• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Yaaa
E be canim.. zaten normali 6 ay -1 sene.
o zaman bu ay bilemedin iki uc aya senin guzel haberini aliriz inşAllah... :KK66:
korkularim var benim 4.5 yasinda oglum var ama sonrasinda cok badireler atlattim bos gebelik kimyasal gebelik ve diş gebelik gecirdim testler yaptirdim kan pihtilasmam cikti ilac kullaniyorum hamile kalirsam gunluk igneler kullanacam galiba bilmiyorum bir yanim olsun diye delirirken bir yanim bekle diyor sanki

Yaaa

korkularim var benim 4.5 yasinda oglum var ama sonrasinda cok badireler atlattim bos gebelik kimyasal gebelik ve diş gebelik gecirdim testler yaptirdim kan pihtilasmam cikti ilac kullaniyorum hamile kalirsam gunluk igneler kullanacam galiba bilmiyorum bir yanim olsun diye delirirken bir yanim bekle diyor sanki
Ah canim Allah bu kadar skinti verdiyse sonunu da hayirli verir inşAllah... ben gebeligin g sini bile atlatamadim seni tam olarak anlayamam elbette... ama hepimiz tertemiz duygularla hayirli saglikli bebisler diliyoruz... Rabbim bizi geri cevirmez ki ;)

kızlar bugün biraz rahatsızlanmıştım dra gittik iğne yapcaktı gebelik şüphesi var dedim hcg yapıldı.referans aralığı 0.5-5 benimki 0.2 çıktı adet 10 haziranda.normalde hep 0 ya da 0.01 çıkardı.acaba geç döllenme falan olabilir mi ki yaaa

İ
kızlar bugün biraz rahatsızlanmıştım dra gittik iğne yapcaktı gebelik şüphesi var dedim hcg yapıldı.referans aralığı 0.5-5 benimki 0.2 çıktı adet 10 haziranda.normalde hep 0 ya da 0.01 çıkardı.acaba geç döllenme falan olabilir mi ki yaaa
İnşallah cnm oyle olur. Geçmiş olsun cnm neyin var peki doktor ne dedi

Gecmis olsun canim bende gecen ay yapmistim 0.01 cikmisti

Back