• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Ve Aleyküm Selam canim.. inşAllah bu ay olur bee canim umutlari sirtlan bu aya taşi hepsini :KK66:
Canim artık daha pozitif düşünüyorum Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat versin insaallah ... bizim görmediğimiz o görür vardır bi hayir olmamasının

Canim artık daha pozitif düşünüyorum Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat versin insaallah ... bizim görmediğimiz o görür vardır bi hayir olmamasının
Yahu elbette biz cüzi aklimizla hesaplioruz da asil herşeyi hakkiyla bilen O, hayirlisini istiyoruz hep ya...hakkimizda hayirlisi sabirdir belki de... Rabbim sabrimizi Rahmetiyle mujdelendirsin bebislerimize kavustursun inşAllah tez zamanda...

Yawww varya bi saga ceviriyim bi sola ceviriyim yok anlamsiz anlamsiz seyler dusunuyorum
Haklisin yavrucum biseye benzemiyo zaten... fosforlu olunca isikta aydinlanio sadece bi de karides yiyo...
bi an once cocuk olmazsa omrum bunlarla gececek korkarim :KK70:

kızlar herkese merhaba.. uzun zamandır giremedim moralim bozuktu.. aşılama tedavisine başladık ve her gün göbekten iğne hap derken yıprandım.. yarın aşılamam var dualarınızı bekliyorum kızlar..yumurta rezervim çok azalmış maalesef şansım çok az .. inşallah tutar yoksa direk tüp bebeğe geçiçez ve biliyorum ki o daha da zor bir süreç..
benim içn dua edin kızlar..

kızlar herkese merhaba.. uzun zamandır giremedim moralim bozuktu.. aşılama tedavisine başladık ve her gün göbekten iğne hap derken yıprandım.. yarın aşılamam var dualarınızı bekliyorum kızlar..yumurta rezervim çok azalmış maalesef şansım çok az .. inşallah tutar yoksa direk tüp bebeğe geçiçez ve biliyorum ki o daha da zor bir süreç..
Canim şu mubarek gunlerde rabbim yüzünü güldürsun inşallah canim rabbim hakkinda hayirli olani versin

Canim inşaallah hersey gönlünce olur Allah sağlıklı hayırlı bir evlat verir

Kızlar adet oldum ben
Rüyamda bu topicte biri daha hamile ydi ama kimdi bilmiyorum
Yaa kumralada dun pembe akintim geldi sonra cogaldi dedim hasta oldum ama bugun hicbisey yok sabah idrada test yaptim golge gibi bisey ama karnim adet olacakmisim gibi agriyo kan testi verdim yarin 3 te cikacakmis ..ha bu arada ben hamile olursam lekelenmem olur ama agrim olmazdi ki ne bu yaa adet olinca cok sanci cekerim ben

20150608_152416.jpg
Kizlar kafayi yiyecem gördüğümü sizde görüyormusunuz heyecan aldi basini gidiyo yaaa bakinnnn yaaa suunaaaa pembe silik ama belli

Back