- 27 Nisan 2015
- 1.100
- 805
- 73
- 39
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #4.641
Yassimin yaa senin profilin ne yaa biseye benzetemedimVe Aleyküm Selam canim.. inşAllah bu ay olur bee canim umutlari sirtlan bu aya taşi hepsini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yassimin yaa senin profilin ne yaa biseye benzetemedimVe Aleyküm Selam canim.. inşAllah bu ay olur bee canim umutlari sirtlan bu aya taşi hepsini
Canim artık daha pozitif düşünüyorum Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat versin insaallah ... bizim görmediğimiz o görür vardır bi hayir olmamasınınVe Aleyküm Selam canim.. inşAllah bu ay olur bee canim umutlari sirtlan bu aya taşi hepsini
Yahu elbette biz cüzi aklimizla hesaplioruz da asil herşeyi hakkiyla bilen O, hayirlisini istiyoruz hep ya...hakkimizda hayirlisi sabirdir belki de... Rabbim sabrimizi Rahmetiyle mujdelendirsin bebislerimize kavustursun inşAllah tez zamanda...Canim artık daha pozitif düşünüyorum Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat versin insaallah ... bizim görmediğimiz o görür vardır bi hayir olmamasının
kız o fosforlu bir mercan çesidi... akvaryumumuzdan... cocuk yok ya baluklarla vakit geciriyoz... bisuru bebiim var benim...Yassimin yaa senin profilin ne yaa biseye benzetemedim
Yawww varya bi saga ceviriyim bi sola ceviriyim yok anlamsiz anlamsiz seyler dusunuyorumkız o fosforlu bir mercan çesidi... akvaryumumuzdan... cocuk yok ya baluklarla vakit geciriyoz... bisuru bebiim var benim...
Haklisin yavrucum biseye benzemiyo zaten... fosforlu olunca isikta aydinlanio sadece bi de karides yiyo...Yawww varya bi saga ceviriyim bi sola ceviriyim yok anlamsiz anlamsiz seyler dusunuyorum
Insallah gecmez canimm yaa kus besleyeydin iyiydiHaklisin yavrucum biseye benzemiyo zaten... fosforlu olunca isikta aydinlanio sadece bi de karides yiyo...
bi an once cocuk olmazsa omrum bunlarla gececek korkarim
InşAllah gecmez ... Kus da besledim ya.. cok tuy pislik koku oluyo... kuslari seviyorum ama evde tuyden hoslanmıyorumInsallah gecmez canimm yaa kus besleyeydin iyiydi
Geldik ama oglum hasta teyzesi onunla ugrasiyorum usuttu sanırımKizlar neredesiniz herkes oy vermeye mi gitti :)
Aaa geçmiş olsun canim ya simdi nasil? Dra gittiniz mi?... havalar isinmadi ki tam hasta olma havasiGeldik ama oglum hasta teyzesi onunla ugrasiyorum usuttu sanırım
Aynen canim üşütmus dedi yemek yemiyo sabahtan bu yana bi avuc leblebi yedi sadeceAaa geçmiş olsun canim ya simdi nasil? Dra gittiniz mi?... havalar isinmadi ki tam hasta olma havasi
Canim şu mubarek gunlerde rabbim yüzünü güldürsun inşallah canim rabbim hakkinda hayirli olani versinkızlar herkese merhaba.. uzun zamandır giremedim moralim bozuktu.. aşılama tedavisine başladık ve her gün göbekten iğne hap derken yıprandım.. yarın aşılamam var dualarınızı bekliyorum kızlar..yumurta rezervim çok azalmış maalesef şansım çok az .. inşallah tutar yoksa direk tüp bebeğe geçiçez ve biliyorum ki o daha da zor bir süreç..
benim içn dua edin kızlar..
Canim inşaallah hersey gönlünce olur Allah sağlıklı hayırlı bir evlat verirkızlar herkese merhaba.. uzun zamandır giremedim moralim bozuktu.. aşılama tedavisine başladık ve her gün göbekten iğne hap derken yıprandım.. yarın aşılamam var dualarınızı bekliyorum kızlar..yumurta rezervim çok azalmış maalesef şansım çok az .. inşallah tutar yoksa direk tüp bebeğe geçiçez ve biliyorum ki o daha da zor bir süreç..
benim içn dua edin kızlar..
Yaa kumralada dun pembe akintim geldi sonra cogaldi dedim hasta oldum ama bugun hicbisey yok sabah idrada test yaptim golge gibi bisey ama karnim adet olacakmisim gibi agriyo kan testi verdim yarin 3 te cikacakmis ..ha bu arada ben hamile olursam lekelenmem olur ama agrim olmazdi ki ne bu yaa adet olinca cok sanci cekerim benKızlar adet oldum ben
Rüyamda bu topicte biri daha hamile ydi ama kimdi bilmiyorum