• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Melekcim belki Rabbim bu ay verir inşAllah... baska dr denedin mi cnm. Bnm arkadasim 8 sene ustune cocuk sahibi olmus...hem de ikiiiz :)
inşallah canım sanmıyorum ama.denedim canım biri diyo polikistik görünüm var solda biri diyo hiç bir şey yok.biri diyo prolaktin yüksek offf bunaldım yaa

Benim bat a 5 gün kaldi
Melek cim oluyor öyle arada ben 1 yıl 2 aydir deniyorum olmadı hayırlısı

Hayirli sabahlar hayirli cumalr rabbim herkesin duasini kabul etsin insallah nasilsiniz dunya guzelleri

Darısı sana cnm
Mambia kuzum görmedim çıktım bildirimde gelmedi kusura bakma sor canım ne istiyorsan bak simdi benim SAT 28martti 6mayistada keseyi gördüm bin ve bin beş yüz yukarısında gorebiliyosun polenden dolayı bende oksurup hapsiriydm korkma kaçıncı haftadasn 5.haftadan sonra kaşıkların agricak korkma kalp atisinida 24 mayisti sanırım yani keseden 15gun sonra duyduk sana kesenin ilk halini atayim 1433494919400-1864472065.jpg 1433495028525878511959.jpg benimde mikrodalga firinm yandı uyuyodm Allah uyandırdı resmennormaldede uykum agirdir giremedim canım kusura bakma

Mambia kuzum görmedim çıktım bildirimde gelmedi kusura bakma sor canım ne istiyorsan bak simdi benim SAT 28martti 6mayistada keseyi gördüm bin ve bin beş yüz yukarısında gorebiliyosun polenden dolayı bende oksurup hapsiriydm korkma kaçıncı haftadasn 5.haftadan sonra kaşıkların agricak korkma kalp atisinida 24 mayisti sanırım yani keseden 15gun sonra duyduk sana kesenin ilk halini atayimEki Görüntüle 1549602 Eki Görüntüle 1549603 benimde mikrodalga firinm yandı uyuyodm Allah uyandırdı resmennormaldede uykum agirdir giremedim canım kusura bakma
Birsey ini z yok demi cnm

Mambia kuzum görmedim çıktım bildirimde gelmedi kusura bakma sor canım ne istiyorsan bak simdi benim SAT 28martti 6mayistada keseyi gördüm bin ve bin beş yüz yukarısında gorebiliyosun polenden dolayı bende oksurup hapsiriydm korkma kaçıncı haftadasn 5.haftadan sonra kaşıkların agricak korkma kalp atisinida 24 mayisti sanırım yani keseden 15gun sonra duyduk sana kesenin ilk halini atayimEki Görüntüle 1549602 Eki Görüntüle 1549603 benimde mikrodalga firinm yandı uyuyodm Allah uyandırdı resmennormaldede uykum agirdir giremedim canım kusura bakma
Allah korumuş cnm geçmiş olsun cnm bnm degerim 1364 olmuş cnm çok öksürüyorum cnm balgam geliyor bu havadan dolayı bebegim e birşey olmaz demi cok korkuyorum cnm bnm adetim en geç dün olması gerekiyordu şimdi ne zaman görebilirim ki

Back