua ettim... Rabbim ellerimizi bos cevirmez elbet...

Ay bi de baş agrisi tuttu fenayim ya... basimin sag tarafi agriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…