- 27 Nisan 2015
- 1.100
- 805
- 73
- 39
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #4.621
korkularim var benim 4.5 yasinda oglum var ama sonrasinda cok badireler atlattim bos gebelik kimyasal gebelik ve diş gebelik gecirdim testler yaptirdim kan pihtilasmam cikti ilac kullaniyorum hamile kalirsam gunluk igneler kullanacam galiba bilmiyorum bir yanim olsun diye delirirken bir yanim bekle diyor sankiE be canim.. zaten normali 6 ay -1 sene.
o zaman bu ay bilemedin iki uc aya senin guzel haberini aliriz inşAllah...
Ah canim Allah bu kadar skinti verdiyse sonunu da hayirli verir inşAllah... ben gebeligin g sini bile atlatamadim seni tam olarak anlayamam elbette... ama hepimiz tertemiz duygularla hayirli saglikli bebisler diliyoruz... Rabbim bizi geri cevirmez kiYaaa
korkularim var benim 4.5 yasinda oglum var ama sonrasinda cok badireler atlattim bos gebelik kimyasal gebelik ve diş gebelik gecirdim testler yaptirdim kan pihtilasmam cikti ilac kullaniyorum hamile kalirsam gunluk igneler kullanacam galiba bilmiyorum bir yanim olsun diye delirirken bir yanim bekle diyor sanki
Insallah canimmAh canim Allah bu kadar skinti verdiyse sonunu da hayirli verir inşAllah... ben gebeligin g sini bile atlatamadim seni tam olarak anlayamam elbette... ama hepimiz tertemiz duygularla hayirli saglikli bebisler diliyoruz... Rabbim bizi geri cevirmez ki
antep canımMelekcim sen neredeydin.. bnm doktoruma da cok iyi diyolar istanbulda...
İnşallah cnm oyle olur. Geçmiş olsun cnm neyin var peki doktor ne dedikızlar bugün biraz rahatsızlanmıştım dra gittik iğne yapcaktı gebelik şüphesi var dedim hcg yapıldı.referans aralığı 0.5-5 benimki 0.2 çıktı adet 10 haziranda.normalde hep 0 ya da 0.01 çıkardı.acaba geç döllenme falan olabilir mi ki yaaa
sağol canım.nöbet geçirdim yineİ
İnşallah cnm oyle olur. Geçmiş olsun cnm neyin var peki doktor ne dedi
dua et olur mu.eğer hamileysem büyük sürpriz olacak.hala başım ağrıyo vücudum halsiz daha kendimi toparlayamadımİ
İnşallah cnm oyle olur. Geçmiş olsun cnm neyin var peki doktor ne dedi
Geçmiş olsun cnm inşallah güzel haber verirsinsağol canım.nöbet geçirdim yinedr bişey demedi kendi drumuza gitcez.serum takıldı o kadar.
inşallah canım sağolGeçmiş olsun cnm inşallah güzel haber verirsin
Gecmis olsun canim bende gecen ay yapmistim 0.01 cikmistikızlar bugün biraz rahatsızlanmıştım dra gittik iğne yapcaktı gebelik şüphesi var dedim hcg yapıldı.referans aralığı 0.5-5 benimki 0.2 çıktı adet 10 haziranda.normalde hep 0 ya da 0.01 çıkardı.acaba geç döllenme falan olabilir mi ki yaaa
Ederim cnm bnde oyleydim cok halsizim her yerim ağrıyor du cnm inşallah hamilesindir cnmdua et olur mu.eğer hamileysem büyük sürpriz olacak.hala başım ağrıyo vücudum halsiz daha kendimi toparlayamadım
sağol canım.işte 0.2 çıkınca şüphelendim geç döllenme mi diye.dua et inşallah öyledirGecmis olsun canim bende gecen ay yapmistim 0.01 cikmisti
çok sağol arkadaşım.acayip halsizim.çok nadir kasıklarım ağrıyor belli belirsiz.midem bulanıyor çıkardım bugünEderim cnm bnde oyleydim cok halsizim her yerim ağrıyor du cnm inşallah hamilesindir cnm
Insallah canimm hakkinda hayirlisi olursağol canım.işte 0.2 çıkınca şüphelendim geç döllenme mi diye.dua et inşallah öyledir
sağol canım inşallahInsallah canimm hakkinda hayirlisi olur
Hayirlisi olsun kuzum yaaaSelâmün aleyküm kızlar
Sanirim ben adet oluyorum bu ayda olmadı kısmet
Aynen öyle canım hayırlısı olsun...Hayirlisi olsun kuzum yaaa
Ve Aleyküm Selam canim.. inşAllah bu ay olur bee canim umutlari sirtlan bu aya taşi hepsiniSelâmün aleyküm kızlar
Sanirim ben adet oluyorum bu ayda olmadı kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?